Kirli Çıkılar )))

karanfilce,ilk defa liste yaptım,buradaki arkadaşların istekleri doğrultusunda,bana da tuhaf geldi... :)
normalde kabenin karşısına geçer,aklıma kim gelirse dua ederdim,ama burada bazı arkadaşların özel istekleri oldu,unutmaktan korktum... :)
karanfilce bi de, hiç gitmeyip,ilk gidecek olanları çok kıskanırım ben,gıpta ederim....
ilki çok farklı.....ilk gittiğimde ben bakmaya bile korkuyordum,kalbim duracak gibi oluyordu...

farmasi çocukları hiç sorma...
ufaklığa ne zaman hadi gidiyoruz desek,herhangi bir yere, anne,baba kabeye mi gidiyoruz, diye soruyor... :)
geçen yıl gittiğimiz,aynı yere gidecekmişiz,unuttuğu arabasını alacakmış.... :)))))

multijet,çok teşekkür ederim canım,Allah razı olsun.....

meyra, allah kabul etsin canım. hayırlısıyla gidip gelmeyi sana da, bizlere de nasip etsin inşallah beni de dua listene alır mısın canım, oğlum bu sene askere gidecek, inşallah hayırlısıyla gidip gelmeyi hem benim, hem de bütün annelerin evlatlarına nasip etsin rabbim.

günaydınlar hepinize güzel kirli çıkılaaarr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin ablacımmmmmmmmm

nasılsın keyifler umarım iyidir

enişte bey nasıl sağlığı yerinde mi ?

oyyyyyyyyyy yerim onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tabiki ablacım,seve seve... :)

farmasi benim büyük oğlan da dün karnesini aldı,üstün başarı belgesiyle.....
ona da karne hediyesi oldu,bu seyahat.... :)
herşey olduğu gibi, eğitim de hızlandı....
birinci dönemin sonunda çocuklar okuma yazma işini halletti..
hem düz yazı,hem el yazısı,yazıp okuyabiliyorlar....
devir hız devri gerçekten..
bi koşuşturmaca, bir yarıştır gidiyoruz,son sürat...
Allah sonumuzu hayreyleye... :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin ablacımmmmmmmmm

nasılsın keyifler umarım iyidir

enişte bey nasıl sağlığı yerinde mi ?

oyyyyyyyyyy yerim onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

teşekkür ederim farmasi enişte bey maşşşallah iyi de, ben çok yorgun hissediyorum bugünlerde nedense içimden iş yapmak hiç gelmiyor. sanki enerjim bitti

meyraa ben de dua listesine eklenmek istesem yakın zamanda girdiğim iki sınav var hakkımda hangisi hayırlı ise onun olması için bana dua eder misin

Son düzenleme:

amin canım amin Rabbimin izni ve inayetiyle verdiği bu güzel ömür hayırlara koşuyordur inşaallah bizler için de yavrularımız için de AMİN

Kuzucuğuna maşaallah barekellah Rabbim her zaman her yerde ve zamanda zihin açıklığı , akıl fikir sağlık sıhhat hidayet versin canım

pazartesi görüşürüz muhtemelen ama görüşemezsek de,haklarınızı helal edin,benden yana helal olsun...
mutlaka,kırdığım,kızdığım,üzdüğüm,negatif elektrik verdiğim :)) kişiler olmuştur...... :)

maşşallah oğluna meyra'cım bazen şimdiki öğrenciler için üzülüyorum. yarış halindeler hep, birinci sınıftan başlayarak. dershaneler, hatta bazen özel dersler, sınavlar vs.
büyükşehirlerde çocuklar zaten ev hapsinde gibi yaşıyorlar. çoğu dışarda oynamanın ne olduğunu bile bilmiyor. sanki çocukluk yaşamadan büyüyorlar şimdiki çocukların çoğu. ama bir taraftan baktığında da çok şanslılar. istedikleri şeylere daha kolay ulaşabiliyorlar.

gayet tabi canım.... :)

listeye baktım,özelden,genelden neredeyse bütün arkadaşların adı var,eva dışında.... :))

aaaaaaaaaaaaaa inanmıyoruuuuuuuuum meyracım
yaa ben de aslında istedim söylemek ama çekindim
ben söylemeden senin aklına girmişim bi şekilde eee söyleyim o zaman olur mu

teşekkür ederim farmasi enişte bey maşşşallah iyi de, ben çok yorgun hissediyorum bugünlerde nedense içimden iş yapmak hiç gelmiyor. sanki enerjim bitti

canım ablam dönem dönem olur
sen yemene içmene uykuna yürüyüşüne vs özen göster

helal olsun bacımmmmmmmmmmmmmm helal olsun ebedenay bu vedalar ben de hep bi garip his oluşturur.
bana da dua edecen değil mi ?

farmasiye akıl fikir hidayet ver
onu dünyada ve ahirette kendinden başkasına muhtaç etmediğin kullarından eyle
ve de dualarını kabul yapmaya çalıştığı ibadetlerini (ama hiçbir zaman tam layığıyla yapamadığı ) makbul eylediğin kullarından eyle diyeeeeeeeee

aaaaaaaaaaaaaa inanmıyoruuuuuuuuum meyracım
yaa ben de aslında istedim söylemek ama çekindim
ben söylemeden senin aklına girmişim bi şekilde eee söyleyim o zaman olur mu

takılıyorum canım..... :))))
sen benim gönül listemdesin,yazı listesinde olmasan ne yazar.....

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn katremmmmmmmmmmmm
birikim topiğinin baş mimarı nasılsın ? nerelerdesin ?

seni açıkgööööz... :))
iki cümleye bütün duaları sığdırdın... :))

takılıyorum canım..... :))))
sen benim gönül listemdesin,yazı listesinde olmasan ne yazar.....

artk sadece gönül listende değilim meyracım
Allah razı olsun,Allah bütün dularınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin
bizden yana helal ettik sen de helal et olur mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…