Kirli Çıkılar )))

ons daha ne kadar artar diyosun ?

benim sepetim yok

%100 altındayım, ne tl, ne $

Bu da bana ders olsun. dolar o kadar düşmüştü, tl yoktu kaçırdım.

ons daha ne kadar artar diyosun ?
hiç bilmiyorum ki
ama hep bir efsane var ocak sonu aratcak şubatta artış çok olacak diye söylentiler dolaşıyor
genelde gün ortasına doğru bir düşüş olabiliyor bunun da sebebi sanırım uzakdoğu borsalarının kapanışı; avrupa borsalarının işlem hacminin en yogunlaştığı zamana geldiği saatlerde ise sıçrayışlar olabiliyor
bir direnç var
bunda da sanırım davosta yapılan zirve etkili
tabi bunlar benim gözlemlerim...

Kızlar 1.7550 den dolar aldım. Şimdi 17650den bozdurmayalı mıyım yoksa onsa mı geçmeliyim kararsız kaldım. Sanki dolardan tlye geçmek daha karlı gibi hesapladım ama kafam karıştı ne yapmalıyım

sıkma canını daha nasip olursa 1660 lar yakındır

dün tl ile bir miktar altın satmıştım

dün 1695-1693 lerden bir miktar altından dolara geçeyim dedim kendimi dinlemedim
ama % 44 oranında elimde dolar olmasının da etkisi oldu böyle düşünmemde
neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık

otur kız artık oturduğun yerde
kendini taşıyabiliyo musun ki artık
sana da dua ettim kolaycacık bi doğumun olsun akıllı bi bücürük doğsun diye

teşekkür ederim seyyahcım, Allah razı olsun
yarın karneleri de verdikten sonra daha gitmiycem inşallah
ayaklarımın altı ağrıyor artık birkaç akşamdır
hatta şişliklerim de var
yeter diyorum bu kadar çalışmak, azıcık dinleneyim

ya kızlar hamilelikte öksürüğe bi öneriniz var mı :26:
akşamdan beri öksürüyorum, boğazım sızlıyor artık

slm kızlar dün pek giremedim

ama aksam pek kaynatılmamıs

selincim üzülme dün aksam du a ettim. bence burda birinci sorumlu aşıyı yapan kisi insan ne yaptığına bakmazmı . hersey olabilir kutulur karısabılır aşilar karısır değilmi ?

hiç mi düsünmez insan

kızlar bebek sanırım iyi bugün hemşire aramış aileyi nasıl oldu diye sormuş
dün gece biraz ateşlenmiş bebek ateş düşürücü içirmişler bu sabah baya iyimiş yani bünyesi dayanıklıymış ve atlattı:))))
dün gece uyyamadım bile:))))
şimdi içim çok rahaatladı:)))

tekrar geçmiş olsun selin'cim merakla bekliyorduk bu haberi. çok sevindim gerçekten

selin gözümüz aydın bebeğin iyi olmasına sevindim umarım bundan sonra da hep iyi olur
a
az önce dayanamadım 2 gr altın aldım

şükürler olsun Rabbim'e
çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkk

Kızlar vatandaşlık siyasi parti sorgulama diye bir ekran var oraya girip sorgulama yapın millet hep siyası parti uyesi çıkmıs

bende yok ama eşim siyasi parti üyesi çıktı şok olduk hiç alakası yok normalde yaa memuruz bide siyasi parti üyeliği yasak.

öğretmenler forumunda konusuldu ve bi çok öğretmen üye çıkmıs yaa

hangi parti

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooh

sen yazınca yargıtayın sayfasından girip ben de baktım bizimkilere herhangi bir şey çıkmadı
peki bu sistem nasıl oluşturuldu ki? eşinin madem öyle bir durumu yok neden orda öyle bir kayıt çıktı? çok ilginç gerçekten

sirkecim o kadar çok ki bu durum eşim kendi memleketinde çıktı üyeliği ama bir arkadaşımınki baska bir yerden alaksı bile yok .

şu an bir güvenlik sorusturması yese eşim ceza alır tamam sonrasında karsı dava açlır usulsuzlükten ama canın sıkıldığı yanınna kar

sanırım hep öğretmenleri yapmıslar ya eğitim forumunda gördüm ve takıldığım diğer sınıf forumunada haber ettim ordanda 2 arkadas üye çıktı simdilik .

Napayım canım bi çok şeye sinir oldum o gün ama sonuçta misafir dedim ve sustum ya bazen düşünüyorum benmi çok salağım diye hepmi beni buluyor böyle insanlar diye.O gün misafirim eşimden önce geldi bende yemek hazırlıyorum bi taraftan içeri girer girmez benim üstüm müsait değildi beklemediğim bi zamanda geldikleri için siz geçin ben üzerime değiştireyim dedim ve odama geçtim bi çıktım ki ne göreyim karı koca eline sigara almışlar ve hemen mutfağa geçmişler içmeye başlamışlar hoşgeldiniz dedikten sonra burda içmeyin dedim salonda için dedim orayı pek kullanmıyoruz gitti geri çıktı ordan mutfakta içeyim camı açta dedi neyse canım açtım o zaman dedim kafanı dışarı çıkar dışarda iç kocası kafasını camdan çıkardı ve orda içti ama karısı benim yükseklik korkum var dedi geldi gitti mutfakta sigara içti ben sustum sakın dedim fatihe sigara teklif etmeyin sigarayı bıraktı dedim tamam dediler ben hala yemek hazırlıyorum karısı benim yanımda sohbet ediyoruz kocası içeri geçmiş laptopu almış eline nete giriyo eşim gelene kadar böyle oldu onlar geldikten yaklaşık 2 saat sonra geldi eşim yemeğe oturduk biz zaten yemek yedikte geldik dedi eşimde madem yemek yedinizde niye karıma yemek hazırlattınız dedibende yok canım zaten hastaydım pek bişey yapamadım deyince karısı evet bişey yapmamışsın dedi şaka değildi bu laf ben bozuldum ama seslenmedim onlar bizi davet ederler gideriz artık yemekler gelir önümüze bir gün önceden ya misafirin gelmiştir ona yapmıştır yada kendilerine yaptıkları yemekleri koyarlar 3 kez gittik hepsinde aynısı oldu hele en sonuncusu tam bi fiyaskoydu yılbaşında gittik davet ettiler eşim işten geldi bizi aldı hemen oraya geçtik yemek yapmamışlar ve arabaşı yapmışlar bide yaprak sarması yapmışlar oda pişmemişti başka bişey yoktu yemek yapmadık dediler onu yedik ama ben kalkmışım hasta halimle yemeklerimi yapmışım bide çayın yanına kek yapmışım daha napayım eşimde çok bozuldu bu lafa tabi.Sonra ben sofrayı topluyorum kocası yine almış laptopu eline nette geziniyo bu kadarda olmaz dedim içimden bura internet kafemi 1 saat daha takıldı kapattı çay getirdim ikide birde o kadar tembih etmeme rağmen benim canım sigara çekti bi içeyimde geleyim dedi eşimde o sigara içerken ilacını almış yemekten sonra inadına gitti onun yanında durdu iradesini göstermek için ve hiç canım çekmedi ama içerisi çok kötü kokuyo dedi ve canım kocacım bugün 4 gündür hiç ama hiç içmedi ve gayet iyi gidiyoruz yan etki şimdilik olmadı hiç çok şükür,hiç sinirliliği olmadı hatta pamuk gibi oldu adamve baş ağrım kalmadı hiç diyor,daha rahat uyuyabiliyorum,daha rahat nefes alabiliyorum yazık ona verdiğim paraya diyor içmem başlamam aşkım benim için bitti diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…