Kirli Çıkılar )))

kandilniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun

yeni uyudu, ben arrtık yaşamıyorum, bittim ya
bu nedir, bu saate kadar bir bebeğin nasıl enerjisi olur
Allah'ım normal çocuklar gibi uyyusun lütfen

bol bol bol dua ettim
önce müslümanlar sonra inanlar sonra tüm insanlar için,hepimiz için
Allahım kabul etsin inşallah..........AMİN

herkese hayırlı sabahlar.
ben de erkenciyim ama ben uyumak istiyorum...

kızlar suyum bu ay geçen aydan 1 tl fazla gelmiş 17.5 tl

doğalgazım da faturaya baktım 34 günlük 30 günlüğe vurunca 280 tl ediyor

kızlar suyum bu ay geçen aydan 1 tl fazla gelmiş 17.5 tl

doğalgazım da faturaya baktım 34 günlük 30 günlüğe vurunca 280 tl ediyor
utandın mı pis denince puahahhahahhahhaha

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar kızlar
bugün açılışı ben yapim dedim
birazdan hazırlanıp okula gidicem
otur kız artık oturduğun yerde
kendini taşıyabiliyo musun ki artık
sana da dua ettim kolaycacık bi doğumun olsun akıllı bi bücürük doğsun diye

Son düzenleme:
kandilniz mübarek olsun, dualarınız kabul olsun

yeni uyudu, ben arrtık yaşamıyorum, bittim ya
bu nedir, bu saate kadar bir bebeğin nasıl enerjisi olur
Allah'ım normal çocuklar gibi uyyusun lütfen

zeki çocuklar uyumazmış canım bence ondan
yoksa bu çocuk geziyor uyumuyor yoruluyor uyumuyor normal değil yani
anasına bak oğlunu al

günaydın arkadaşlar....

bizim sektör de hata kaldırmaz.....
hata kaldırmaz derken,en ufak bir hatayla,insanların trilyonlarına sebep olabilirsiniz... :)
ama bir şekilde telafisi olur.....

fakat sağlık sektöründen çok korkarım,zira hatanın geriye dönüşü, telafisi yok.....
çocuklarım olsun,bir yakınım olsun hastaneye gidince de,hep yanlış teşhis,yanlış tedavi yapılır diye sorgularım,korkarım....
özellikle iğne söz konusu olunca,iğneyi yapacak arkadaşa,doz doğru, değil mi,alerji testine gerek var mı vs. vs. sorar gibi yapıp,dikkatini çekmeye çalışırım...
selincim,çok şükür ki,birşey olmamış.....
en az senin kadar,hatta daha fazla, aşıyı yapan arkadaş da sorumlu,insan yapacağı aşıya bakmaz mı? sürekli yaptığı aşıdan farklı olduğunu anlamaz mı? hafsalam almıyor....
seyyahın da dediği gibi,bir musibet,bin nasihatten eftaldir...
meslek hayatında yaptığın ilk ve son hata olur inşallah canım.......

eva,karanfilce ve allrigt soruma verdiğiniz cevaplardan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim... :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese mutlu huzurlu bir gün dileğiyle canlarrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnnn evimi topladım tuvalet banyomu yıkadım çamaşırlarımı serdim diğerleriini topladım katladım yerleştirdimbanyomu yaptım kahvaltımı yaptım
ama evi süpürmedimiçimden gelmedi

garanti de altın 95lerde hala:44::44::44:

delibocuk benim vedalaşma anlamında dediğim iyi geceler, hoşçakalın iyi geceler anlamında değil de
merhaba iyi geceler olarak anlaşılıyor hep bu 2. oldu
hafta içi gecenin 12 sinde bye bye diorum ama gece sizin için yeni başlıyor heralde gençler
ahhh ahh gençlik işte

Son düzenleme:
günaydın sirkeci
alım mı yapacaksın satım mı
alım yapacağım ama kademeli olarak geçen bir miktar dolardaydım onu sarıkıza geçirecem
sabah ben yoldayken 1678 di kaçırdım alışı
ofise geldim siz yazdıktan sonra (1679du) işe giriştim az bekleyim diye yine kaçırdım
uygun gördüğüm an alış yapabilirm

günaydın kızlar

selincim çok üzüldüm başına gelene ama sanırım bişi olmadı şu an dikkatinin dağınık olması normal zaten ama asıl hatayı hemşireye buldum ben gerçekten onun da dikkat etmesi gerekirdi

ben hep derim bir dönem eğer dikkatim çok dağınıksa beni çok ciddi etkilemeyecek bir hatam olur (geçen gün duruşma unuttum mesela hem de davacıyken- ama karşı taraf düşürmemiş işine gelmez çünkü) ve ben bir şekilde telafi ederim ve ondan sonra da toplanırım hep diyorum Allah beni büyük musibete karşı küçüğüyle uyardı diye sen de öyle düşün kendini de bebişi de üzme

hawer bebişe çok sevindim gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…