Kirli Çıkılar )))

archobiy evet ya unuttum yazmaı çok geçmiş olsun allah şifa versin

selincim lütfen güzel dua et sana da o bebeğe de bişey olmasın..
Rabbim seni de bebeği de bebeğini de korusun..

canım sıkma canını hepatit A aşısı hepatit A yapmıyor inaktif aşı
ciddi yan etki şimdiye kadar hiç görülmemiş zaten
böyle şeyler başımıza gelince daha dikkatli oluyoruz işte =)
iyi yönünden bak kötü birşey olabilirdi ama olmayacak inşallah
ve hemşire de sen de artık tüm aşılara ilaçlara daha dikkat edeceksiniz
hata yapmadan öğrenilmiyor bazen ne yazık ki

bu konuda içimize su serpecek bi doktora ihtiyacımız vardı

selin üzme kendini bak doktorumuzda yazmış bişey olmaz diye, insanız neticede hepimiz hata yapabiliyoruz, ama işte bu konularda bundan sonra daha dikkatli olursun canımm

kızım 6 aylıkken bronşit olmuştu dr gittik iğne verdi, aynı hasteneye geldik yapacaklar biz anlamadık hemşire dr aradı bişeyler oldu falan , neyse iğneyi yaptı, sonra dediki size yanış doz vermişler yetişkinlere verilen doz, hemşirede dr aramış dr yarısını yap demiş, eczane yanlış vermi,ş iğneyi, bir sonraki gün aradılar kusura bakmayın biz yanlış iğne verdik falan diye, allahtan hemşire farketti, yoksa ağır iğnelerdi, yani antibiyotik neticede

çok sevindim inşallah bu günün yüzü suyu hürmetine bebeciğin kalbindeki delik kaybolur
rabbim evladımızla sınamasın bizi

iyi ki geld,n delibocük
içimiz ferahladı keşke selin de okusa çok kötüydü o yaaa
bebecik de iyidir inşallah

sirkeci msj kutundaki msjları silmeye kıyamıyor musun
yoksa siliyorsun ve yazmalara doyamıyorsun o yüzden mi 1 saat içinde tekrar doluyor
bu nasıl iştir arkadaş

Farmasi, canım teşekkür ederim. geldiklerinde görücem nasıllar. inşallah üzerime de olur.
selincim, çok üzüldüm tatlım. ama bocuk gereken açıklamayı yapmış. sen iyi birisin. rabbim sana ve o aileye bebeğe yardım eder inşallah. gerçi şu ana kadar kötü bir haber çıkmadıysa bundan sonra da olmaz inşallah.
üzme kendini. bol bol dua edelim bu gece...

selin'cim geçmiş olsun canım. kendini üzme, gündüzden beri belli olurdu heralde bişey olsaydı. bu mübarek gecede senin için de dua edelim hepimiz.

yoksa siliyorsun ve yazmalara doyamıyorsun o yüzden mi 1 saat içinde tekrar doluyor
bu nasıl iştir arkadaş

mesaj manyağı(bakınız mermi manyağı)

İyi aksamlar arkadaslar hepimizin kandili mubarek olsun insallah.. Dualrimdasiniz( ozellikle selin) uzulme canim lutfen herkes hata yapabiliyor fakat sen bunun vicdaninda bir insansin ne. Mutluki... Umarim hersey yolundadir

bu nasıl iştir arkadaş
şimdi keşfettim ben hep gelen kutusundakileri siliyormuşum ondan çabuk çabuk doluyormuş gönderilenler öylece duruyormuş taa 2010 dan mesajlar varmış nostalji oldu
sağlam temizlik yaptım

kızlar hala haber yok sanırım bişe olmadı:)))))
böcük saol canım ne kadarda olsa tedirgin oldum işte çok saol canım:)
şimdi daha iyyim:))

saolun desteğiniz için:)))

kızlar hala haber yok sanırım bişe olmadı:)))))
böcük saol canım ne kadarda olsa tedirgin oldum işte çok saol canım:)
şimdi daha iyyim:))

saolun desteğiniz için:)))

geçti gitti artık üzülme
onlar bizden daha dayanıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…