Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkkırklıyken bebek dışarı çıkarılmazmı???????
ya herkes bişi dio.ezandan önce eve sok.çamaşırlarınıda öle.al basar vsss.daha neler neler.siz nasıl takdik uyguladınız.herkese nasıl karşı çıkıcam.ya gerçekten bişey olursa.tazecik neticede.
benim fikrim canim kirk içinde bebek devamli uyur onu rahatindan etmemek için bu kirk gununu rahat rahat tamamlamak için ben ben hiç cikarmicam ins diger bebegimde 38. gunde cikardim bebegim bi daha durmadi.. usuttumu nazarmi degdi bilmedim için bu bebegimde hassas gunlerimizi evimizde gecircez inss:) Tabi mecbur kalinca baska dr vs baska senin durumunda baska.. ama al basti vs vs seyler soyleniyor.. onlar hakkinda fazla bilgim yok ama ben bebebgime devamli felak nas ayetul kursiyi fatihalri okutcam esime. sizde boyle yaptiktan sonra yoksa neden yatmasin ki?
mecburen hastaneye götürüyorsun kontrolleri için :) 5 gün sonra topuktan kan almak için çağırıyolar. annede bebekte mecburen çıkıyor. ben çıktım bişide olmadı ...
benim bebeğim de 27günlük şu anda ama dışarı çıkartıyorum. öyle her söyleneni uygulama bence. bir sürü şeyler söyleniyor yeni doğan için ama
ilk 3gün dr kontrolü haftasında topuk kanı vs. mecburen dışarı çıkıyorsun. biz bu hafta sonu bebek arabasında hava almaya çıkardık. allaha çok şükür çok da iyi. kötü şeyler aklına getirme hiç...
kırkı çıkmamış bebeğin yatağında başka yerde yatması iyi olmaz nedenide eti kesilir gelişimi iyi olmaz, ben kırkı çıkmayan lohusada çıknaz diye biliyorum hatta bizim gelinimiz kırkı çıkana kadar yanlız bırakmadım çünkü yanlızken korkuyordu.
valla canım mecburiyete bağlı.bende mecburiyetten doğumdan 10-15 gün sonra seyahat etmek zorundayım.mecbur olmasam gidermiydim sanırım gitmezdim ama baska sansım yok.yanlış anlamadıysam esinin ailesinin yanına gideceksin.bi zahmet onlar gelsin.el kadar cocuğu el öptürmeye götürmüyosunuz herhalde