hep çok iyi olur inşallah canım....
valla elim hiçbir şeye gitmiyor... :),normalde yarın (pazar) gidecektik,salı sabahına kaldı...
tabiri caizse, kal geldi bana... :))
bi de çok yoğunum,olaya tam konsantre olamadım,sanırım uçağa binmeden de olayın farkına varamayacağım... :)))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin ablacımmmmmmmmmgünaydınlar hepinize güzel kirli çıkılaaarr
karanfilce,ilk defa liste yaptım,buradaki arkadaşların istekleri doğrultusunda,bana da tuhaf geldi... :)
normalde kabenin karşısına geçer,aklıma kim gelirse dua ederdim,ama burada bazı arkadaşların özel istekleri oldu,unutmaktan korktum... :)
karanfilce bi de, hiç gitmeyip,ilk gidecek olanları çok kıskanırım ben,gıpta ederim....
ilki çok farklı.....ilk gittiğimde ben bakmaya bile korkuyordum,kalbim duracak gibi oluyordu...
farmasi çocukları hiç sorma...
ufaklığa ne zaman hadi gidiyoruz desek,herhangi bir yere, anne,baba kabeye mi gidiyoruz, diye soruyor... :)
geçen yıl gittiğimiz,aynı yere gidecekmişiz,unuttuğu arabasını alacakmış.... :)))))
multijet,çok teşekkür ederim canım,Allah razı olsun.....
meyra, allah kabul etsin canım. hayırlısıyla gidip gelmeyi sana da, bizlere de nasip etsin inşallahbeni de dua listene alır mısın canım, oğlum bu sene askere gidecek, inşallah hayırlısıyla gidip gelmeyi hem benim, hem de bütün annelerin evlatlarına nasip etsin rabbim.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin ablacımmmmmmmmm
nasılsın keyifler umarım iyidir
enişte bey nasıl sağlığı yerinde mi ?
oyyyyyyyyyy yerim onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meyraa ben de dua listesine eklenmek istesem yakın zamanda girdiğim iki sınav var hakkımda hangisi hayırlı ise onun olması için bana dua eder misin
tabiki ablacım,seve seve... :)
farmasi benim büyük oğlan da dün karnesini aldı,üstün başarı belgesiyle.....
ona da karne hediyesi oldu,bu seyahat.... :)
herşey olduğu gibi, eğitim de hızlandı....
birinci dönemin sonunda çocuklar okuma yazma işini halletti..
hem düz yazı,hem el yazısı,yazıp okuyabiliyorlar....
devir hız devri gerçekten..
bi koşuşturmaca, bir yarıştır gidiyoruz,son sürat...
Allah sonumuzu hayreyleye... :)
tabiki ablacım,seve seve... :)
farmasi benim büyük oğlan da dün karnesini aldı,üstün başarı belgesiyle.....
ona da karne hediyesi oldu,bu seyahat.... :)
herşey olduğu gibi, eğitim de hızlandı....
birinci dönemin sonunda çocuklar okuma yazma işini halletti..
hem düz yazı,hem el yazısı,yazıp okuyabiliyorlar....
devir hız devri gerçekten..
bi koşuşturmaca, bir yarıştır gidiyoruz,son sürat...
Allah sonumuzu hayreyleye... :)
gayet tabi canım.... :)
listeye baktım,özelden,genelden neredeyse bütün arkadaşların adı var,eva dışında.... :))
teşekkür ederim farmasienişte bey maşşşallah iyi de, ben çok yorgun hissediyorum bugünlerde nedense içimden iş yapmak hiç gelmiyor. sanki enerjim bitti
pazartesi görüşürüz muhtemelen ama görüşemezsek de,haklarınızı helal edin,benden yana helal olsun...
mutlaka,kırdığım,kızdığım,üzdüğüm,negatif elektrik verdiğim :)) kişiler olmuştur...... :)
aaaaaaaaaaaaaa inanmıyoruuuuuuuuum meyracım
yaa ben de aslında istedim söylemek ama çekindim
ben söylemeden senin aklına girmişim bi şekilde eee söyleyim o zaman olur mu
helal olsun bacımmmmmmmmmmmmmm helal olsun ebedenay bu vedalar ben de hep bi garip his oluşturur.
bana da dua edecen değil mi ?
farmasiye akıl fikir hidayet ver
onu dünyada ve ahirette kendinden başkasına muhtaç etmediğin kullarından eyle
ve de dualarını kabul yapmaya çalıştığı ibadetlerini (ama hiçbir zaman tam layığıyla yapamadığı ) makbul eylediğin kullarından eyle diyeeeeeeeee
seni açıkgööööz... :))
iki cümleye bütün duaları sığdırdın... :))
takılıyorum canım..... :))))
sen benim gönül listemdesin,yazı listesinde olmasan ne yazar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?