Şimdi hamile hamile, sen üzüldüğün için vijdanı rahat mı? acabaEşinle sakin sakin konuş 50-100 kenara atmassak hep bu lafları duyacağız, ayrıca o para onun alın teri annesi de olsa kimseye hesabını vermek zorunda değil.
Evet aynı evdeyiz. Ama bazı borçlarımızı o ödemiyor. Hatta evin elektiriğine suyuna kadar hepsini eşim ödüyor.
Ama ne hikmetse hesabı o tutuyor.
Evet aynı evdeyiz. Ama bazı borçlarımızı o ödemiyor. Hatta evin elektiriğine suyuna kadar hepsini eşim ödüyor.
Ama ne hikmetse hesabı o tutuyor.
Eşime bu evden çıkarsan beni öldü bil demişti daha önceki tartışmamızda. Yani kaynanam ayrı eve çıkmamıza da izin vermiyor.ayrı eve neden çıkmıyorsunuz canım. yada çıkacak mısınız?
Maalesef anneler evlatları evden gitmeden, kendi yuvasını kurmadan büyüdüklerini anlamazlar. Birarada olunca da mutlaka karışmalar olur.
canım sen niye izin veriyosun kayınvalıdenın hesaplarınızı didik didik yapmanıza. ay ben dayanamazdım ya. ayrıca ne munasebet baban ödeyecekmış. tabıkı eşin ödeyecek. anladığım kadarıyla ailenden uzaksın. bunun boyle olacağını bilmiyor muydu seninle evlenirken. bu konuda tavız verme kocan değilmi ödeyecek tabıkı. ayrıca ailene karşı boyle bır durumda sadece eşin değil sende mahcup olursun. ben olsam kayınvalıdenın karşısında " yapacak bırşey yok ailemle tabıkı sık konuşacağım telefon dakıkası tutacak değilim " derdim.
benmı fenayım sizlermi çok uysal gelınlersiniz anlamadım ezdirmeyın kendinizi
İnan bana 5 aydır bunu söylüyorum. Birtek bu konuda değil. Kendisi açıktan okurken harç parası filan yatırıyor, kaynanam ona da kızıyor, bitiremedin oralara para döküp duruyorsun diye. Hiç olmazsa o konuda konuşturma onu, kendin için at kenara 100 lira diorum. Bigün tamam diyor ikinci gün ben yapamam diyor. Bende bıktım artık
Aslında iki kişilik giderlerimiz olsa ne fatura kalır ne borç ama koca evin bütün giderleri eşime yüklenince hiçbirşeye yetişemiyor malesef...telefon faturası ödeyemezken bebek mi yapıyorsunuz
allah akıl fikir versin
eskiden kalma alışkanlığı devam ettiriyor demekki... madem elektrik su vs siz verebiliyorsunuz evinizi ayırma gücünüz varsa ayırın. 1+1 minicik bir daire bile iş görür... aynı evde olunca sıkıntı olur. aynı evde yaşadığınız müddetçe her iki tarafın parası ortak olmaya devam eder.
Aslında iki kişilik giderlerimiz olsa ne fatura kalır ne borç ama koca evin bütün giderleri eşime yüklenince hiçbirşeye yetişemiyor malesef...
Kaynanam kesinlikle oğlunun buradan çıkmasına iziin vermiyor. Bana kalsa bi dk oturmam beraber.
Eşime bu evden çıkarsan beni öldü bil demişti daha önceki tartışmamızda. Yani kaynanam ayrı eve çıkmamıza da izin vermiyor.
Kaynanama senin gibi gelin lazımmış aslında. Uysallık değil, arada eşim yıpranıyor diye tutuyorum kendimi. Ama bakalım nereye kadar tutabilicem...
k.pederin hayatta değilmi. yada başka çocuğu yok mu. neden izin vermez...
böyleleri de kendi kızlarını kv. yanına kesinlikle vermez...
kayınpederim hayatta ama diyaliz hastası. Bide görümcem var bekar. Aslında yalnız yaşaya insanlar bile varken üçünün yaşaması hiç anormal değil. Üstelik eşim iki yıldır üni okuyordu. Sonraki bir yılda şehir dışında çalışmış. Yani birliktede yaşamamışlar ama gelgör ki iş evi ayırmaya gelince kıyametler kopuyor...
kayınpederim hayatta ama diyaliz hastası. Bide görümcem var bekar. Aslında yalnız yaşaya insanlar bile varken üçünün yaşaması hiç anormal değil. Üstelik eşim iki yıldır üni okuyordu. Sonraki bir yılda şehir dışında çalışmış. Yani birliktede yaşamamışlar ama gelgör ki iş evi ayırmaya gelince kıyametler kopuyor...
nasıl kayınvelideniz izin vermiyor ya yoksa sizin kayınvalidenizde mi dul .
dul kadınlar daha çok böyle yapıyorda.
eşin görmüyor mu senin üzüldüğünü ya da annesinin sana yaptıklarını
hiç senden yana olup annesi ile konuşmuyor mu.
ya da böyle birşeyi niye baştan kabul ettin. eşini kandırmaya çalış tatlı dil ile yoksa gerçekten çok zor olur.
kavgasız gürültüsüz bak kendi evimiz olursa o olmaz bu olmaz şöyle rahat oluruz şunu yapabiliriz. ben artık ayrı bi evim düzenim olsun istiyorum
sana anneni sil demiyorum ki gene gelir gideriz bi eksiği olduğu yapar ederiz vs bu gibi sözlerle alttan alta eşine işlemeye başla yeni bir düzen fikrini.
işe yaramadı mı diyorsun o zaman topla eşyalarını git ailenin yanına onlara tatil için geldiğini söyle ama eşinin burnunu güzelce bir sürttür.
şartlarını kabul etmiyorsa gidebileceğini bilsin.
inşallah hayırlı haberlerini duyarız
biraz uzun oldu kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?