Kırılmakta haksız mıyım ?

Bir yerde haklisiniz bence. Hani 3.kisiler olsa tamam derim ama siz ailenize cok değer veriyorsunuz. En deger veridginiz insanlar onlar sanırım. Ve bir pasta almıyorlar alınganlık yapmanız normal. Zaten size ufak bir pasta alıp ufakta bir hediye alsalar sorun kalmaz

Keşke az sizinle empati yapsalar anlarlardı bende değer verdiğim insanların doğum günlerini kutlamasını isterim bugün doğum günüm ve dün çok sevdiğim bı arkadaşım kutladı hediyesini verdi burger yedik ama öyle pastalı birşey değildi bende pasta alınıp kafe tarzı biyerde kutlanmasını isterdim açıkçası ama onu çok seviyorum sadece hediye alıp kutlaması bile yetiyor ben insanlara pasta alır yada yaparım karsidanda beklerim öyle hazırlık bı uğraş çünkü değer gördüğümü böyle hissediyorum yani
Bana bu yeterdi valla, bunu bile görmediğim için 😀bence sizde karşınızdaki insana ne kadar yapıyorsa o kadar yapın. Bazen insanların maddi durumu olsa da yapacakları şeyleri bilemiyorlar. Herkes ince düşünemez. Bunada birşey diyemeyiz... Bence sizde sıkmayın canınızı. Boşverin bende alıştım. Bundan sonra zevk almaya bakıcam yanımdakilerle. O mu geldi bu mu kutladı demek yerine lütfen bugünün tadını çıkarın 🤍 Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinizle, ailenizle sağlıkla inşallah 🥰

Bir yerde haklisiniz bence. Hani 3.kisiler olsa tamam derim ama siz ailenize cok değer veriyorsunuz. En deger veridginiz insanlar onlar sanırım. Ve bir pasta almıyorlar alınganlık yapmanız normal. Zaten size ufak bir pasta alıp ufakta bir hediye alsalar sorun kalmaz
Aynen öyle işte şımarıklıkla alakası yok, yan komşum neden pasta kesmedi diye tavırlanmıyorum ya aile bu. İnsan hiç mi önemsemez evladını ? Gerçi bana özel bu. :) neyse işte kader

Bana mesaj bile gelmiyor wp de iyi ki doğdun beeeennn diye yazıyorum da öyle geliyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 valla bana komik geliyor böyle şeyler herkesin bir koşuşturması var valla bizim 4 şubat benim doğum günüm 14 şubat sevgililer günü 16 şubatta evlilik yıldönümü bu subat bastan ikiyi kutladık ama evlilik yıldönümü geçmiş gitmis aklımızda bile değildi bence tarihlere takılmayın

Bana mesaj bile gelmiyor wp de iyi ki doğdun beeeennn diye yazıyorum da öyle geliyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 valla bana komik geliyor böyle şeyler herkesin bir koşuşturması var valla bizim 4 şubat benim doğum günüm 14 şubat sevgililer günü 16 şubatta evlilik yıldönümü bu subat bastan ikiyi kutladık ama evlilik yıldönümü geçmiş gitmis aklımızda bile değildi bence tarihlere takılmayın
Herkes farklıdır işte :) bende önemsiyorum özel günleri. Ama kısa özet geçelim ; az beklenti çok mutluluk :)

Haksızsınız, karşılık bekleyerek doğum günü kutluyorsanız bence hiç kutlamayın daha iyi.

Bende sizin düşüncelerinizi fazla fesatca buldum. Kusura bakmayın. Kv ne gibi birşeye gelebilir ki ? 1 saatlik yolada kendi arabalarıyla geldikleri için daha kısa sürdü. Gelmeden önce aradı müsait misiniz diye sordu eşime, gelip kutlayıp 1,2 saat oturup gitti kadın. Ne gibi birşey düşünebilirim mesela ? Kalkıp eşime ne amacla mı geliyor diye sorayım ? Elinde hediyesi pastası ben neden gelebilir diye düşüneyim ? Yapmayın Allah askına ya.

Fesatım zira sizden tecrübeliyim

Yarın en ufak bir çağırmada yahut böyle kutlama vs de gitmeme şansınız yok

Uzak değil ki biz gelinin doğumgününü kutlamaya bile gittik denir

Umarım başınıza gelmez

Siz 25 yaşında koca kadın değilim 40 yaşında değilim ya demişsiniz ben 40 yaşında koca kadınım ve gelmeyen anneni gelen kv sen daha samimi ve olağan buluyorum

Haksızsınız, karşılık bekleyerek doğum günü kutluyorsanız bence hiç kutlamayın daha iyi.
Karşılık beklemiyorum bana yapılmasada ben defalarca yaptım. Bu karşılık beklemek mi ? İnsan değer görmek önemsenmek ister.

Umarım başınıza gelmez

Siz 25 yaşında koca kadın değilim 40 yaşında değilim ya demişsiniz ben 40 yaşında koca kadınım ve gelmeyen anneni gelen kv sen daha samimi ve olağan buluyorum
Yorumu görünce bir gülme geldi :) ah ahh görmeden yorum yapmak ne güzel değil mi keske beni tanısaydınız annemden ötürü neler yaşadığımı bilseydiniz böyle konusamazdınız emin olun. Ben ne dedim herkesin doğum gününü kutlar giderim içinden gelir dedim bu kv içinde geçerli. Ki herkese gider geliriz çağırıldıkça

Karşılık beklemiyorum bana yapılmasada ben defalarca yaptım. Bu karşılık beklemek mi ? İnsan değer görmek önemsenmek ister.
E defalarca yaptığınız halde yapmıyorlarmış, yani huyları bu. Huylarını bile bile niye yapmıyorlar demek karşılık beklemek değil de ne?

Umarım başınıza gelmez

Ve lütfen 40 yaşındasınız ya hani. Bilip bilmeden hemen söylenmeye kalkmayın.

Bence haklısınız. Siz ablanıza hediye almışsınız ama o size almamış. O kadar da önemsemiyor bence.

E defalarca yaptığınız halde yapmıyorlarmış, yani huyları bu. Huylarını bile bile niye yapmıyorlar demek karşılık beklemek değil de ne?
değer görememek :) ben karşılıklı yapmıyorum. Ben herkese pastası hediyesi bilmem nesine kadar yapıyorum ama kimseden aynı seviyede bekleyemiyorum sadece bir hatırlanmak gelmek evime yeterli

değer görememek :) ben karşılıklı yapmıyorum. Ben herkese pastası hediyesi bilmem nesine kadar yapıyorum ama kimseden aynı seviyede bekleyemiyorum sadece bir hatırlanmak gelmek evime yeterli
İşte aynen karşılık bekliyorsunuz, cevabınız da yazan da bu.
Yapmıyorlarsa zorlamanın alemi ne, siz de yapmayın artık.

Bence haklısınız. Siz ablanıza hediye almışsınız ama o size almamış. O kadar da önemsemiyor bence.
Benim kızdığım nokta hediyede değil limit dolmuş benden borç aldı aldığı neden ise beğendiği bir eşyayı aldı diğer ay alsada olabilirdi ama acele etti illa olsun diye. Sonrada kbakma bu ay param çok kalmadı sıkıştık dedi. Ben buna kırıldım hemde kızdım gereksiz yere almasına illa bana hediye alması şart değil durumun yok ama olmadığu halde hale birşeyler almaya çalışıyor

Kırılmakta haklısınız her ne kadar olması gereken "beklenti içine girmemek" te olsa aile sözkonusu olunca,birde kendiniz bu konulara özenli olunca ister istemez beklemişsinizdir.Ben herzaman Aileyle ilgili kırgınlıklarda ,konu ne olursa olsun yüzyüze ,açık ve net "kırıldım çünkü; "şeklinde konuşulması taraftarıyım.Sizde öyle yapın anneniz ve ablanız biraradayken sakince herhangi bir kavga ,tartışma ortamına müsade etmeden,kırgınlığınızı ve sebebini (eşime karşı mahçup oldum bile diyebilirsiniz ) dile getirin .Ancak hemen akabinde surat asmadan dargınlık yapmadan normal konuşmanıza ,oturmanıza devam edin.Bu şekilde hem küsmemiş olursunuz hemde içiniz bi nebze rahatlamış olur bundan sonra da kimsenin doğum günü için ekstra bir efor sarfetmeyin böylece ileride daha fazla kırılmamış olursunuz

İşte aynen karşılık bekliyorsunuz, cevabınız da yazan da bu.
Yapmıyorlarsa zorlamanın alemi ne, siz de yapmayın artık.
Öyle olsun o zaman :) hata zaten her türlü bende ama kıyamıyorum kimseye doğum günü bu kalmasın tek üzülmesin diyorum

Back
X