Kirli Çıkılar )))

yok ya gönül koymam ben zaten gönül koyanlara gönderme yapıyordum dermişim misal seyyah
pek yazacak vaktim olmuyor çok yoğun çalışıyorum bugün

sevimsiz ve multicim,
ersağdan ürün alırsanız dediğim gibi önce denemelik alın tabi her ürün aynı etki derecesine sahip olmuyor.
bir de insanların öncelikleri vardır.
mesela bembeyaz iç çamaşırı biri için vazgeçilmez olabilir, ama başka biri için beyazlıktan biraz taviz verip daha sağlıklı olanı tercih önceliklidir. biliyorsunuz doğada hiç bişey %100 verimli değildir.
benim önceliğim sağlık ve yahudiye para kazandırmamak yiyeceklerde katkı maddelerinden uzak durmaya çalışmak oluyor.
ama bazen de dayanamayıp lezzetli bi çikolataya kanabiliyorum.

mesela bulaşık matiği daha denemedim ama kötü çıkarsa yine finish e döncem mecbur.
kirli çıkan tencereler olursa devam edemem ama zehrini elma sirkesiyle gidermeye çalıcam işte.

tuvalet ve lavaboyu da banyo wc ile temizliyorum ama 3-4 aya bir de çamaşır suyuyla yıkıyor çamaşır suyunu aza indirmeye çalışıyorum.
tuvalette çamaşır suyu rahim kanserine neden oluyormuş.
çok doğru geldi buharı boğazımızı parçalıyor rahim de kanser için çok elverişli bi bölge

işte böyle karanfilce iyi dedi beğenmedik demeyin sonra

ben gidip hasta bakayım bari burdan bize ekmek yok
kocasıyla kavga eden birileri filan vardır şimdi düşüp bayılmışlardır
önemli hastalarım var benim

saçından tutup bağrımıza basıyoz işte daha ne istiyosun
hem de araba alıyosun bak gene de kıskanmıyoruz

ben de yatıyım kızlar..
uykum geldi
yarın boş günüm de olsa kardeşim için sabahın nurunda kalkıyorum hepinizi öptüm

saçından tutup bağrımıza basıyoz işte daha ne istiyosun
hem de araba alıyosun bak gene de kıskanmıyoruz

alacağım arabayı satmış hainler mersindeydi zaten gidip alacaktım sevgilimle bi haftasonu
uzun yolda pek severim araba kullanmayı nişanlımın ehliyeti bile yok henüz
o da co-pilotum şimdilik :)

yok ya gönül koymam ben zaten gönül koyanlara gönderme yapıyordum dermişim misal seyyah
pek yazacak vaktim olmuyor çok yoğun çalışıyorum bugün

ben gönül koymuyorum bi kere
senft o
ben kızıyorum beni beğenmeyince sevmeyince

alacağım arabayı satmış hainler mersindeydi zaten gidip alacaktım sevgilimle bi haftasonu
uzun yolda pek severim araba kullanmayı nişanlımın ehliyeti bile yok henüz
o da co-pilotum şimdilik :)

daha güzeli daha uzağı olsun o zaman
daha uzun sürersin

karanfil iyi geceler de nasıl ya
çamaşır suyunu yıkıyoruz gitmiyor mu
niye korkutuyosun beni ya

kızlar günde kaç saat uyuyorsunuz 6 saat uyuyup zıpkın gibi olmak istiyorum.
yapı meseles değişmez deyip kabullenmeli miyoksa eğitebilir miyiz kendimizi nolur varsa bilen beri gelsin

Canım benimde uyku sorunum var başımıza gelen olaylardan sonra geceleri uyku uyuyamıyorum gece 3-4 gibi ancak oda zorla yatabiliyorum sabahta yarım yamalak yat kalk,yat kalk saati 10 ediyorum ne yapıcam ben az uyuduğum zaman daha dinç oluyorum ama uykumu alamadığım zamanlardada başım çok ağrıyo bunun için hangi bölüme gitmeliyim bi fikriniz varmı?

Ohaaaaa eşim 2nci pakete gerek duymayacaktır fiyatını duyunca aha ahaKızlar bugün misafirim vardı ya onlar karı koca sigara içiyolar eşimin yanında içtiler hatta teşvik ettiler ama eşim içmeyeceğim dedi ve yanlarında durdu bilerek içmeyeceğim aşkım daha rahat nefes alıyorum artık herşey değişti benim için diyor boşuna o kadar çok para veriyomuşum çocuğumun rızkını dedi ağladım duygulandım.Ben dedi işyerinde kime söylesem çok sevindi tebrik ettiler beni dedi o an seni düşündüm yabancılar bu kadar sevindiyse çok isteyen karım kimbilir nasıl sevinmiştir dedi ve ben
Seyyah bırak canım sende bırak bana vesile oldun ben senin bırakmanıda çok isterim canım.

inşallah canım ona da sıra geliyor
çok sevindim adına

Bugün çok pis duygusala bağladım öyle ağlıyorum gözyaşım durmuyor aklıma geliyor sürekli yardım et yarabbim dayanamıyorum bazen bu acıyo içim yanıyo

Bugün çok pis duygusala bağladım öyle ağlıyorum gözyaşım durmuyor aklıma geliyor sürekli yardım et yarabbim dayanamıyorum bazen bu acıyo içim yanıyo

yakında düşünüyorum inşallah
noldu neden ağlıyorsun kaçırdığım bişey mi var

yakında düşünüyorum inşallah
noldu neden ağlıyorsun kaçırdığım bişey mi var

Yok canım kaçırdığın bişey yok açamıyorum derdimi içime atıyorum atıyorum ama nereye kadar burda yazamıyorum yazmamam gereken bi konu ama canım yanıyo be seyyah

konuyu bilmeden bişey diyemiyorum ki
allah tez zamanda feraha kavuştursun o vakit
allah rahmet eylesin çok kötü bir kaza olmuş

Yok canım kaçırdığın bişey yok açamıyorum derdimi içime atıyorum atıyorum ama nereye kadar burda yazamıyorum yazmamam gereken bi konu ama canım yanıyo be seyyah

ha bi de bu işin özel mesaj boyutu var biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…