bi liste yapiciğimmm
her gün delibocukgiller, seyyahgiller, senfatgiller..... nasıllar diye soracaam kopi pest yapcam ama her seferinde
kimsenin gönlü kalmıycak o zamannn..
gönül koymayın amaa hergün şu niye gelmedi acaba demesek dillendirmesek de aklımızdasınız fıstıklar..
sonuçta hepimiz birbirimizi seviyoruzzzz
yani ben herkesi seviyorum
ben gidip hasta bakayım bari burdan bize ekmek yok
kocasıyla kavga eden birileri filan vardır şimdi düşüp bayılmışlardır
önemli hastalarım var benim
saçından tutup bağrımıza basıyoz işte daha ne istiyosun
hem de araba alıyosun bak gene de kıskanmıyoruz
yok ya gönül koymam ben zatengönül koyanlara gönderme yapıyordum dermişim misal seyyah
pek yazacak vaktim olmuyor çok yoğun çalışıyorum bugün
alacağım arabayı satmış hainler mersindeydi zaten gidip alacaktım sevgilimle bi haftasonu
uzun yolda pek severim araba kullanmayı nişanlımın ehliyeti bile yok henüz
o da co-pilotum şimdilik :)
kızlar günde kaç saat uyuyorsunuz 6 saat uyuyup zıpkın gibi olmak istiyorum.
yapı meseles değişmez deyip kabullenmeli miyoksa eğitebilir miyiz kendimizi nolur varsa bilen beri gelsin
farmasi bölüm olarak sözel ama kafa olarak kesinlikle sayısal hayatım
ben 7de kalkıyorum bir daha yatmıyorum
yatsam zate öğlene kadar uyur sıla yemeğe gelince uyanamam
ya unuttum söylemeyi iyi ki derfat yok kalbine inerdi benim indi çünkü duyunca
ben de sordum ilacı bugün
ilk paket 189 devam paketi 365 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
:18::18::18::18::18::18::18::18:
Ohaaaaa eşim 2nci pakete gerek duymayacaktır fiyatını duyunca aha ahaKızlar bugün misafirim vardı ya onlar karı koca sigara içiyolar eşimin yanında içtiler hatta teşvik ettiler ama eşim içmeyeceğim dedi ve yanlarında durdu bilerek içmeyeceğim aşkım daha rahat nefes alıyorum artık herşey değişti benim için diyor boşuna o kadar çok para veriyomuşum çocuğumun rızkını dedi ağladım duygulandım.Ben dedi işyerinde kime söylesem çok sevindi tebrik ettiler beni dedi o an seni düşündüm yabancılar bu kadar sevindiyse çok isteyen karım kimbilir nasıl sevinmiştir dedi ve ben
Seyyah bırak canım sende bırak bana vesile oldun ben senin bırakmanıda çok isterim canım.
ooooo beni de kimse merak etmemiş özet de adım yok nerede diye merak edenlerde adım yok yok yok oğlu yok
inşallah canım ona da sıra geliyor
çok sevindim adına
Bugün çok pis duygusala bağladım öyle ağlıyorum gözyaşım durmuyor aklıma geliyor sürekli yardım et yarabbim dayanamıyorum bazen bu acıyo içim yanıyo
yakında düşünüyorum inşallah
noldu neden ağlıyorsun kaçırdığım bişey mi var
Yok canım kaçırdığın bişey yok açamıyorum derdimi içime atıyorum atıyorum ama nereye kadar burda yazamıyorum yazmamam gereken bi konu ama canım yanıyo be seyyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?