Kirli Çıkılar )))

az da erkekler zorlansın be güzelim

aklıma avrupa yakasındaki aslıyla volkan geldi..
çok tatlısınız........

biz kardeşmişiz eş ve sevgili gibi olamazmışız.
birbirimizi çekmek ve umursamak zorunda değilmişiz.
fıttırdım yaaa ne biçim söz..
belki söylemek istediğini tam ifade edemedi şimdi daha sakin düşünebiliyorum ama çıldırdım yaaa

sen kendine ne üzülüyorsun, onunla evlenecek kıza yan. şimdi sevgiliyken tatlı hoş, aynı evin içinde kimbilir nasıl olacak. kadın da karışacak buna. ev arkadaslarıyla konusup gülüşüyorlar, sorun yok şimdilik. erkekler benziyorlardır. yazık karısı olacak kişiye. ama tencere yuvarlanır kapağını bulur belki
ama en yakınlarımızı hep istediğimiz forma sokmaya çalışırız, olmayınca da üzülürüz, o bende de var biraz. kardeşime şunu yap, bunu yap, olmayınca da ben zamanında senin gibi değildim, bu ne düşüncesizlik falan derim.

az önce BDV de bir konu okudum. kadının biri eşini kızkardeşinden kıskanıyomuş.
seninkinin. seni kıskanan ve kardeşini dolduruşa getiren bir yari olmasın? :26:

bugünkü özel mesaj dozumu da aldım
ohhh
şimdi yatabilirirm

karanfilce sen bilirsin canım şu dua işleri nasıl olmalı
estağfirullah canım..

canım dua her daim her yerde yapılır.
başı açıkken de yapılır..
banyoya girerken banyodan çıkarken tuvalete girerken çıkarken bile yapılacak dualar vardır.
gusül abdestinde haya yerlerini örtmek sünnetttir güzeldir.
sadece orası kapalı diğer yerlerimz açıkken bile ne diyoruz??
"Allahım niyet ettim senin için gusletmeye"
yani Allah la her daim konuşma dua içindeyiz..

haaa güzel olanı nedir??
her daim abdestli olmaya çalışmaktır.
abdestli yaptığımız yemekler vücudumuza maddi manevi şifa, yaptığımız temizlikler ibadet yerine geçer..
bu abdestli olmanın sünnete uygunluğundan gelir zorunluluk değildir.
İnsanlar sünnetle farz olanı karıştırıp insanları boşu boşuna zora sokuyorlar.

abdestsiz namaz kılınmaz, Kuran okunmaz(ama ezberdeki sureler dua niyetine okunabilir)

Aklimdan gecmedi deil resimlemek ama o heyacanla( ilk kez denedimde:) kv leri cagarsakmi ne demeye kalmadan sofralr caylar hoop ir parca bile kalmadi

canım senin durumuna bizim orda ayı potuğunu (yavrusunu ) severken öldürür diyoruz
kaprisimiz nazımızı çekene işte

canım ya tabi ki öle
son gelişmelerden sonra abdestsiz gezmemeye çalşıyorum ama
ben şimdi yoldayım abdest falan hak getire
etmeyeyim mi dua
yani ona kızdım biraz
bu sayılı dualar için ne diyorsun
sen gidiyorsun sohbetlere falan bilirsin

Bu arada slm senfat.. Daha oncede soyledim telden girdigim icin pek mudahil olamiyorum ah bir bilsen ne laflar atmak istiyorum her muhabbete dalasim war:) ama mumkun olmuyo bi sure idare ediverin artik :)

aynen ben de diyorum senle evlenecek kıza yazık diye..
benim bi amcam var ülkücü aynı o
çok sinirlidir mesela sabahları uyandırırken bi ısrarcı ol kork artık o uyku sarhoşluğuya..
ona çekmiş..

bize sinirlenir ama dışarda da nasıl mulayim ama, çok çabuk kandırılan saf bi tip

evet belki sevdiğimizden bişeyler yapmasını istiyoruz..
ama hiç bi zaman beni dinlemedi içinden ne geliyorsa onu yaptı ve hiç pişman değil burnu ....tan çıkmasa bile.
öyle de inat.

küçük öyle değil mesela ama bu hep böyleydi..
dediğin gibi tencere kapak hesabı kız belki sakin çıkar.düşünüyoum amcamla hanımı gayet iyi geçiniyorlar..
belki de bastırır bunu
o zaman bana yaptıklarının hesabını çıkartırım ama

az önce BDV de bir konu okudum. kadının biri eşini kızkardeşinden kıskanıyomuş.
seninkinin. seni kıskanan ve kardeşini dolduruşa getiren bir yari olmasın? :26:

yokk kızzz
bu hep böyleydi
hele ergenlikte daha bi çekilmezdi..

bu konuda çok bilgim yok canım..
yani sayıların hikmeti de olabilir..
ama ben genelde sayısız okumaya çalışıyorum..
ama eşim 4444 salat ı tefriciyye filan çekti..
Aklimdan gecmedi deil resimlemek ama o heyacanla( ilk kez denedimde:) kv leri cagarsakmi ne demeye kalmadan sofralr caylar hoop ir parca bile kalmadi

uff pizza dedin içime dert girdi..
bu pizzadan yapıp şu kızdığım kardeşimi de çağırcaktım daha..
ama kızdığım için çağırmıycam dedim kendi kendime.
ve belki çağırsam da gelmeyebilir :111:

saolaın canım

kızlar birkaç gündür ara ara okudum ama yazamadım hiç. darksea başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah.
karanfilce loveli ikinizin de doğum gününüz kutlu olsun, yeni yaşınız size güzellikler getirsin inşallah
allright, bugün evi aldınız sanırım, hayırlı uğurlu olsun inşallah. allah ödeme kolaylığı versin
derfat, eşin çok çabuk bıraktı bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum doğrusu
bildiğim kadarıyla ilacın bağımlılık etkisi yok. ama eşim de ilk kutuyu tam bitirmeden bırakmıştı ilacı.
o da internetten okumuş yan etkileri var diye, orda ne yazıyorsa birden hepsini hissetmeye başladı
ben de o zaman dedim, bu sigarayı senelerce günde üç paket içtin, ne kadar zarar verdiğini bile bile,
sigaraya toz kondurmadın da, şimdi on onbeş gün şu ilacı içtin yok zararlıymış, yok yan etkiymiş söylemediğini
bırakmadın için rahat etsin bence derfat'cım, bağımlılık yapan bir etkisi yoktur canım (en azından sigara kadar)

valla ben de her daim dua edenlerdenim rabbim hiçbir duayı cevapsız bırakmaz abdesli olmak her daim güzel ama olmuyor işte ben ediyorum duamı her gece oğlumu uyuturken okurum üstüne mesela
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın acısını göstermesin yavrum tez zamanda iyi olsun inşallah
geçen gün de eşimin kuzeni daha küçük 2 yaşında bulaşık parlatıcısı içmiş bi de üstüne kusmuş malesef sindirim borusu tahriş olmuş.dün boğaza bakılacaktı yoğun olurlar diye bugün arayacağım umarım herşey yolundadır çocuk kendine gelmişti ama boğazda ne durum var belli değildi
kadrolu olmak çok daha iyidir sözleşmeli işi zor be canımm parası iyi ama şartları daha ağırdır

biz ilk kira evimizi kuzey cephe 5.kattan tuttuk dondummmmmmm hiç ısınmıyordu güneş görmüyordu ve 1 yıl sonra çıktık
sonraki evimiz 2 kat güney batıydı çok güzeldi sıcaktı asansöre gerek olmuyordu istediğimizde asansöre biniyorduk istediğimizde binmiyorduk güneş her gün evin içinde bazen soba yakmıyorduk
şimdiki evim güney batı ve 1. kat ev her daim sıcak
yani evi güneyden tut kat çok önemli değil ben yukarı katlarda oturmayı sevmem
ev güneş görmeli ablamın evi kuzeyde herkesten fazla yakıyor doğalgazı ama herkesten az ısınıyor
hele yalıtımlıysa ev tadından yenmez

canım bu ersağ doğal diyor da benim deterjanların ve şampuanların çoğuna alerjim var elerim pul pul dökülür mesela iki gün üst üste bulaşık yıkayıp kremlemesem saç diplerim de korkunç oluyor bebek şampuanı kullanıyorum çoğu zaman bununla ilgili bilgin var mı hiç böyle şikayeti olup da kullanan oldu mu

eşine kocaman alkış sana da geçmiş olsun canım

Allah şifa versin bıdığa benim kuzenim de idrar torbası dışarıda doğmuştu makatla ilgili de probelemi vardı llahım kızcağız ne ameliyatlar geçirdi yıllarca ama şimdi 18 yaşında süper sağlıklı canlı mutlu ve en önemlisi dayanıklı ve cesur bir genç kız Allah o bebeciğe de dayanma gücü versin

ben sözleşmeli bir kadro isterken kpss ile atandım şimdi iyi olmuş diyorum maaş yarı yarıya ama oradaki arkadaşlardan biri korkunç huzursuz ya sözleşmeyi yenilemezlerse diye benim öyle bir derdim yok amaaa bu kurum sana kariyer anlamında mutlaka çok iyi şeyler katacaktır memuriyete dönüş de her zaman var usulüne uygun istifa edersen 6 ay zaten dene derim ben

zaten karnfilce yazmış da geçen kanala daki hoca aynı soruya ele kur'an alınmaz ama ezberden dua okunur diye cevap verdi kimdi hatırlamıyorum ama sayıllarla uğraşmayın dua edin sadece diyen çok ama benim annem de 4444 salat-ı tefriciye okur birimizin önemli birşeyi varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…