kızı olarak kendisi atsın siz hiç karışmayın ve babanın çamaşırlarını atar mısın deyin ve o görevi ona verinKP nin çamasrlarını makineye atarken eldiven takıyorum bi gün görümcem camasrları istedi ve ben yine eldiven taktım.. O da eldiven takmana gerek yok pis birsey yok dedi bende içim rahat etmiyo dedim.. Pis değil dedi yine .. Bende benm huyum böle deyince afra tafra yaptı bana ...ne alaka anlamadım sonra yanls bsymi dedim diye üzüldüm .. Saygısızlıkmı yaptım ??
ama pis şeyleride olabiliyo .. Hem içim almyo o zaman bana yaptırmasın.. Bana bırakmasın yani kendi yapsın.. Hem bana yaptryo hemde yaptıgım işe karısıyo.. Bende saygı duyulmasını beklerim sonucta kirli bsyonun gözü önünde neden takıyorsun ki, itici hareketler bunlar. Sonuçta onun babası, pis biri gibi göstermişsiniz kayın pederinizi.
Yok beraber yasamyoruzııyyyy kv ve kple yasamanın bıde bu boyutu var dı mı? bende tıksınırdım haklısınız iç çamaşırı falan
Atrı yasıyoruz o yalnz oldgu içn sadece onunkileri öyle atyorum kendi evimde eşimle ben varız zatenSadece KP nizin çamaşırlarında bunu yapıyorsanız evet yanlış anlaşılır
ee bosver ozaman bozulıyorsa kendı yapsın bıde gorumceymış yani yaslı değil elı ayağı tutuyordur heraldeYok beraber yasamyoruz
Kp nin öok kirlenen seyleri olabliyoSadece kayinpederinin çamaşırlarına yapiyorsan bu uygulamayi gorumcenin alinmasi normal. Kirli kirlidir yaw neden kasiyorsun ki bu kadar.
Görümce gayet saglıklı.. Kp hasta ve yaşlı istifra falan edebliyoee bosver ozaman bozulıyorsa kendı yapsın bıde gorumceymış yani yaslı değil elı ayağı tutuyordur heralde
kızları yapsın beğenmedıyse bosver takma, beğenmıyorsan kendın yap dersin.Görümce gayet saglıklı.. Kp hasta ve yaşlı istifra falan edebliyo
Makineyi caliştrmak için bekliyordu bende oradayken camasrları istedi .. Zaten istemesi anormal bana göre.. Bekleyene kadar git kendin al dmi.. Bende pis seylerde olabildgi için eldivenle aldım hemde görmceye cevap oldu...Görümce nasıl istediki ben anlamadım. İstediyse alsın yerinden, elden ele mi verdiniz? Onun yanında yapmasaydınız,kendi alsaydı.
Ben de rahatsız olurum ama eldiven takmak yerine, çamaşırları atmamayı tercih ederim, kızı varsa o yapsın, siz mecbur değilsiniz ki.
Davranışınız itici karşı taraftan.. Sizin açınızdan normal olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?