- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
alım yapacağım ama kademeli olarak geçen bir miktar dolardaydım onu sarıkıza geçirecem
sabah ben yoldayken 1678 di kaçırdım alışı
ofise geldim siz yazdıktan sonra (1679du) işe giriştim az bekleyim diye yine kaçırdım
uygun gördüğüm an alış yapabilirm
hiç bilmiyorum kions daha ne kadar artar diyosun ?
alım yapacağım ama kademeli olarak geçen bir miktar dolardaydım onu sarıkıza geçirecem
sabah ben yoldayken 1678 di kaçırdım alışı
ofise geldim siz yazdıktan sonra (1679du) işe giriştim az bekleyim diye yine kaçırdım
uygun gördüğüm an alış yapabilirm
yoo sıkılmam aslasıkma canını daha nasip olursa 1660 lar yakındır
otur kız artık oturduğun yerde
kendini taşıyabiliyo musun ki artık
sana da dua ettim kolaycacık bi doğumun olsun akıllı bi bücürük doğsun diye
kızlar bebek sanırım iyi bugün hemşire aramış aileyi nasıl oldu diye sormuş
dün gece biraz ateşlenmiş bebek ateş düşürücü içirmişler bu sabah baya iyimiş yani bünyesi dayanıklıymış ve atlattı:))))
dün gece uyyamadım bile:))))
şimdi içim çok rahaatladı:)))
dün gece biraz ateşlenmiş bebek ateş düşürücü içirmişler bu sabah baya iyimiş yani bünyesi dayanıklıymış ve atlattı:))))
Kızlar vatandaşlık siyasi parti sorgulama diye bir ekran var oraya girip sorgulama yapın millet hep siyası parti uyesi çıkmıs
bende yok ama eşim siyasi parti üyesi çıktı şok olduk hiç alakası yok normalde yaa memuruz bide siyasi parti üyeliği yasak.
öğretmenler forumunda konusuldu ve bi çok öğretmen üye çıkmıs yaa
sen yazınca yargıtayın sayfasından girip ben de baktım bizimkilere herhangi bir şey çıkmadıKızlar vatandaşlık siyasi parti sorgulama diye bir ekran var oraya girip sorgulama yapın millet hep siyası parti uyesi çıkmıs
bende yok ama eşim siyasi parti üyesi çıktı şok olduk hiç alakası yok normalde yaa memuruz bide siyasi parti üyeliği yasak.
öğretmenler forumunda konusuldu ve bi çok öğretmen üye çıkmıs yaa
hangi parti
sen yazınca yargıtayın sayfasından girip ben de baktım bizimkilere herhangi bir şey çıkmadı
peki bu sistem nasıl oluşturuldu ki? eşinin madem öyle bir durumu yok neden orda öyle bir kayıt çıktı? çok ilginç gerçekten
Evinde sigara içilmesine nasıl müsade ettin?Misafirlerin de çok saygısızlarmış hele bir de eşinin bırakmaya çalıştığı bir dönemde. Bizim evde misafirin sigara içme hakkı yoktur çok istiyor duramıyorsa giyer kabanını iner aşağı bahçede içer hem bu arada çiçeklerimizi görür emekli amcayla da sohbet eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?