canım bu ersağ doğal diyor da benim deterjanların ve şampuanların çoğuna alerjim var elerim pul pul dökülür mesela iki gün üst üste bulaşık yıkayıp kremlemesem saç diplerim de korkunç oluyor bebek şampuanı kullanıyorum çoğu zaman bununla ilgili bilgin var mı hiç böyle şikayeti olup da kullanan oldu mu
eşine kocaman alkış sana da geçmiş olsun canım
Allah şifa versin bıdığa benim kuzenim de idrar torbası dışarıda doğmuştu makatla ilgili de probelemi vardı llahım kızcağız ne ameliyatlar geçirdi yıllarca ama şimdi 18 yaşında süper sağlıklı canlı mutlu ve en önemlisi dayanıklı ve cesur bir genç kız Allah o bebeciğe de dayanma gücü versin
ben sözleşmeli bir kadro isterken kpss ile atandım şimdi iyi olmuş diyorum maaş yarı yarıya ama oradaki arkadaşlardan biri korkunç huzursuz ya sözleşmeyi yenilemezlerse diye benim öyle bir derdim yok amaaa bu kurum sana kariyer anlamında mutlaka çok iyi şeyler katacaktır memuriyete dönüş de her zaman var usulüne uygun istifa edersen 6 ay zaten dene derim ben
zaten karnfilce yazmış da geçen kanala daki hoca aynı soruya ele kur'an alınmaz ama ezberden dua okunur diye cevap verdi kimdi hatırlamıyorum ama sayıllarla uğraşmayın dua edin sadece diyen çok ama benim annem de 4444 salat-ı tefriciye okur birimizin önemli birşeyi varsa
o kılıyor bırakıyor, Kuran okumasını da biliyor, o da küçükken öğrenmiş. netten okurum ama size de sorayım:
ben namaza durdum, çocuk orada kafasını bi yere çarpacak, düşecek gibi bir duruma gelecek ya da önümde seccade de durdu, ne yapmam gerekiyor.
bizim bebeğimizinde makatla ve bağırsaklarala ilgili sorunu var, o çok büyük şok oldu, tam tamam uzun bir tedavi gerektiyor, en azından hayati bir sorun değil falan diye düşünmeye başlarken bu defa kalp çıktı, ilk tespit ettiklerinde 2 delik vardı kalpte 3 ve 5 mm , 40 günlük olunca kontrole götürdüler, 3 mm olan kapanmış, 5 mm olan kapanmazmış bulunduğu yerden dolayı ve acilen ameliyat olası gerekiyormuş, dedi dr ler, onlarda düştü yollara işte
hayırlı günler canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahın adıyla Onun adıyla (hareket edildiğinde) yerde ve gökte hiçbir şeyin zararı dokunmaz. O, hakkıyla işitendir, hakkıyla bilendir.
Tirmizî, Deavât,13
arkadaşlar bir süre önce yaşadığım ve beni çok mutlu eden bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum....
benim ofiste, başı açık elemanlarım da, başı kapalı elemanlarım da var....
ama hemen hemen hepsi namazını kılar...
küçük bir mescidimiz var ve orada kıyafet de var,etek,başörtü vs.
yeni başlayan bir stajerim vardı,namaza başladı.... :)
kimse ona namaz kıl,neden namaz kılmıyorsun vs. demedi ama,
başladıktan bir süre sonra,kendiliğinden namaza başladı,nasıl mutlu oldum, anlatamam....
anlatmaya çalıştığım,bulunduğumuz ortam,arkadaş çevresi tamamen bizim hayatımızı yönlendiriyor....
bir süre sonra bulunduğumuz ortama göre, renk almaya başlıyoruz.... :)
sözle ne kadar söylersen söyle, etkili olamazsın,ama yaşamakla en güzel örnek olursun,hem de kırmadan,incitmeden,acıtmadan....
arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyliyeyim, diye boşuna söylememiş büyüklerimiz.... :)
aramızda namaza,kur an öğrenmeye başlayan arkadaşlarımız olunca,bu söz bana çok daha anlamlı gelmeye başladı...
bize güzel örnek olan arkadaşlara,hepimiz adına teşekkür ediyor,minnetlerimi sunuyorum.... :)
nokta.... :))
birbirini hiç görmeyen tanımayan insanlar bi de buna vesile olan düşün artık
bir de görüşüyor olsaydık neler olurdu
ortada maddi bi şey varsa önce ben istiyorum
ahahhahahahha
sen içme ben girerim deGünaydın hanımlar nasılsınız?Ben bugün öksürükten hiç uyuyamadım ciğerlerimi üşüttüm sanırım dra gitmemektede inat ediyorum.
Akşama misafirim gelebilir teyzemin oğlu ve gelini bide çocukları ama hiç misafir ağırlayasım yok çok halsizim çaya gelirler muhtemelen bende kek yapmayı düşünüyorum .,
Sabah eşim işe giderken aşkım sigarasız daha rahatım nefes alıpverişim değişti diyo.Gece yatarken ise sigara kokmayan eşim ve eşimin dibine giren beneşim ee sen hergün böyle dibimdemi yatacaksın diyor
evlat ömür törpüsü derler ya o hesap her an bişey olacak diye korkarsın hasta olur üzülürsün yemek yemez üzlürsün gezdiremedin diye üzülürsün iiyiliği için bile kızsan üzüldü diye üzülürsün zor üallah yardımcıları olsun rabbim şifasını tez zamanda versin inşallahmerhaba arkidişlerrr
dualarını esirgemenyen tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim, akşama doğru ararım bakalım nasıl ameliyat olacak, umarım hayırlı haberler alırımmm
Loveli sizede geçmiş olsun, ne zor demi çocuk büyütmek, benim kzımda her dolabı kurcalıyor ben önce kapatmıyordum dolapları öğrensin ellenmemesi gerektiğini diye düşünüyorum, ama baktım benim kzı öğrenmiyor, deterjanları koyduğumuz bir dolap var baktım o dolapla çok uğraşıyor, bağladım dolabın kapaklarını
bizim bebeğimizinde makatla ve bağırsaklarala ilgili sorunu var, o çok büyük şok oldu, tam tamam uzun bir tedavi gerektiyor, en azından hayati bir sorun değil falan diye düşünmeye başlarken bu defa kalp çıktı, ilk tespit ettiklerinde 2 delik vardı kalpte 3 ve 5 mm , 40 günlük olunca kontrole götürdüler, 3 mm olan kapanmış, 5 mm olan kapanmazmış bulunduğu yerden dolayı ve acilen ameliyat olası gerekiyormuş, dedi dr ler, onlarda düştü yollara işte
:))))
canım yaaaa.... :)
Rabbim sana, maddi/manevi bütün güzellikleri bahşetsin,inşallah...
LİNK VERMEK YASAK AMA ARKADAŞLAR BUNU İZLEMENİZ LAZIM
AÇILACAK MI BİLMİYORUM AMA VİDEO YÜKLEME PROGRAMIM YOK
MUHTEŞEM BİŞEY
1-https://www.facebook.com/photo.php?v=10200360831012168&set=vb.196390743754465&type=2&theater
2-https://www.facebook.com/photo.php?v=10200360865093020
ŞEKLİNDE İZLEYİN
ay çocuk çok şeker nasıl akıllı bizimkiler ağlardı şekerilerimi yedin diyeeeee kaç yaşında acaba
yanlış eklemişim canım ilkini de izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?