- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
kızzz git kocanın yanınaa ayrısınız siz hasret gideriinnehe tamam severim de uykuyu o kadar uyuyamam kesin herhalde gerçi ben zaten hiç sabahlamazdım çünkü 6 saatten az uyursam kafam çalışmaz benim yakın arkadaşlarım bilirler hatta tepkilerime bakıp sen uyumadın di mi derler bu arada da deli gibi uykum bölünür geceleri uyanır uyanır uyurum hem uykuyu sev hem uykun bozuk olsun eziyet gibi
bu arada uyku dedim de eşim geldi saat sekiz gibi kaç gündür çok yorgunum diye ağlanıp duruyor bana sarıldı sonra karşımdaki koltuğa yattı bir dinleneyim sen oyununa bak dedi (bdv dekiler duymasın bizim evin oyun manyağı bendenizim) o zamandan beri uyuyor yatağa git dedim yok senin tıkırtınla mutlu oluyorum dedi geri uyudu yemek de yemedi oysa ben ona dominos söyletcektim onunkinden tırtıklicaktım ne edeyim ben şimdi bu adam
İnşallahhhhhaşin severim diyorsun
sen de yap hayırlısıyla biz de sevelim kıııııız
bayılırım bebişlere çocukları çok sevmesem de bebekler çooook dadlu
karanfil bak şimdi sayısalcı olduğunu ispatlıcam
sen böcekci esprisini anlamadın değil mi
ehe tamam severim de uykuyu o kadar uyuyamam kesin herhalde gerçi ben zaten hiç sabahlamazdım çünkü 6 saatten az uyursam kafam çalışmaz benim yakın arkadaşlarım bilirler hatta tepkilerime bakıp sen uyumadın di mi derler bu arada da deli gibi uykum bölünür geceleri uyanır uyanır uyurum hem uykuyu sev hem uykun bozuk olsun eziyet gibi
bu arada uyku dedim de eşim geldi saat sekiz gibi kaç gündür çok yorgunum diye ağlanıp duruyor bana sarıldı sonra karşımdaki koltuğa yattı bir dinleneyim sen oyununa bak dedi (bdv dekiler duymasın bizim evin oyun manyağı bendenizim) o zamandan beri uyuyor yatağa git dedim yok senin tıkırtınla mutlu oluyorum dedi geri uyudu yemek de yemedi oysa ben ona dominos söyletcektim onunkinden tırtıklicaktım ne edeyim ben şimdi bu adam
ama ama amaaaa
evet anlamadımm
ama sayısalcılıktan mı bilmiyorum ki ev arkadaşlarım da senin yaptığın gibi yaparlardı bana:26:
çoğu şeyi hep anlamazdım.
sonra arkasından hep gülerlerdi..
onlar genelde mesleki eğitimdi
ama nasıllllllllll
kardeşim de bazen 3 e kadar uyuyor pazarları ben ona şaşarken 3 gün uyuyanlar varmış:111:
ahahhaha
seni afaroz ederler kızıım
sakın deme adama pizza söyleyip oyun oynayacam
keserler seni
orda yemeğe tuzu çok koydu diye dayak yiyenler var
karanfilcem adam uyuyo horul horul valla benim öbür evde net yok çok özeniyodum sohbete sabah okurken takılayım dedim
bir de yakalamışken ne sorcam bu ersağın sıvı deterjanında da çamaşır aktif koyun yazıyor koymasak da oluyor gibi anladım ben senin yazdığından da kafam karıştı bi de fiyatlar nerde ürünleri gördüm sadece
sen o kadar yayarsan tabi pilateste oran buran ağrırsabah erken kalkmanın sırrını bilen bana da desin. gece yatmak bilmem, sabah kalkmak bilmem. hafta sonları 11e kadar uyurum. hafta içi de son raddede kalkarım, o zamana kadar alarmı bikaç kere ertelemiş olurum ve çoook daha yorgun kalkarım.
bi de başka kimler yay diye sorulmuş. ben yayım, eşim, oğlum ve kardeşim de yay; ailecek yayıyoruz bakalım.
sanırım şu anda üst katımızda oturanlardan biri ruhunu teslim ediyor, bu ses horlarken çıkıyor olamaz
bazen benimki de uyur kalır öyle
olsun senin yanında yatman bile yeter canım
hakkaten öyleymiş sen diyince baktım ona da çamaşır aktif gerekliymiş.
üye oldun mu?
olduysan orda sipariş ver var
oraya tıklayınca hepsinin fiyatını görebiliyorsun canım
:44::44:mantık arıyorsun çünkü
olayda mantık yok
o yüzden saçma geliyor
yüzde bi milyon sayısalcısın sayısal okumasan da öle düşünürdün
bunlar hep sınavlardan sonra
biz sözelciler sizin gibi efendi gibi oturup dersi dinlemediğimizden bütün sene laylaylom yapar son günler sabahlarız
o zaman da 3 hafta bile uyursun
püff kimse beni hatırlamıyor burda nerde bu kız acaba hasta mı öldü mü
çırağanlarda yemekte mi oralarda yandı mı gazdan mı zehirlendi hiç düşünen yok valla
şimdi siteyi karıştırınca fark ettim ben de öyle olacağını sağolasın bir deneyelim bakalım gerçi bu üyelik yükümlülük yüklemiyor değil mi şu kadar al ya da şu sürede al üye oldun şu lira ver gibi bişiler yok çoğunda var ya böyle sistemlerin
yok yükselmek istemediğin sürece bi etkisi olmuyor.
istersen üye olurkenki gelen şartnameyi oku canım.
belki benim de gözümden kaçan bişey olmuştur.
yükselmek istersen aylık alış veriş yapman gereken kota olması gerekiyor puanlar vs..
ben onları yapmadığımdan bana bi artı eksisi olmuyor mesela ama senin alacakların kesin benim sponsoruma etkisi oluyordur
yaşadı bizim okuldan arkadaş desene
ama o zaten bu iş için çok çalışıyor.
beni de çok gaza getirmeye çalıştı ama ben insanlara dille ve zorla bişey satabilen biri değilim yapamam yani
ben kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum işte.
yok yükselmek istemediğin sürece bi etkisi olmuyor.
istersen üye olurkenki gelen şartnameyi oku canım.
belki benim de gözümden kaçan bişey olmuştur.
yükselmek istersen aylık alış veriş yapman gereken kota olması gerekiyor puanlar vs..
ben onları yapmadığımdan bana bi artı eksisi olmuyor mesela ama senin alacakların kesin benim sponsoruma etkisi oluyordur
yaşadı bizim okuldan arkadaş desene
ama o zaten bu iş için çok çalışıyor.
beni de çok gaza getirmeye çalıştı ama ben insanlara dille ve zorla bişey satabilen biri değilim yapamam yani
ben kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum işte.
püff kimse beni hatırlamıyor burda nerde bu kız acaba hasta mı öldü mü
çırağanlarda yemekte mi oralarda yandı mı gazdan mı zehirlendi hiç düşünen yok valla
bi liste yapiciğimmm
her gün delibocukgiller, seyyahgiller, senfatgiller..... nasıllar diye soracaam kopi pest yapcam ama her seferinde
kimsenin gönlü kalmıycak o zamannn..
gönül koymayın amaa hergün şu niye gelmedi acaba demesek dillendirmesek de aklımızdasınız fıstıklar..
sonuçta hepimiz birbirimizi seviyoruzzzz
yani ben herkesi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?