KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

Takıntın varsa birşey diyemem.. Ama aynı davranışı görmek istemem annem için..
Tuvalet yıkıyorz, temizlik yapıyoruz, yeri geliyor bebeklerimiz üstümüze elimize çiş yapıyorlar..
Bol bol sabunladıktan sonra ne olacak ki. Bilemiyorum o kirden ne olur ki yani.
Gönül okşamak lazım biraz..

Ay çok şeyse kendisi atsın makinaya da yıkasın babasının donlarını.
İş buyurmak ne kolay, ayıp yani kendi yıkamıyor madem, sussun.
İşte bende buna deli oluyorum dua etsin gel kendin yap demediğime.. Ayy varya

Böyle birşeye karşı olmak için görümce vs olmak gerekmiyor, sizin merhamet ve anlayışınız farklıdır, benim ki farklı. Hasta bir insandan böyle bahsetmeyecek bir karaktere sahibim. Anlayışımız farklı.

Gelini yapacagı işle kızının yapacagı işler ayrı olmalı bence

Herk
bebeğimin çişi işe kp bir olur mu yiç ?? Ayrıca kişisel bi durum bu benim içim almıyor ..

KP diye okuyunca, kp ne yahu falan dedim. Meğersem kayın-peder demekmiş. Kayınpedere bile kp diyorsan o zaman anlıyoruz ki o yabancı gibi hissettiğin bir şey.
Sadece onun için yapıyorsan, ayıp ediyorsundur.
Elini yıkarsın kiri geçer ama insanların kalplerinin kırıklığı geçmez

Konu sahibi hastaya bakmaktan şikayetçi değil. Gorumcelerinin tek gelinin göreviymis gibi mecbur yapacaksin tavirlariyla herşeyi kızın ustune yikmasindan şikayetçi.

Herk

bebeğimin çişi işe kp bir olur mu yiç ?? Ayrıca kişisel bi durum bu benim içim almıyor ..
Bebeğim çişiyle kp nin çişini karşılaştırmadım ki. Elimiz pis olsada Yukarız geçeriz anlamında dedim. Takıntınız varsa birşey diyemem zaten

İşte bende buna deli oluyorum dua etsin gel kendin yap demediğime.. Ayy varya

Sevmem yani ben de öyle köşeye durup da "Niyçün şöyle yaptın, onu böyle yapsana" filan diyeni.
Esas sinir bozan durum bu.

Herkes her konuda aynı huyda olmayabilir, mesele tiksinmiyorum mesajı için kendinizi zorlayarak gönül kırmamaksa, sizin de gönlünüzü böyle basit şeyler için kırmasınlar. Herkes bir değil, kardeşler bile bir değil.

Mesela kendi annemlerden örnek vereyim:
Kardeşim sadece annemin içtiği bardaktan su içebiliyor, o da nadir.
Benim ya da babamın su içtiği bardaktan su içmez. Ne yapayım, alınayım mı "Ben pis miyim ne içmiyon bardağımdan su?" diye. Huy... İçi almıyor, biz kardeşken bile böyleyiz, kaldı ki kpden bahsediyorsun, kirli donlardan bilmem nelerden.

Görümcene sinir oldum.
İş yapanın başına dikilip buyuracağına, kendi yapsın madem.
Sanki hizmetçi var.

Tatlım kp yi herkes diyor.. Hem iyi iken kp değil her zaman babam di ama bi yere kadar.. İyiliklerin suistimal edildiği an ben yokum

Gelin değilde hizmetçi almışlar beni de haberim yokmus meğer.. Kocamda toz kondurmuyor iyice sinir oldum artık .. Hem elimden geleni yapayım hemde yaranamayım nankörlük yapsınlar.. Yok böle bi dünya artık benmde gözüm açıldı !!!!

Kayınpederi zaten yalnız yaşıyormuş.
Evet yalnız yaşıyor konu sahibi de elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Ancak adamcagizin kendi kızları da yakın oturmasına rağmen herşeyi gelinden bekliyorlar mecburi gorevi gibi. Önceki konusunda anlatmıştı durumu.

ben abartı bir yön bulmadım ben kan bağım olmayan insanlarla çamaşırımi aynı makinede yıkamam dokunmamda ne bileyim ya huylanırım eşim olsa insan kocasıdır da kp nin çamaşırına dokunmak zorunda değilim kırmamak için huylanıyorum kusura bakma falan de

önceki konularını bilmediğim için sadece bu konuya göre yorum yaptım. o zaman haklıdır tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…