derfat; ben öyle bir yan etki yaşamadım, bağımlılık yarattığını başkasından dahi duymadım.
darksea; eşinin her daim tayin olma ihtimali varsa sözleşmeli işlere hiç yanaşma derim, sözleşmelilere tayin her zaman zor.
aklıma avrupa yakasındaki aslıyla volkan geldi..
çok tatlısınız........
moralim bozuk
evime akşam misafirliğe gelen (küçük değil büyük) kardeşimle tartıştım biraz.
ben bu çocuktan da 5 yaşındayken kibarlık bekledim 15 yaşındayken de şimdi de..
beklediğim ilgiyi göremeyince bozuluyorum ee malum adetim de..
ya şu kardeşimden beklentimi düşürmeyi öğrenemedim gitti yaa..
adamla konuşuyorum yok he hı cevaplar veriyor telefonda kırk saat elin kızının derdini dinliyor şurda çayını döken hizmetini gören ablasıyla bi konuşmuyor..
aramızda 2 yaş var ben bu çocukla didişmeyi ne zaman kescem yaa
bozuldu gitti evine
çamaşırlarını yıkarım yaranamam, düşünürüm kpss sini şusunu busunu yaranamam..
çok sinirli bi tip yaa ben de az değilim nerdeyse bibirimize gireriz ama eşim aralıyor..
eşim diyor herkes ben değil... benim gösterdiklerimi herkesden bekleme..
ama çok sinirli ve kaba yaa ve sadece bana öyle millete, sevgilisine gayet kibar. ev arkadaşlarına gayet anlayışlı..
burda çamaşırlarını yıkıyorum beyfendi asıyor dilinden kurtulamıyorum..
ben ne iş yapıyormuşum da işim gücüm yatmakmış..
çok sinir oluyorum
biz kardeşmişiz eş ve sevgili gibi olamazmışız.
birbirimizi çekmek ve umursamak zorunda değilmişiz.
fıttırdım yaaa ne biçim söz..
belki söylemek istediğini tam ifade edemedi şimdi daha sakin düşünebiliyorum ama çıldırdım yaaa
bugünkü özel mesaj dozumu da aldım
ohhh
şimdi yatabilirirm
estağfirullah canım..karanfilce sen bilirsin canım şu dua işleri nasıl olmalı
biz kardeşmişiz eş ve sevgili gibi olamazmışız.
birbirimizi çekmek ve umursamak zorunda değilmişiz.
fıttırdım yaaa ne biçim söz..
belki söylemek istediğini tam ifade edemedi şimdi daha sakin düşünebiliyorum ama çıldırdım yaaa
ahahah
takıldın demi 10 dkya
estağfirullah canım..
canım dua her daim her yerde yapılır.
başı açıkken de yapılır..
banyoya girerken banyodan çıkarken tuvalete girerken çıkarken bile yapılacak dualar vardır.
gusül abdestinde haya yerlerini örtmek sünnetttir güzeldir.
sadece orası kapalı diğer yerlerimz açıkken bile ne diyoruz??
"Allahım niyet ettim senin için gusletmeye"
yani Allah la her daim konuşma dua içindeyiz..
haaa güzel olanı nedir??
her daim abdestli olmaya çalışmaktır.
abdestli yaptığımız yemekler vücudumuza maddi manevi şifa, yaptığımız temizlikler ibadet yerine geçer..
bu abdestli olmanın sünnete uygunluğundan gelir zorunluluk değildir.
İnsanlar sünnetle farz olanı karıştırıp insanları boşu boşuna zora sokuyorlar.
abdestsiz namaz kılınmaz, Kuran okunmaz(ama ezberdeki sureler dua niyetine okunabilir)
çok cadısın kızım sen. senle baş edemem ben.
uyudum gitti.....
aynen ben de diyorum senle evlenecek kıza yazık diye..sen kendine ne üzülüyorsun, onunla evlenecek kıza yan. şimdi sevgiliyken tatlı hoş, aynı evin içinde kimbilir nasıl olacak. kadın da karışacak buna. ev arkadaslarıyla konusup gülüşüyorlar, sorun yok şimdilik. erkekler benziyorlardır. yazık karısı olacak kişiye. ama tencere yuvarlanır kapağını bulur belki
ama en yakınlarımızı hep istediğimiz forma sokmaya çalışırız, olmayınca da üzülürüz, o bende de var biraz. kardeşime şunu yap, bunu yap, olmayınca da ben zamanında senin gibi değildim, bu ne düşüncesizlik falan derim.
az önce BDV de bir konu okudum. kadının biri eşini kızkardeşinden kıskanıyomuş.
seninkinin. seni kıskanan ve kardeşini dolduruşa getiren bir yari olmasın? :26:
bu konuda çok bilgim yok canım..canım ya tabi ki öle
son gelişmelerden sonra abdestsiz gezmemeye çalşıyorum ama
ben şimdi yoldayım abdest falan hak getire
etmeyeyim mi dua
yani ona kızdım biraz
bu sayılı dualar için ne diyorsun
sen gidiyorsun sohbetlere falan bilirsin
Aklimdan gecmedi deil resimlemek ama o heyacanla( ilk kez denedimde:) kv leri cagarsakmi ne demeye kalmadan sofralr caylar hoop ir parca bile kalmadi
bu konuda çok bilgim yok canım..
yani sayıların hikmeti de olabilir..
ama ben genelde sayısız okumaya çalışıyorum..
ama eşim 4444 salat ı tefriciyye filan çekti..
uff pizza dedin içime dert girdi..
bu pizzadan yapıp şu kızdığım kardeşimi de çağırcaktım daha..
ama kızdığım için çağırmıycam dedim kendi kendime.
ve belki çağırsam da gelmeyebilir :111:
valla ben de her daim dua edenlerdenim rabbim hiçbir duayı cevapsız bırakmaz abdesli olmak her daim güzel ama olmuyor işte ben ediyorum duamı her gece oğlumu uyuturken okurum üstüne meselaçok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
bu gece dua edicem onun için
kızlar yeri gelmişken sormak istiyorum cahilliğimi bağışlayın lütfen
benim bildiğim ibadet dua edersin namaz kılarsın kuran okursun falan
şu sayıyla okunan duaların ,esmaların bir geçerliliği var mı
yüz kere ya bedi de ,beş yüz kere ya fettah de gibi
bilen varsa lütfen söylesin
bir de abdestsiz başı açık namaz kılmak kuran okumak dışında ibadet yapılmaz mı
din hakkında herkes ne çok şey biliyor
ben şimdi otobüste aklıma geliyor bir fatiha okumayacak mıyım başım açık abdestim yok diye
yemek yaparken bir dua etmeyecek miyim aklıma düşünce
gerçek bir bilen akıl versin bana
allah rızası için
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın acısını göstermesin yavrum tez zamanda iyi olsun inşallahkızlarrr canım çok sıkkın sizden bol bol dua istiyorumm, bizim çok sevdiğimiz dostlarımız var, bebekleri oldu 1,5 ay önce hatırlarsanız hastaneye bebek görmeye gideceğiz ne yapıp götüreyim falan diye sormuştum bir aralarrrr, bizim bebeğimiz, 2 günlük iken ameliyat oldu, bağırsaklarından sorunu var, ve 2 yaşına kadar bir dizi ameliyat geçirecek, hadi bunu atlattık derken, şimdide kalbinde dilk varmış ve biraz büğyükmüş, acilen ameliyat olması lazım, b,iraz araştırdılar, istanbulda bir dr buldular onu çok övmüşler ona götürecekler yarın, yarın bebege anju yapılacak ve ameliyatın ne şekilde olacağı belirlenecek açıkmı kapalımı, ameliyat çok sorun değilde sonrası biraz riskliymiş, tabi annenin bundan haberi yok , yazık kzıın sütü zar zor yetiyor, morali çok bozuk ama bebeğin süte ihtiyacı var, o yüzden moralini bozmamak işin eşi söylememiş bizde söylemedik, neyse böyle işte, el kadar bebek, çok i,çim yanıyor, alllah emeklerini boşa çıkarmasın, işte sizden bu beke için dua etmenizi istiyorum
benim anne annem öyle kendi kendine dua ederken hep derki, rabbim herkesin çocuklarını koru , kimseye çocuklarının acısını gösterme, benim çocuklarımıda, herkesinkiyle beraber koru, bende hep öyle derimmm
kadrolu olmak çok daha iyidir sözleşmeli işi zor be canımm parası iyi ama şartları daha ağırdırarkadaşlar bugünlerde kafamı kurcalayan bir şey var. birçok kurum benim çalıştığım kurum da içinde var, sözleşmeli bilişim personeli alıyor. aklımdaki kurum 6800 maaş verecek.
ben şimdi kadroluyum ama sizce kadro mu? yoksa para mı?
istifa edip sözleşmeliye geçmek mantıklı mı sizce?
kızlar ya ev sahıbı arkadslara soruyorum
ev alırken nasıl karar verdınz
1-malum bız ev bakkıyoruz ama sadece bakıyoruz kımı kuzey cephe -kımı son kat-kımı cok pahalı -kımı 130 m2 bunlara 120 istiyorlar bıde
2-bunların ıcınde istedgımz özeliğe sahıp evlerde oluyor tabıkı ama ondada fıyatta anlasmıyoruz şöyleki 160 milyar falan dıyorlar
dolayısıyla orta yol bulamıyorz. hani 2 seçenektekine 130 135 140 deseler ok dıycez ama adamlarda olmaz dıyorlar
dolayısyla ev kızmet olmuyr ya acaba 1 senenektekılere evet dememlımıyız-sonucta ısı yalıtımı vs var bunlar sıfır evler
kuzey batı cephaa 4. katta oturanlar varmı
eşimle dıyoruzkı sankı saraylarda dogdukta bu kadar krıter koymuusz dıyoruz- bırı tutsa bırı tutmuyor yaa
fıkırlerınzı alabılırmıyım malum soguk bır iç andolu sehrınde yazıyorum
genel temizlik ben almadım hiç canım ama kullananlar memnun.
sanrıım durulamaya gerek yok.
ama ben onun yerine damla kullanıyorum onda gerek yok mesela çünkü onla yiyecek temizliği de yapılıyor.
internetten de alabilirsin canım üye olunarak.
ama toplu almak çok daha avantajlı.
150 tl lik alış verişe yaklaşık 70-80 lik ürün hediye alırsın.
ve %10 indirim yapıyor yani 150 tl lik ürün alıyor 135 tl ödüyorssun 3 ürün de hediye alıyorsun.
ben öyle yapıyorum canım.
üye olmak için referans numarası gerek ben kendi numaramı verebilirim
ama önce bi ürün dene çok çok etkili değil ama sağlıklı buna inanıyorum insanı hiç rahatsız etmiyor.
benim favori ürünler
yağ çöz
banyo wc
şampuan
duş jeli de güzel
diğerlerini de sağlıklı olduğu için kullanıyoum
yakında bulaşık deterjanına geçcem inşallah iyi çıkar.
İyi akşamlar hanımlar kaçgündür yoktum sağolun sizde hiç merak etmemişsiniz yaklaşık 50 sayfa okudum ama adım hiçbiyerde geçmiyodu üzüldüm
Neysem kaçgündür hastaydım yorgan döşek yattım ateşim vardı bugün biraz daha iyiyim hava süperdi ankarada tam bir ilk bahar havası vardı kendimide biraz iyi hissedince annemlerle hacıbayrama gittik(türbe).Eve geldim yan komşumun kayınvalidesi vefat etti arkadasımla başsağlığına gittik geldik,çağanı yatırdım size bakayım dedim eşim gelmeden.
Kızlar eşim sigarayı bugün itibariyle bıraktı içmek istediğini ama tiksindiğini söylüyor bugün 4ncü günümüz şimdi kullanlara yada bilgisi olanlara sormak istiyorum eşim yan etkilerini okuduktan sonra çok etkilendi ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü gözlemlediğim kadar bi yan etkisi yok şimdilik tabi bunun içinde uyuşturucu maddeyle ilgili bişey olabilir yani bağımlılık yapabileceğini söylüyor böyle bişey olabilirmi sizce içime kuşku düştü eczacımıza sordum o öyle bişey yok demiş ama içim rahat etmedi.
kızlarrr canım çok sıkkın sizden bol bol dua istiyorumm, bizim çok sevdiğimiz dostlarımız var, bebekleri oldu 1,5 ay önce hatırlarsanız hastaneye bebek görmeye gideceğiz ne yapıp götüreyim falan diye sormuştum bir aralarrrr, bizim bebeğimiz, 2 günlük iken ameliyat oldu, bağırsaklarından sorunu var, ve 2 yaşına kadar bir dizi ameliyat geçirecek, hadi bunu atlattık derken, şimdide kalbinde dilk varmış ve biraz büğyükmüş, acilen ameliyat olması lazım, b,iraz araştırdılar, istanbulda bir dr buldular onu çok övmüşler ona götürecekler yarın, yarın bebege anju yapılacak ve ameliyatın ne şekilde olacağı belirlenecek açıkmı kapalımı, ameliyat çok sorun değilde sonrası biraz riskliymiş, tabi annenin bundan haberi yok , yazık kzıın sütü zar zor yetiyor, morali çok bozuk ama bebeğin süte ihtiyacı var, o yüzden moralini bozmamak işin eşi söylememiş bizde söylemedik, neyse böyle işte, el kadar bebek, çok i,çim yanıyor, alllah emeklerini boşa çıkarmasın, işte sizden bu beke için dua etmenizi istiyorum
benim anne annem öyle kendi kendine dua ederken hep derki, rabbim herkesin çocuklarını koru , kimseye çocuklarının acısını gösterme, benim çocuklarımıda, herkesinkiyle beraber koru, bende hep öyle derimmm
arkadaşlar bugünlerde kafamı kurcalayan bir şey var. birçok kurum benim çalıştığım kurum da içinde var, sözleşmeli bilişim personeli alıyor. aklımdaki kurum 6800 maaş verecek.
ben şimdi kadroluyum ama sizce kadro mu? yoksa para mı?
istifa edip sözleşmeliye geçmek mantıklı mı sizce?
çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
bu gece dua edicem onun için
kızlar yeri gelmişken sormak istiyorum cahilliğimi bağışlayın lütfen
benim bildiğim ibadet dua edersin namaz kılarsın kuran okursun falan
şu sayıyla okunan duaların ,esmaların bir geçerliliği var mı
yüz kere ya bedi de ,beş yüz kere ya fettah de gibi
bilen varsa lütfen söylesin
bir de abdestsiz başı açık namaz kılmak kuran okumak dışında ibadet yapılmaz mı
din hakkında herkes ne çok şey biliyor
ben şimdi otobüste aklıma geliyor bir fatiha okumayacak mıyım başım açık abdestim yok diye
yemek yaparken bir dua etmeyecek miyim aklıma düşünce
gerçek bir bilen akıl versin bana
allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?