Yok canm cok sükür ayrı yasıyorz ama haftada bir gidip işlerini yapyorum.. Ama dedgn gbi kendme göre bi yöntem gelstirdm ve kmsenin bsy söylemeye hakkı yokAynı evde yaşıyorsunuz galiba. Bunlar yaşanarak öğrenilecek şeyler.
Ben size hak verdim, belki size misafir olsa da bir seferlik olsa tamam ama hergun hergun sizin yaptığınız işler ise kendinizi tiksindirmek yerine böyle bir çözüm bulmuş olmanız güzel
Olaylar sonrası kendme hep diyorm bundan sonra kimseyi takmacam die ama olmyo işte.. İnşallah hiç takmamBen bugune kadar babamın çamaşırlarını makine atmadım annem halleder evime misafir geldiklerinde dahi herşeyi takmamak lazım görümceniz bozulduysa artık kendisi atsın makınaya
Tuhaf tuhaf insanlar var işteYani insan kendi cocugunun kusmugundan bile igrenebilir degil ki kayinpeder. Bence asil igrenmemek normal degil ama...
bende erken yaşta çöktüm..İnşallah zamanla takmamayı da öğreniyor insan bende çok takıyordum sonra sıkıntı çektim bu hassaslığum yuzunden şimdi uzaklaştım beni yoran insanlardan
Çamaşırlarınız yıkama sırası gelene kadar odalarda bireysel mi takılıyor?o değil de üşenmiyor musunuz yawyani neredeyse günde 2 kere çamaşır makinası açıyorum hepsini odalardan toplarken ve makinaya atarken eldiven takmaya çok üşenirim ben.. yani bana anormal gelmesinin tek nedeni tembellik kanımca
Çamaşırlarınız yıkama sırası gelene kadar odalarda bireysel mi takılıyor?
Katılıyorum.Burada esas yanlış olan sizin o çamaşırları yıkamanıza izin vermeleri.
Şahsen ben kv olsam eşimin iç çamaşırını ya da istifra yüzünden kirlenen kıyafetlerini gelinime yıkatmaya (makinede bile olsa) utanır,çekinirim.Ne münasebet yani
O neki ben banyo yapana kayinpeder kayın olsun ic çamaşırlarını cikarirdim banyoda giysin diye gorumce.bi yandan bagirirrdi ver diye kaynana bi yandan onlarin eline yapışır ya. Daha banyo temizleme.gorevi bendeydi evde hos.hersey bendede onlara göre tuvalet banyo.temizleme.gorevi bendeydi gider islak çamaşırlarını bile alir.makinaya götürürdüm cok.igrenc bsi ve cok zor ama yaptırıyorlar tembel olanlar yeterki bi is eksik yapıyım diyeKatılıyorum.
Kayınpederin iç çamaşırlarını yıkatmak bana da çok garip geldi.
Poşet de olur.o değil de üşenmiyor musunuz yawyani neredeyse günde 2 kere çamaşır makinası açıyorum hepsini odalardan toplarken ve makinaya atarken eldiven takmaya çok üşenirim ben.. yani bana anormal gelmesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?