Kirli Çıkılar )))

ben de doldurdum portakalları bol olunca gelip gidip yiyoruz şu sıralar o kadar çok tükettik ki maşallah Allah uzak etsin grip olmadık uzun süredir

tabi canım daha regl günleri var,
evin kirli halleri sonrası çıldırmaları var,
işte çıldırtan çocuklar çekemeyen iş arkadaşları var
var da var

evet banucum insan zamanla yeni şeyler keşfediyor.
her yıl ne stratejiler değiştircez bakalım yıllar geçtikce..

çok teşekkürler sirkeci
özel olmazsa sorabilir miyim sen neler yapıyorsun
kaç tl ile başladın bu işleri çevirmeye biraz anlatsana
yok canım neden özel olsun elbette soracaksın burda birbirimize tüyolar vermek için varız
benim aralığa kadar taşıt kredim vardı ama o zamana kadar da fiziksel altın almaya çalıştım bunu daha çok kulpsuz ata liralardan yaptım çünkü diğerleri artıp azalırken atalira daha istikrarlı gidiyordu; borcumu yeni bitirdim bu ay biraz camiye yardımda bulundum biraz da arabaya çalıştım yine (kasko trafik sigortası mtv anlarsın); anlayacağın yeni başladım maaşımdan 1000 dolar alımına; tabi onsun düşük zamanlarını kaçırdım şimdi beklemedeyim. Ama 1 yıldır hayali olarak arbitrajla ilgileniyorum kendime bir excel tablosu hazırladım oraya yazıyorum
elbette iğneye ilaca para dökeceğimize bol bol meyve yiyelim

"Üç şey kalbi öldürür:
Çok konuşmak, çok uyumak ve çok yemek."
Fudayl bin İyad (r.a.)

"Eskiden iyilik yaparlardı söylemezlerdi.
Sonra hem yapmaya hem de söylemeye başladılar.
Şimdi ise yapmıyorlar fakat söylüyorlar."
Ömer bin Hâris (r.a.)

"Nefsin aldatmasına,
dünyanın yalancı ve geçici tadına kapılan,
hayrın tadını alamaz.
Öyle bir kimseyle arkadaşlık edin ki;
onda dünya malı hırsı bulunmasın."
Dâvûd-i İskenderî (r.a.)

Tünaydın kirli çıkılar,
Karanfilce ve loveli doğumgününüz kutlu olsun.
Darksea başınız sağolsun,ölen kişinin mekanı cennet olsun inşallah,Allahım geride kalanlarına da gani gani sağlıklı,sıhhatli,hayırlı,uzun ömürler versin inşallah.

farmasicim paylaşım için teşekkürler

pepeti ben seni neden daha önce görmedim acaba çok güzelsin cancazım

kızlar bizim ıslak kurabiye var yaaaaaaaa
bu sefer içine ceviz koydum
ve hrikaaaaaaaaaaa oldu
tesekürler canım bak sende uydun millete oh bayılırım ıslak kurabiyeye
az önce eşimin babaannesinin vefat haberini aldık.
evet çok yaşlıydı ama her ölüm erken, ve hayat bir o kadar fani...
başınız sağ olsun

tesekürler canımm

pepetiiii ben de görebilir miyim
tabiki neden olmasın evacımmm

hangi market karanfilcecimmm

seliiiiiiiiiiiin
eşinle tanışma hikayeni okudum
çok komik
neden bize anlatmadın
kardeşin ne durumda merak ettim

Altı şey altı yerde gariptir:
*İçinde namaz kılınmayan cami
*Kuran bulunan evde okunmayan mushaf
*Günahkar bir kişinin hafızasındaki Kuran
*Kötü huylu,zalim kocanın yanında saliha kadın
*Kötü huylu kadının elindeki salih koca
*Dinlemek bilmeyen toplumda bulunan alim

tesekürler canım bak sende uydun millete oh bayılırım ıslak kurabiyeye
başınız sağ olsun

tesekürler canımm

tabiki neden olmasın evacımmm

hangi market karanfilcecimmm

migrosun yerine açılan akyurt.
bizim konyada migros pek tutunamıyo

bendede tuvalet kağıdı hastalığı var size akşam resmini çekp koycam şok olcaksınız:))))

ünideyken kafede oturuoruz ben açnatmadan bişe arıorum bulamadım arkadaş grubuda bayaaaa kalabalıktı arkadaşının arkadaşı falan pek tanımadığım insanlarda vardı selamlaşıodum sadece neyse 15-20 kişi oturuoruz
ben çantamda istediğim şeyi bulamadım ''çantamdada kürt çalıyo çingene oynuyo ha'' dedim ki ağız alışkanlığı aslında çıkmış bulundu ağzımdan:))) bizim oralarda çok kullanılır:)))
grupta hem kürt hemde çingene varmış ..... ikiside baya bozuldu kalktı masadan gittiler bende dank etti tabiii:)))) ondan beride o kişiler ne selam verdi ne sabah bana:))))))
umarım böle çingene falan diye kullanırken başına gelmez sirkecicim:))))))))) benim geldi utanmıştım bayada....

kötü bir anı olmuş o deyim bizde de çok kullanılır ama o çantada da aranan şey bir türlü bulunamaz aranan şey en son bulunur çantaya resmen sonjaj yapılır
benim aklıma burdan birileri de alınır mı diye gelmedi ama düşünmek lazım
istemeden de olsa birilerini üzdüysem özür dilerim

ne alınacaklar ya
deyim o bikere yeleşmiş
napalım şimdiz biz de 12den sonra küselim mi
bişi olmaz demi kızlar

sılanın sana selamı var canım
annemi az rahat bırakın hep sizin yüzünüzden geveze oldu benle ilgilenmiyor diyor

seyyah kız gözündende hiç bişe kaçmıo nerden anlatmışım onu haturlamıorum bilee:))

benim kızkardeşimle eşimin erkek kardeşi ayrıldılar biz çıkmaya başladıktan 5 ay sonra:))
bi kere düğünde bi araya geldiler o kadar şimdi bide bebek görmede gelirler:))))

bu arada bilmeyenlere açıklim biz eşimle kardeşlerimiz sayesinde tanıştık
birbirimizi tanımıoruz benim kızkardeşimle eşimin erkek kardeşi çıkıolardı ben üniden eve tatile gelmiştim yazın eşimde yıllık izninde memlekete gelmiş
bunlar buluşcaklar arkaşlarıda gelcekmiş kızkardşeim dediki abla beni yanlız bırakma birlikte gidelim annemde dediki ''git kızım yanlız bırakma kardeşini göz kulak ol'' çıktıgı çocukta benim liseden arkadaşım tanıorum oda gelirken abisini getirmiş ama hiç ortada bizim çıkma gibi planımız yok biz oturuken muhabbet sardı baya sonna ben kardeşimi korumaya gitmişken abisini ayarttım :))))) yada o beni bilemicim şimdi:)))

biz çıkmaya başladık kardeşimgil 5 ay sonra ayrıldı biz evlendik işte nasip kısmet nerden gelce belli olmuyo:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…