Kirli Çıkılar )))

kandiliniz mübarek olsun kızlar

ııh derim ben çok fenayımdır hatta beğensem bile vicdan yaptırabilirim

Allah rahmet eylesin derfatcım kaza işte ne zaman geleceği belli olmuyor

bu arada eşine helal olsun ben de eşime bahsettim ama bir arkadaş kullanıyormuş iki hafta olmuş daha işe yaramamış o yüzden sonra bakacakmış üff niyeti yok herhalde bırakmaya

Evinde sigara içilmesine nasıl müsade ettin? Misafirlerin de çok saygısızlarmış hele bir de eşinin bırakmaya çalıştığı bir dönemde. Bizim evde misafirin sigara içme hakkı yoktur çok istiyor duramıyorsa giyer kabanını iner aşağı bahçede içer hem bu arada çiçeklerimizi görür emekli amcayla da sohbet eder

Allâh'ım!

Efendimiz Hz. Muhammed (sav)in Sen'den istediği

her türlü hayrı Sen'den istiyor,

yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı

her türlü şerden de sana sığınıyoruz.AMİN

“Mümin, aldansa da aldatmayı asla düşünmeyen ve şartlar ne olursa olsun her zaman kendi karakterini sergileyen bir asil; fâcir ise, türlü türlü ayak oyunlarına teşebbüs etmekten hiçbir zaman sıkılmayan seviyesiz bir zelildir.” (Ebû Davud, Edep, 5; Tirmizî, Birr, 41; Müsned, 2/294)

yedi uyuyanlar gibi

günaydın arkadaşlar.
bu mübarek günde rabbim dertlilere deva,hastalara şifa versin,hakkımızda hayırlı olacak tüm dileklerimizi kabul eylesin inşallah.
kandiliniz mübarek olsun.

işbankasından
94.51 ve 94.26 tlden aldığım altınları 95.62 tl den sattım Allah bereket versin

günaydınlaaaaaar

derfat; senin çoçuğuna astım teşhisi konmamışmıydı? eve gelen hiçkimse senin çocuğundan daha kıymetli olamaaaaaz. eşinle bu konuyu konuşup evde tümden ve herkese sigarayı yasaklayın canım. çooooook içmek isteyen ya balkonda ya da dışarda içsin.
ben feci tiryakiyken bile evde sigara içmedim ve hiç kimseye de içirmedim. küçücük çocuğun var, ona nasıl bir zarar veriyor o sigara.

dün güya spordan eve erken geçecek tatlı yapacaktım bugün de kandil diye komşularıma dağıtacaktım ama yalan oldu
eve erken kaçmaya niyetliydim ama az önce hocam geldi bi sürü de iş getirdi pöfff

dün güya spordan eve erken geçecek tatlı yapacaktım bugün de kandil diye komşularıma dağıtacaktım ama yalan oldu
eve erken kaçmaya niyetliydim ama az önce hocam geldi bi sürü de iş getirdi pöfff

Allah kabul etsin canım

tatlını da yapmış dağıtmış gibi sevaplar versin sana inşaallah :)

Allah kabul etsin canım

tatlını da yapmış dağıtmış gibi sevaplar versin sana inşaallah :)
amin farmasi iinşallah
komşularım pek hamarattır
her kandilde işten eve gittiğimde yemek hazırlarken kapım çalar ve sıcacık helvalar olur nasıl özeniyordum bir gün ben de böyle yapacam diye yine geleceğe kaldı

hangi tatlıyıyapmayı düşünüyordun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…