Kirli Çıkılar )))

kızlar ya sohbet çok hoş ama benim katılcak halim yok ki(( gözüm yanıyo uykusuzluktan bide uyku uyku diye tuttrumuşsunuz:)) gidimde yatim bari dahada bi mayıştım okurken
hani insanın karşısında esnersen bulaşıcı hastalık gibi karşındakide esner ya ona benzesi uyku uyku dediniz ben gidiyom yatağıma yastıgıma sarılim bi temiz uyku çekim
bu arada uykuyu benim kadar kimse sevemez her mekanda her şartta uyumuşluğum vardır:))))

sandalye üstünde bi gece
sedyede
masada
bankta
tekli koltukta... böyle abuk sabuk yerlerde top gibi kıvrılıp yatarım gıkımda çıkmaz ertesi sabah bastonla gezmem gerekirken sapasağlam kalkıp gezerim
zaten şu an en çok düşündüğüm şey bebiş olduktan sonra uykusuzluk( beni en çok zorlucak şey sanırım:)))
neys öpüldünüz:)))

kızzz git kocanın yanınaa ayrısınız siz hasret gideriinn
haşin severim diyorsun
sen de yap hayırlısıyla biz de sevelim kıııııız
bayılırım bebişlere çocukları çok sevmesem de bebekler çooook dadlu
İnşallahhhh

evet geçen tokatladıktan sonra 3 yeni pıtırcık çıkardı demek ki canı tokat istiyormuş..
yeni çıkacak yaprakları büyük zevkle bekliyorumm...

karanfil bak şimdi sayısalcı olduğunu ispatlıcam
sen böcekci esprisini anlamadın değil mi

ama ama amaaaa
evet anlamadımm
ama sayısalcılıktan mı bilmiyorum ki ev arkadaşlarım da senin yaptığın gibi yaparlardı bana:26:
çoğu şeyi hep anlamazdım.
sonra arkasından hep gülerlerdi..
onlar genelde mesleki eğitimdi

ahahhaha
seni afaroz ederler kızıım
sakın deme adama pizza söyleyip oyun oynayacam
keserler seni
orda yemeğe tuzu çok koydu diye dayak yiyenler var

karanfilcem adam uyuyo horul horul valla benim öbür evde net yok çok özeniyodum sohbete sabah okurken takılayım dedim

bir de yakalamışken ne sorcam bu ersağın sıvı deterjanında da çamaşır aktif koyun yazıyor koymasak da oluyor gibi anladım ben senin yazdığından da kafam karıştı bi de fiyatlar nerde ürünleri gördüm sadece

mantık arıyorsun çünkü
olayda mantık yok
o yüzden saçma geliyor
yüzde bi milyon sayısalcısın sayısal okumasan da öle düşünürdün

ama nasıllllllllll
kardeşim de bazen 3 e kadar uyuyor pazarları ben ona şaşarken 3 gün uyuyanlar varmış:111:

bunlar hep sınavlardan sonra
biz sözelciler sizin gibi efendi gibi oturup dersi dinlemediğimizden bütün sene laylaylom yapar son günler sabahlarız
o zaman da 3 hafta bile uyursun

ahahhaha
seni afaroz ederler kızıım
sakın deme adama pizza söyleyip oyun oynayacam
keserler seni
orda yemeğe tuzu çok koydu diye dayak yiyenler var

he valla yaa almayacaklar artık beni aralarına başına gelmediği için bilemezsin diyecekler

şaka bi yana ben çok üzülüyorum oradaki hikayelere arada ben de yazıyorum yorum falan ben de dertliyim de kayınvalide ve görümceden ama burası daha eğlenceli buralarda takılcam artık kayınaileyle de sohpet kestiğimden beri bir derdim yok çünkü

bazen benimki de uyur kalır öyle
olsun senin yanında yatman bile yeter canım

hakkaten öyleymiş sen diyince baktım ona da çamaşır aktif gerekliymiş.
üye oldun mu?
olduysan orda sipariş ver var
oraya tıklayınca hepsinin fiyatını görebiliyorsun canım

sen o kadar yayarsan tabi pilateste oran buran ağrır
sanırım şu anda üst katımızda oturanlardan biri ruhunu teslim ediyor, bu ses horlarken çıkıyor olamaz

püff kimse beni hatırlamıyor burda nerde bu kız acaba hasta mı öldü mü
çırağanlarda yemekte mi oralarda yandı mı gazdan mı zehirlendi hiç düşünen yok valla

şimdi siteyi karıştırınca fark ettim ben de öyle olacağını sağolasın bir deneyelim bakalım gerçi bu üyelik yükümlülük yüklemiyor değil mi şu kadar al ya da şu sürede al üye oldun şu lira ver gibi bişiler yok çoğunda var ya böyle sistemlerin

mantık arıyorsun çünkü
olayda mantık yok
o yüzden saçma geliyor
yüzde bi milyon sayısalcısın sayısal okumasan da öle düşünürdün
:44::44:
seyyahhhh
gece gece bana şu eziyeti yapmaa yaaa..
ben felsefik şeyleri anlamam bi de uykum gelmeye başladı iyice salağa bağlıycam şimdi
bunlar hep sınavlardan sonra
biz sözelciler sizin gibi efendi gibi oturup dersi dinlemediğimizden bütün sene laylaylom yapar son günler sabahlarız
o zaman da 3 hafta bile uyursun

yok kızzz o kadar da değil
ben de son gün çalışırdım öyle daha çok aklımda kalırdı.
bazı zor dersler vardı sayılsal problem filan onları 1 hafta önceden oturur mantığını çözerdik gerisi son gün işte. hele eğitim bilimleri son gece okurduk.
ama 3 gün uyumak zor ki zaten 1 hafta içinde 8 sınav oluyorduk ne ara uyuyacaksın ki..
ama kastın 1 hafta hiç uyumamaksa onu hayatta yapamam.
giyimciler hiç uyumazdı arkadaş yaaa..
evet çalışırım ama 10 da yatardım ben sınav zamanları gece de 3 de kalkar ara ara uyuyarak sınava kadar çalışırdım öyle bişeyler yapardım işte.

yok yükselmek istemediğin sürece bi etkisi olmuyor.
istersen üye olurkenki gelen şartnameyi oku canım.
belki benim de gözümden kaçan bişey olmuştur.
yükselmek istersen aylık alış veriş yapman gereken kota olması gerekiyor puanlar vs..
ben onları yapmadığımdan bana bi artı eksisi olmuyor mesela ama senin alacakların kesin benim sponsoruma etkisi oluyordur
yaşadı bizim okuldan arkadaş desene
ama o zaten bu iş için çok çalışıyor.
beni de çok gaza getirmeye çalıştı ama ben insanlara dille ve zorla bişey satabilen biri değilim yapamam yani
ben kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum işte.

pek bi karışık yazmışım :111:
yükselmek ya da ekstardan para kazanmak istemediğin sürece aylık almak zorunda olduğun bi miktar yok canım.
sanırım limango siteleri gibi filan bi üyelik oluyor.
sen yine de oku

sağol canım şartnameye baktım bişi yoktu sorun yok o zaman ben bir ara oriflame yapmıştım üni de o zaman her ay mı 3 ayda bir mi ne sipariş vermezsen seni sistemden atıyorlardı da üyelikte de ücret vardı ondan aklıma geldi sabah bakıp alımımı yapayım anneme de tester yaparım beğenirse de ona alırım iyi olur

ben de satamam oriflame de de kendime aldıydım sadece

mevlüt kandili promosu iyiymiş aslında da bi deneyim ben önc sona yüklenirim

bu arada herkese kocaman iyi geceler ben yatayım artık

püff kimse beni hatırlamıyor burda nerde bu kız acaba hasta mı öldü mü
çırağanlarda yemekte mi oralarda yandı mı gazdan mı zehirlendi hiç düşünen yok valla

bi liste yapiciğimmm
her gün delibocukgiller, seyyahgiller, senfatgiller..... nasıllar diye soracaam kopi pest yapcam ama her seferinde
kimsenin gönlü kalmıycak o zamannn..

gönül koymayın amaa hergün şu niye gelmedi acaba demesek dillendirmesek de aklımızdasınız fıstıklar..
sonuçta hepimiz birbirimizi seviyoruzzzz
yani ben herkesi seviyorum

ben de ben deeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…