KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

İşte
işte bende ona deli oluyorum başından beri herseyi üzermde mecbur kıldılar .. Çamasr atyornim bide kulp takınca iyice sinir oldum bnde rahat esemyorum dedim.. Demeseydim içimde kalırdı şimdi rahatım.. Herkes işine geldiği gibi davranıyor herkesten çooook soğudum

Canm işte sen sıstukça üstüne cıkıyorlar.. Cevabını ver walla hiç esirgeme

Boşver sen eldivenle yapmaya devam et için nasıl rahat ediyorsa öyle yap. Sonuçta yapıyorsun şükretsinler

Boşver sen eldivenle yapmaya devam et için nasıl rahat ediyorsa öyle yap. Sonuçta yapıyorsun şükretsinler
Aynen öyle yatsın kalksın yaptıgıma sükretsinler walla iyilerin hiç kıymeti yok

Son düzenleme:
Yanlış anlamaya hazır millet hemen de. Ben de aynısını yapardım kimseyi de ilgilendirmez. Hoşlanmıyorsa kendisi atsin makineye. Tiksinir insan normal.

Yanlış anlamaya hazır millet hemen de. Ben de aynısını yapardım kimseyi de ilgilendirmez. Hoşlanmıyorsa kendisi atsin makineye. Tiksinir insan normal.
Aynen onlar herseyi söyleyecek bizde karsılarında susacagız bz bsy deyince karsıntaraftan saygısız algılanalım bunun bi sebebide onların bütün bi aile olup bzm yabancı olmamz.. Sorduğumuzda kızımız dereler ama ancak lafta ..

Birak kp camasirini. Ben kendi camasirimi esimin camasirini bile kirli iken mandal yada atlet ucuyla tutuyorum.
Yikandiktan sonra mecburen seriyoz katliyoz topluyom ama ellerimi hemen yikarim.
Makinaya camasir attiktan, serdikten ve toplayip kaldirtan sonra mutlaka elleirmi yikarim.
Dedigim gibi kendi camasirlarimi bile makina atarken atlet yada mandalla tutarim.
Ama eldiven takmak biraz adama hani vebali muamelsi yapilmis gibi... yani bem olsam bende bozulurdum.
Asil ayip kp camasirini geline yikatmak yada toplatmak. Oyle birsey olduysada babamin camasirini yengemin eldiven ile tuttugunu gorsem bende bozulurdum. Bende elleyemem ama kp camasiri ile isim olmaz. Benim babaminda ornegin yengemin isi olmaz.

Ne bileyim...

Eldiven belki itici gelmiş olabilir ama şahsen ben de k.pederim bende kaldığında, yada bir şekilde çamaşırını yıkama gerektiğinde iç çamaşırlarını yikamaktan büyük rahatsızlık duyuyordum.
Bence haksız değilsin. Ama gorumceni de çok dikkate alıp afra tafrasina takılma. Konu uzamasın. Ben böyle rahat ediyorum dersin olur biter.

Zaten öyle dedim ben rahat edemiyorum öyle dedim sustum artık anlayış kendilerne kalmış

Kirli kirlidir demiş bazı arkadaşlar ama ben de huylanırdım şahsen. Kendi çocuğumun ya da kocamın çamaşorına dokunmak ayrı, kv kp çamaşırına dokunmak ayrı...

Ben aynı makineyi kullanmaktan bile huylanırım.

Görümcenizin yanında yapmanız ayıp olmuş. Ben de hoşlanmam başkasının iç çamaşırıüna dokunmaktan ama göstere göstere yapmam bunu.alt bezi topladığım da olmuştur. Ama asla tiksindiğimi karşıdakine belli etmeden.

Böyle bsy yapmak için karsımdakinin o işi bana yaptrmama anlayısına sahip olmasi gerekir

Yani insan kendi cocugunun kusmugundan bile igrenebilir degil ki kayinpeder. Bence asil igrenmemek normal degil ama...

Ben eşimin babası bize geldiğinde onun çamaşırını 2 tane olsa bile makineye ayrı atıyorum.Eşime attırıyorum eşime serdirtiyorum balkona.Açıkça Babanın iç çamaşırlarını elleyemem diyorum.O da bişey demiyor.Kendi katlayıp babaısna veriyor.Siz de yapmak zorunda degilsiniz.Yardıma gidiyorsunuz.Kızı varken hele size düşmez zaten.Temizlik apılır ama çamaşırdan ben de tiksinirim.

Ben eşimin babası bize geldiğinde onun çamaşırını 2 tane olsa bile makineye ayrı atıyorum.Eşime attırıyorum eşime serdirtiyorum balkona.Açıkça Babanın iç çamaşırlarını elleyemem diyorum.O da bişey demiyor.Kendi katlayıp babaısna veriyor.Siz de yapmak zorunda degilsiniz.Yardıma gidiyorsunuz.Kızı varken hele size düşmez zaten.Temizlik apılır ama çamaşırdan ben de tiksinirim.

İşte kızlarıd herseyi üstüme yıkmaya meraklı oldukları için böyle yapıyorlar...

İşte kızlarıd herseyi üstüme yıkmaya meraklı oldukları için böyle yapıyorlar...
Çamaşırı da yıkamayacaklarsa ne yapmaya geliyorlar oraya madem.Haklısınız siz.İnsan babasından tiksinmez ama kayınpeder neyiniz oluyorki.İnsanın midesi kaldırmaz.Hadi orda olmasa kızlar neyse ama ordalarmış.

Aynı evde yaşıyorsunuz galiba. Bunlar yaşanarak öğrenilecek şeyler.

Ben size hak verdim, belki size misafir olsa da bir seferlik olsa tamam ama hergun hergun sizin yaptığınız işler ise kendinizi tiksindirmek yerine böyle bir çözüm bulmuş olmanız güzel

Ben bugune kadar babamın çamaşırlarını makine atmadım annem halleder evime misafir geldiklerinde dahi herşeyi takmamak lazım görümceniz bozulduysa artık kendisi atsın makınaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…