KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

Bnde onu
Aslinda gorumcenin kayinpederinin kirli camasirlarina temas etmemesinden rahatsiz olmasi garip. Kim gelinleri babasinin kirli camasirlarina dokunmadi diye sorun cikarir. Tuhaf gercekten.
onuda anlamıyorum hem canasırı atıyorum hemde pis bsye dokunmadm die laf oluyo.. Herkesin kendine göre kuralları var .. Ben herkese uyum saglıyorm ama onlar kılını kıpırdatmıyo bide laflarını esirgemiyolar.. Gelde yaşa

iğrenç gerçekten.
size bu konuda karışması da saygısızlık gerçi en büyük saygısızlık bu işleri sizin yapıyor olmanız ya neyse..

eşinize söylesenize ben ananın babanın kirli donlarını yıkamak zorunda mıyım diye.

görümceniz halletsin yada eşiniz size düşmez o kadarı.

Ay çok şeyse kendisi atsın makinaya da yıkasın babasının donlarını.
İş buyurmak ne kolay, ayıp yani kendi yıkamıyor madem, sussun.

Aynen canm onuda gectim naslnyaptıgıma bile karısıyorlar iyice sinir oluyorum

illa ki görümce de yapıyordur, hiç zannetmiyorum sadece sizin yaptığınızı. sonuçta yalnız yaşıyormuş, bunu sorun etmemek gerek bence. elde de yıkamıyorsunuz sonuçta, makina yıkıyor, sizde elinizi yıkadınız mı biter gider bu kadar basit...

Kızı varken sizin yıkamanız hoş degil, görümce kendi yıkasın babasının çamaşırını kızı olmasa iyibir insansa yapılır elbet.Bende igrenirim başkasının çamaşırından, sonuçta kirli çamaşır...

Görümce gayet saglıklı.. Kp hasta ve yaşlı istifra falan edebliyo
O zaman çok haklisiniz. Begenmiyorsa kendisi yapsın. Hem tek başınıza size baktiriyorlar hem de laf ediyorlar. Bosverin. Lafinizi da esirgemeyin.

Ben de tutamam hele de öyle kusmussa. Bu yapı meselesi. Kendi cocuklarim kustugunda da zor temizlerim. Ogurmekten kaburgam ağrır. İçim almiyor kendi cocugumda bile yapım böyle.

Ya zaten kirli diye yikanmiyor mu bunlar. Pis degilse sepette ne isi var.
Neyse de ben bile kendi camasirlarimi atarken bazen pek dokunmak istemem. Yani normal. Herkesin temizlik anlayisi farkli.
Öyle rahatsa birak öyle yapsin. Biri benim sepetteki kirli camasirlarima dokunsa bile rahatsiz olurum. Özel seyler pis kokusu bile kimsenin burnuna gitsin istemem.
Herkes biraz karsisindakine saygi duysun yeterli

Makineyi caliştrmak için bekliyordu bende oradayken camasrları istedi .. Zaten istemesi anormal bana göre.. Bekleyene kadar git kendin al dmi.. Bende pis seylerde olabildgi için eldivenle aldım hemde görmceye cevap oldu...
E yani, kendi almalıydı tabiiki. Keşke siz almasaydınız, sen al işim var deyip çıksaydınız..

Bence bu olaydan sonra görümce size bırakmaz bir daha çamaşır işini. Ya da inadına bırakır, bilemem karakterini.

ıgrenc zaten neden kp kırlı camasırlarına dokunasınız kı yok boyle bırsey.. cok bılıyorsa kendı yıkasın kıymetlı babacıgının kırlılerını

Seni görümcem falan sanacam şimdi..o iş sana göre öyle olbilir canm ama herkesin huyuna saygı duymak gerekir.. Ben onlara katlanıyorsam onlarda bana katlanıcak ki bu katlanmak değil saygı duymak.. Ben kimsenin b.k lu camasrna dokunmak zorunda değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…