sen annenlerle konuşuyosun da fatura geldi diye delirmiştir o k.v. kendini çok zora sokmayacaksan kendin öde. ailene söyle derdim ama arada eşin sıkıntıya girer, erkekler için bu tarz şeyler çookkk önemlidir, kırma eşini gıcık k.v. için. en iyisi eşine de söyle kendiniz ödeyin.
Canım haklısın ama, Genelde nasıl insanlar cimriler mi? yani tek bu olaysa eğer, sıkıntıda olduğunuz için biraz fazla tepki vermiş olabilir.
Eğer babanlardan istersen ve bunu kayınvaliden bilirse, başka bir ihtiyacında da babasından istesin mevzusu olabilir.
kvaliden niye karışıyoki o mu kazanıyomuş parayı. Evli yetişkin insanlarsınız bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin.
Kayınvalidem vermeyecek zaten parasını. Eşim maaşını alınca hanımefendi parayı alıp taksitlerimiz ne durumda diye kendisi ödeyecekmş.
Kocam annesinden korkuyo sanıırm. Karışmasına müdahale etmemesinin başka açıklamaası olamaz.
Saçmalık ama yaptıgı oğlu evlenmiş çocuk değilki maaşı elinden alıp kendi ödemeye çalışması ne alaka siz beraber hesabınızı yaparsınız zaten eşinle ona ne oluyoki
Yerine göre çok savurgan yerine göre çok cimri. Evet babamdan istersem ya o da kırılır mahçup olacağı için. Yada herzaman babamların parasıyla bişeyler yapmamı bekler.
Bende tanıyamadım daha kendisini...
Evet hem babanların da aklı sende kalacak, hemde mahçup olan tek eşin olacak. Aynı evde oturunca para konuşması hep olacaktırzaten. Ama kv deninde, eşinin aldığı maaşı bilmesine izin vermeyin, küçücükte olsa kenara saklayın, böyle durumlarda kimsenin lafını duymayın.
Dikdatörlük yapacak ya.!
Eşime bunu defalarca söyledim. Ama yapmıyo. Vicdanı rahat etmezmiş.
aynı evdemisiniz k.validenizle??.. onu kaçırmışımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?