KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

Vallahi felç geçiren kv altını değiştirip b..klu iç çamaşırlarını önce elinde sonra makinede yıkayan biri olarak sizin yaptığınıza bir yorum yapmayacağım canım.
Herkesin bir huyu var benim teyzem de evlatları dahil herkesin çamaşırlarını çoraplarını vs özel maşası ile tutardı
Kişilik meselesi yani.Saygı boyutuna gelince bana göre saygu çok farklı bir durum çamaşırı eldivenle tutmak saygı belirtisi değil tamamen kişisel bir tercih.
Bence çok fazla kafanıza takmayın görümcenize de durumu uygun bir şekilde anlatın.
Not: Allahtan yorum yapamam demiştim birde yorum yapsaydım neler yazardım kim bilir

Sittir et ya, kusmuklu çişli şeylere elini sürmek zorunda değilsin. Ben lavabo ağzında biriken yemek artıklarına bile elimi süremem, kağıt havluyla alırım. Ki bahsettiğin vücut pislikleri. İstediğin gibi tutarsın, çok biliyorsa kendi yıkasın. Hem kp işini yapıyorsun hem elinle tutmuyorsun diye laf işitiyorsun. Halt etmiş.

Neden yapıyordunuz? Tamamen meraktan soruyorum.

beğenmiyorsa görümceniz kendi yıkasın.

yine semerli atasözümüz geliyor aklıma.

valla kayinpeder bile olsa sonucta baska bir erkegin ic camasirini ellemek istememeniz ve onu bilincaltinizda pis gibi dusunmeniz gayet normal. ben de olsam oyle yaparim. babamin ic camasirlarini elimde bile yikarim keza esiminkileri de ama kayin pederinkini kessen yikayamam. yani gorumcenizi de anliyorum o da babasi oldugu icin oyle dusunuyor ama o da kendi kayinpederi icin sizin gibi dusunecektir eminim.
Bir de kp sizle mi yasiyor? yani kaynana neyse de kp ile yasamak cok zordur yaa Allah kolaylik versin size.

Aslinda gorumcenin kayinpederinin kirli camasirlarina temas etmemesinden rahatsiz olmasi garip. Kim gelinleri babasinin kirli camasirlarina dokunmadi diye sorun cikarir. Tuhaf gercekten.

İyi de babasının esyalarindan gelin hanimin tiksindigi gayet açık ve net. Görümce haklı. Çok itici bir davranış. Ona göre davranır bundan sonra geline. Konu Sahibi de haklı çünkü adamın kirlilerinden tiksiniyor. Oda ona göre hareket ediyor zaten. Görümcenin tavrina katlanacak artik. Cunku bu pek anlayis gosterelim onq hak verelim durumu degil gorumce acisindan. Bence gereksiz bir konu.

Insanlari tiksiniyor diye suclayamazsiniz ki. Onun huyu karakteri bu. Ne guzel kayinpederin camasirlariyla ilgileniyor daha ne istiyorlar. Illa eline temas mi etmek zorunda? Gorumcenin yaptigi tamamen artniyetli. Ha bu durumdan cok rahatsizsa bundan sonra babasinin camasirlariyla kendisi ilgilensin isterse eldivensiz atsin makineye, hatta yuzune gozune sursun. Kizi varken geline yaptirmak yakismiyordu zaten.

Kadını suclamiyorum ki. O da haklı. Ama saçmalık gorumcenin bu tavırlar rahatsız olabileceği o kadar ortadayken konu sahibinin görümcenin anlayisli davranmasini beklemesi. Görümce konumu gereği bundan rahatsız olacak. Yengenin nasıl o çamaşırdan tiksinmeye hakkı varsa gorumcenin de yengenin bu tavrina gicik olmaya hakkı var.

Görümce rahatsız oluyorsa kendi babasının kıyafetlerini kendi temizleyin demişsiniz. Muhtemelen kadın bundan sonra öyle davranacak zaten. Ama yengeye gıcık oldu artık bir kere yapacak birsey yok. Tepki göstermekte trip atmakta gayet haklı.

Yenge hem eldiven takip hem de gorumce ile eskisi gibi olmayı bekleyemez. Sonuçta göstere göstere yapmış. Yani sonucu ongorememesi saçma.

O zaman tatlis gorumce diyecek ki hain geline heyyytt sen nas babamin kiyafetlerinden huylanirsin cekil ben yapicam bu isi ! Madem cok zoruna gitti elin kizinin eline birakmayacaksin babaciginin kiyafetlerini. Hayit tovbe hasa kim ki bu ben az once makineyi calistirdim. 3 kisiyiz kizim esim ben elimi iyice yikadim makineye attiktan sonra ben kendi kiyafetlerime bile kirliyken dokunmak istemem.

Birileri rahatsiz olmasin diye tiksindigi halde eldiven takmasin mi yani? Burada ince dusunmesi gereken kisi konu sahibi degil, babasinin hizmeti baskalari tarafindan yapilan gorumce. Aslinda babamin kiyafetlerini yikamak ben dururken sana mi kalmis deseydi daha mantikli olurdu. Hem is yapan hem de is yapma sekliyle elestirilen kisi konu sahibi. Haksizlik yani.

Ben de kendi camasirlarimizi atarken rahatsiz oluyorum. Sahsen ben dururken baskasi babamin temizligine baksa utanirim daha da nasil eldiven giyersin diye laf soyleyemem. Gorumce cok piskin.

Konu sahibini çok iyi anlıyorum
Mesela ben kendi kardeşlerimin çamaşırlarından huylanmam
Ama kaynımın iç çamaşırının yıkanmış şeklinden bile huylanıyordum
Bilmiyorum hani ne bileyim zor
Benim ailemden birine böyle davranılsa zoruma gider ama
Herşeyide gelin yapacak diye birşey yok
Ben gider alırım çamaşırları
Kv lere felan gittiğimde de atmam iç çamaşırlarımı kiri sepetine bile

Konunu niye siliyosun
1. Si
Mune musait oldugunuzda ilgilenirsiniZ.

2. Si kabalik yapmissiniz nerden geldiniz siz beverlly hills denmi
Keske sen al deseydin.
Yaninda yapmasaydin

Konunu niye siliyosun
1. Si
Mune musait oldugunuzda ilgilenirsiniZ.

2. Si kabalik yapmissiniz nerden geldiniz siz beverlly hills denmi
Keske sen al deseydin.
Yaninda yapmasaydin
Ahhh canım benim konu sahibinin eşi o...
Yakalamış Kizcagizi yazdıklarını öğlen başka bir konusunda ortaya çıktı...
Pislik adam galiba şiddet de uyguladı...
Boşanmak istediğini söylemişti inşallah kurtulmustur pislik cani kocasından...
O yüzden adam silmiş konuyu avatar resmini de değiştirmiş

Konu silinmiş ...ama anladıgım kadarıyla haklısın.koca insanların k.ç.dan donunu çıkarıp makıneye atması beni de tiksindirir.elinde yıkasın kilodunu k.valide sonra atsın mak.ye...öyle bile istemem ama neyse...bebek var mı.bılmıyorum ama bi de bebek olunca o makıneyı dusunemıyorum.:/

Evet bide karim gelsin bir guzel sevecegim.onu siz dedikoduya devam yazmis
Ins. Kadina zarar vermemistir

Ay gercektenmi
kotu olmus.
Bak uzuldum simdi...
Insallah daha buyuk sorun yasamamistir.

Evet bide karim gelsin bir guzel sevecegim.onu siz dedikoduya devam yazmis
Ins. Kadina zarar vermemistir

İnşallah canım inşallah...

Eminim kii burayı okuyordur pislik! !!!

Unutma kii Yaradan bunun hesabını sana sorar...

İnşallah insan gibi davranıp doğru yolu bulursun..

Eğer eşin boşanmak istiyorsa boşan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…