- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Görümce gayet saglıklı.. Kp hasta ve yaşlı istifra falan edebliyo
onuda anlamıyorum hem canasırı atıyorum hemde pis bsye dokunmadm die laf oluyo.. Herkesin kendine göre kuralları var .. Ben herkese uyum saglıyorm ama onlar kılını kıpırdatmıyo bide laflarını esirgemiyolar.. Gelde yaşaAslinda gorumcenin kayinpederinin kirli camasirlarina temas etmemesinden rahatsiz olmasi garip. Kim gelinleri babasinin kirli camasirlarina dokunmadi diye sorun cikarir. Tuhaf gercekten.
Kp yalnız ayrı yasıyoruzSadece kp e yapıyorsanız ayıp oluyordur bencede
KP nin çamasrlarını makineye atarken eldiven takıyorum bi gün görümcem camasrları istedi ve ben yine eldiven taktım.. O da eldiven takmana gerek yok pis birsey yok dedi bende içim rahat etmiyo dedim.. Pis değil dedi yine .. Bende benm huyum böle deyince afra tafra yaptı bana ...ne alaka anlamadım sonra yanls bsymi dedim diye üzüldüm .. Saygısızlıkmı yaptım ??
Aynen canm onuda gectim naslnyaptıgıma bile karısıyorlar iyice sinir oluyorumBurada esas yanlış olan sizin o çamaşırları yıkamanıza izin vermeleri.
Şahsen ben kv olsam eşimin iç çamaşırını ya da istifra yüzünden kirlenen kıyafetlerini gelinime yıkatmaya (makinede bile olsa) utanır,çekinirim.Ne münasebet yani
O zaman çok haklisiniz. Begenmiyorsa kendisi yapsın. Hem tek başınıza size baktiriyorlar hem de laf ediyorlar. Bosverin. Lafinizi da esirgemeyin.Görümce gayet saglıklı.. Kp hasta ve yaşlı istifra falan edebliyo
E yani, kendi almalıydı tabiiki. Keşke siz almasaydınız, sen al işim var deyip çıksaydınız..Makineyi caliştrmak için bekliyordu bende oradayken camasrları istedi .. Zaten istemesi anormal bana göre.. Bekleyene kadar git kendin al dmi.. Bende pis seylerde olabildgi için eldivenle aldım hemde görmceye cevap oldu...
İşte sana göre öyle bu kişiden kişiue değişir... Ben rahat edemiyorum pis işte..Pis olupta ne var ki o kadar...bi sabun bi suya bakar elleri yıkamak..
İşte sana göre öyle bu kişiden kişiue değişir... Ben rahat edemiyorum pis işte..
Seni görümcem falan sanacam şimdi..o iş sana göre öyle olbilir canm ama herkesin huyuna saygı duymak gerekir.. Ben onlara katlanıyorsam onlarda bana katlanıcak ki bu katlanmak değil saygı duymak.. Ben kimsenin b.k lu camasrna dokunmak zorunda değilimilla ki görümce de yapıyordur, hiç zannetmiyorum sadece sizin yaptığınızı. sonuçta yalnız yaşıyormuş, bunu sorun etmemek gerek bence. elde de yıkamıyorsunuz sonuçta, makina yıkıyor, sizde elinizi yıkadınız mı biter gider bu kadar basit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?