işte bende ona deli oluyorum başından beri herseyi üzermde mecbur kıldılar .. Çamasr atyornim bide kulp takınca iyice sinir oldum bnde rahat esemyorum dedim.. Demeseydim içimde kalırdı şimdi rahatım.. Herkes işine geldiği gibi davranıyor herkesten çooook soğudumEşin senin tiksindiğini bilmiyor mu? İstifra edilmiş şeyi kim olsa tutmak istemez ne var eldivenle tuttuysan sonuçta yardımcı oluyorsun öyle ya da böyle. Allah razı olsun diyeceklerine kulp takmak nedir? Bazı insan hassas olabiliyor, burdaki bayanların suyla sabunla yıkarsın geçer dedikleri şey bizim için geçmiyor işte. Pis bir şeye dokununca yıkadıktan sonra bile dokunan yerlerimin parmaklarımın uyuştuğunu hissediyorum. Çoğu insanın telefonuna kumandasına anahtarına dokunamıyorum dokunsam defalarca elimi yıkıyorum. Misafirliğe gittiğim yerlerde elektrik anahtarlarına kapı kollarına peçete ile dokunuyorum başkasının kullandığı katı sabunu kullanmıyorum. Kp in kirli kıyafetine dokunmak mümkün mü bu durumda? Eşimin babası kirli çorabını çıkarmıştı yıkayım diye alıp elimde yıkayamadım kendi babamın olsa yine yıkayamazdım eşimin olsa yine yıkayamam. ve saygı duyulmasını beklerim. Bu öyle ben titizim sen pissin olayı da değil olabildiğince dağınık biriyim evim konusunda sürekli silip süpüreyim durumum yoktur ama başka insanların temas ettiği kullandığı şeyler konusunda takıntılıyım bu çocukken de böyleydi.
Canm işte sen sıstukça üstüne cıkıyorlar.. Cevabını ver walla hiç esirgemeYaa ben de öyleyim, hayır diyemiyorum. Özellikle eşimin ailesine. Onlar patır patır konuşuyorlar, ben fıs. Ama alttan alttan kendi istediklerimi de yapıyorum. Onlara he he desem de, kendi bildiğimi okuyorum. Böyle buldum çareyi...
Doğrudur, bu devirde saygılı insan hele ki saygılı ve kibar gelin bulmak zor, ben de öyle düşünüyorum. Ama biz artık kendimizi ezdiriyoruz ayıp olmasın diye diye
Boşver sen eldivenle yapmaya devam et için nasıl rahat ediyorsa öyle yap. Sonuçta yapıyorsun şükretsinlerİşte
işte bende ona deli oluyorum başından beri herseyi üzermde mecbur kıldılar .. Çamasr atyornim bide kulp takınca iyice sinir oldum bnde rahat esemyorum dedim.. Demeseydim içimde kalırdı şimdi rahatım.. Herkes işine geldiği gibi davranıyor herkesten çooook soğudum
Aynen öyle yatsın kalksın yaptıgıma sükretsinler walla iyilerin hiç kıymeti yokBoşver sen eldivenle yapmaya devam et için nasıl rahat ediyorsa öyle yap. Sonuçta yapıyorsun şükretsinler
Canm işte sen sıstukça üstüne cıkıyorlar.. Cevabını ver walla hiç esirgeme
Aynen onlar herseyi söyleyecek bizde karsılarında susacagız bz bsy deyince karsıntaraftan saygısız algılanalım bunun bi sebebide onların bütün bi aile olup bzm yabancı olmamz.. Sorduğumuzda kızımız dereler ama ancak lafta ..Yanlış anlamaya hazır millet hemen de. Ben de aynısını yapardım kimseyi de ilgilendirmez. Hoşlanmıyorsa kendisi atsin makineye. Tiksinir insan normal.
Zaten öyle dedim ben rahat edemiyorum öyle dedim sustum artık anlayış kendilerne kalmışEldiven belki itici gelmiş olabilir ama şahsen ben de k.pederim bende kaldığında, yada bir şekilde çamaşırını yıkama gerektiğinde iç çamaşırlarını yikamaktan büyük rahatsızlık duyuyordum.
Bence haksız değilsin. Ama gorumceni de çok dikkate alıp afra tafrasina takılma. Konu uzamasın. Ben böyle rahat ediyorum dersin olur biter.
Böyle bsy yapmak için karsımdakinin o işi bana yaptrmama anlayısına sahip olmasi gerekirGörümcenizin yanında yapmanız ayıp olmuş. Ben de hoşlanmam başkasının iç çamaşırıüna dokunmaktan ama göstere göstere yapmam bunu.alt bezi topladığım da olmuştur. Ama asla tiksindiğimi karşıdakine belli etmeden.
Tatlm bi kere bunu insanın kendi evladıyla kıyaslamasıncok sacma.. Senin için demyorum ama KP le hiçbir kan bagım yok napayım içim almıyor ve mecburda değilim kızları oğulları yapsın yani...insanların garıp huylaru derken neyi kasdettgnizi anlamadm
İşte kızlarıd herseyi üstüme yıkmaya meraklı oldukları için böyle yapıyorlar...Ben eşimin babası bize geldiğinde onun çamaşırını 2 tane olsa bile makineye ayrı atıyorum.Eşime attırıyorum eşime serdirtiyorum balkona.Açıkça Babanın iç çamaşırlarını elleyemem diyorum.O da bişey demiyor.Kendi katlayıp babaısna veriyor.Siz de yapmak zorunda degilsiniz.Yardıma gidiyorsunuz.Kızı varken hele size düşmez zaten.Temizlik apılır ama çamaşırdan ben de tiksinirim.
Çamaşırı da yıkamayacaklarsa ne yapmaya geliyorlar oraya madem.Haklısınız siz.İnsan babasından tiksinmez ama kayınpeder neyiniz oluyorki.İnsanın midesi kaldırmaz.Hadi orda olmasa kızlar neyse ama ordalarmış.İşte kızlarıd herseyi üstüme yıkmaya meraklı oldukları için böyle yapıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?