KİRLİ ÇAMAŞIRLAR

Yok canm cok sükür ayrı yasıyorz ama haftada bir gidip işlerini yapyorum.. Ama dedgn gbi kendme göre bi yöntem gelstirdm ve kmsenin bsy söylemeye hakkı yok

Ben bugune kadar babamın çamaşırlarını makine atmadım annem halleder evime misafir geldiklerinde dahi herşeyi takmamak lazım görümceniz bozulduysa artık kendisi atsın makınaya
Olaylar sonrası kendme hep diyorm bundan sonra kimseyi takmacam die ama olmyo işte.. İnşallah hiç takmam

İnşallah zamanla takmamayı da öğreniyor insan bende çok takıyordum sonra sıkıntı çektim bu hassaslığum yuzunden şimdi uzaklaştım beni yoran insanlardan

Cok temiz olsa yikanmaz zaten cok biliyosa cok gucune gidiyorsa kendi yikasin.ben biraz takintiliyim yeri gelir kendi camasirlarimi makineye koyarken tiksiniyorum

Kp bu kadarmi pasakli biri? Yaptiginiz cok ayip ve itici bir hareket.gorumceniz az bile demiş

Maddi durumunuz varmi bilmiyorum ama haftada bir kadin tutsaniz temizlik yapsa camasir yikasa sizde gider yemek yaparsiniz.

Valla ben de kirli çamaşır konusunda pimpirikliyim. Kendiminkileri bile bazen eldivenle tutarım. Diğer ev halkınınkileri de öyle. İğreniyorum özellikle iç çamaşırlardan napiyim... Adı üstünde kirli çamaşır, size "pis değil" demesi komiğime gitti. " Yok yanlış anlama, ben kendiminkiler de dahil bitün kirli çamaşırları eldivenle tutuyorum, takıntı var" vs diyebilirsin.

Yani insan sepetten kendi çamaşırı ni alıp atarken bile hoşlanmıyor. Kendinizce haklısınız. Empati yapması gerekir. Ama işte o çok iş.

o değil de üşenmiyor musunuz yaw yani neredeyse günde 2 kere çamaşır makinası açıyorum hepsini odalardan toplarken ve makinaya atarken eldiven takmaya çok üşenirim ben.. yani bana anormal gelmesinin tek nedeni tembellik kanımca

Çamaşırlarınız yıkama sırası gelene kadar odalarda bireysel mi takılıyor?

Çamaşırlarınız yıkama sırası gelene kadar odalarda bireysel mi takılıyor?

bizimkiler saraylı olduklarından üstlerini nerede değiştilerse orada bırakıyorlar çamaşırlar yerlerini yadırgamasın diye sonra ben elimde sepet çamaşır avına çıkıyorum geyik avı gibin

Ona ne yahu kendi takintisi hassasiyeti yokmuymus. Bende havluda takinti yaparım kimsenin eline yuzune degen havluya silinmektense islak.kalmayi.tercih ederim kirli corap çamaşır gibi seyleri eger tutacak baska bsi yoksa parmak uclarimla tutarim sıkıysa birisi karışsın kardesim herkesin hassas tarafi var

Katılıyorum.
Kayınpederin iç çamaşırlarını yıkatmak bana da çok garip geldi.

Katılıyorum.
Kayınpederin iç çamaşırlarını yıkatmak bana da çok garip geldi.
O neki ben banyo yapana kayinpeder kayın olsun ic çamaşırlarını cikarirdim banyoda giysin diye gorumce.bi yandan bagirirrdi ver diye kaynana bi yandan onlarin eline yapışır ya. Daha banyo temizleme.gorevi bendeydi evde hos.hersey bendede onlara göre tuvalet banyo.temizleme.gorevi bendeydi gider islak çamaşırlarını bile alir.makinaya götürürdüm cok.igrenc bsi ve cok zor ama yaptırıyorlar tembel olanlar yeterki bi is eksik yapıyım diye

o değil de üşenmiyor musunuz yaw yani neredeyse günde 2 kere çamaşır makinası açıyorum hepsini odalardan toplarken ve makinaya atarken eldiven takmaya çok üşenirim ben.. yani bana anormal gelmesinin
Poşet de olur.

Ya da oklava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…