sevimsiz ve multicim,
ersağdan ürün alırsanız dediğim gibi önce denemelik alın tabi her ürün aynı etki derecesine sahip olmuyor.
bir de insanların öncelikleri vardır.
mesela bembeyaz iç çamaşırı biri için vazgeçilmez olabilir, ama başka biri için beyazlıktan biraz taviz verip daha sağlıklı olanı tercih önceliklidir. biliyorsunuz doğada hiç bişey %100 verimli değildir.
benim önceliğim sağlık ve yahudiye para kazandırmamak yiyeceklerde katkı maddelerinden uzak durmaya çalışmak oluyor.
ama bazen de dayanamayıp lezzetli bi çikolataya kanabiliyorum.
mesela bulaşık matiği daha denemedim ama kötü çıkarsa yine finish e döncem mecbur.
kirli çıkan tencereler olursa devam edemem ama zehrini elma sirkesiyle gidermeye çalıcam işte.
tuvalet ve lavaboyu da banyo wc ile temizliyorum ama 3-4 aya bir de çamaşır suyuyla yıkıyor çamaşır suyunu aza indirmeye çalışıyorum.
tuvalette çamaşır suyu rahim kanserine neden oluyormuş.
çok doğru geldi buharı boğazımızı parçalıyor rahim de kanser için çok elverişli bi bölge
işte böyle karanfilce iyi dedi beğenmedik demeyin sonra
Dün akşam eşim eve geldiğinde eşimlerin diğer mağazadaki bi firma elemanın kaza yappı öldüğünü söyledi bugünde videosunu izledi ben çok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin sizlerlede paylaşmak istedim
Ankara'da feci kaza: 2 ölü - İhlas Haber Ajansı (İHA)
Evinde sigara içilmesine nasıl müsade ettin?Ohaaaaa eşim 2nci pakete gerek duymayacaktır fiyatını duyunca aha ahaKızlar bugün misafirim vardı ya onlar karı koca sigara içiyolar eşimin yanında içtiler hatta teşvik ettiler ama eşim içmeyeceğim dedi ve yanlarında durdu bilerek içmeyeceğim aşkım daha rahat nefes alıyorum artık herşey değişti benim için diyor boşuna o kadar çok para veriyomuşum çocuğumun rızkını dedi ağladım duygulandım.Ben dedi işyerinde kime söylesem çok sevindi tebrik ettiler beni dedi o an seni düşündüm yabancılar bu kadar sevindiyse çok isteyen karım kimbilir nasıl sevinmiştir dedi ve ben
Seyyah bırak canım sende bırak bana vesile oldun ben senin bırakmanıda çok isterim canım.
çok komik çocuktu gerçekten
onun bi de sınavdan sonra arkadaşlarıyla kafede buluşma hikayesi var
sürekli gittikleri bi cafe var
sınavdan çıkıyolar yarın şu saatte orda buluşalım diyolar sınıfça
bu gidiyor tabi ertesi gün
hani diyor garsona bizim çocuklar nerde
abi onlar evelsi gün geldi gittiler diyor
3 gün uyumuş o da
ben gönül koymuyorum bi kere
senft o
ben kızıyorum beni beğenmeyince sevmeyince
dün güya spordan eve erken geçecek tatlı yapacaktım bugün de kandil diye komşularıma dağıtacaktım ama yalan oldu
eve erken kaçmaya niyetliydim ama az önce hocam geldi bi sürü de iş getirdi pöfff
amin farmasi iinşallahAllah kabul etsin canım
tatlını da yapmış dağıtmış gibi sevaplar versin sana inşaallah :)
dün güya spordan eve erken geçecek tatlı yapacaktım bugün de kandil diye komşularıma dağıtacaktım ama yalan oldu
eve erken kaçmaya niyetliydim ama az önce hocam geldi bi sürü de iş getirdi pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?