Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar ben bugün ancak kalktım valla daha kahvaltı yapmadım eşimi yolladım geldim

ben de eşim de hiç kahvaltı yapmazdık sonra ben bir ara taktım kahvaltı yapcaz diye ona da hazırladım zorla yaptırdım ama olmadı en sonunda isyan etti ben de uğraşmıyorum artık

karanfilcem demişsin ya eşimin beklentileri çok yüksek olmamalı yazık benimki ne beceriksiz olduğumu bilerek aldı beni zaten beklenti çok düşük yani temizlik falan iyi yaparım aslında ama çok yormam kendimi kadın alıyorum genelde yemek bilmezdim ben yeni evliyken netten tarif bulup eşime yapardık çok mutlu olurdu herkese de söyler en güzel şey eşinle mutfağa girmek diye o da hiç iş bilmez çünkü annesi sağolsun pek yaptırmamış çamaşır makinesini çalıştırmayı benden öğrendi ki anesi yazın yazlıktadır aylarca kışın da arada kaplıcada olur elde yıkarmış çamaşırı düz sere kuruturmş çünkü ütü de bilmez ben öğrettim artık ama halen eksiği çok yine de bayılır yardıma onun için çok uğraşmıyorum

selam kızlar günayyydın:)

geçmişi okudum gewldim ama şaşırmaım desem yalan olur doğrusu çünkü dedimki bu hatunlar tatile girdi şimdi bi 50 sayfa beni bekliodur:)
ama düşündüğüm gibi olmamaış:))))) sevinsemmi üzülsemmi bilemedim her neyse :))))

öncelikle tatile giren tüm arkadaşlara çok özeniyorum sizi şu an çok kıskanıyorum sölemeden geçemicim:)))
okul zamanı hiç kıksnmıorum hatta şaşırıorum insan evde bir iki çocukla başedemezken 30-40 çocukla nasıl başedilir diye ama şu tatile gelince ağzımın suyu akıyo
tatiliniz bereketli geçsin,bol bol dinlenenin:))))
farmasi,ve banu çocuklarını gerçekten tebrik ederim ben çocukları çiçeklere benzetiorum ne kadar ilgi gösterir ne kadar vaktini ayırırsan yemyeşil açıolar çiçek veriolar :))))inş. benimde çocuğum sizinkiler gibibaşarılı olur:))))

sonna seyyahcım bişe sorcam yahu sen beyaz tenli akça pakça bi kadınsın :))) kızın babasına mı çekmiş alakası yok senle:)))))) azda yemek yedir kıza hepsini kendinmi yiyosun:)))
şaka şaka çok tatlı bi kızın var bacakları uzun ondan güzel voleybolcu olur bak demedi deme:)))))))

bende son bi kaç gündür az giriorum ama battaniye örürum:))) az kaldı bitsin hemeen eski aktif maktif günlerime geri döncem:))))

farmsicim sabah yedide kalkıp o kadar işi nası yapıon annem sen ya????
ben tatillerde gözümü açınca şöyle bi saat otururum önce sonna kendime gelir karnımı doyurur ondan sonna başlarım valla helal olsun:)))))))

şimdi ben oturma faslımı geçtim
kahvaltı kısmını halledim
temziliğe geçicim:)))))

ben de eşim bana yardım edince çok fena mutlu ve huzurlu oluyorum
sonuçta ona zulmetmiyorum ki birlikte vakit geçiriyoruz akşama kadar ayrıyız zaten.. gelince de ben mutfakta saatlerimi ayırıp yemek yapıyorum bazen sırf istiyorum ki mutfakta pc ye baksın :))
öğleden akşama kadar evde tek başına olmak çok sıkıcı..
o da iş yerinde çok rahat zaten hasta az akşama kadar bi kaç hastaya bakıyorlar sonra bişey yapmıyor..
çok çalışsa ben de evde dinlenmesini iserim

ufff yaaa ben altına yatırım yapmıyorum şu an ama borçlar bitince ben de başlıycam ne yapsam demeye..
ama araba düşündüğümüz için tl biriktirebilirim.
evet birlikte vakit geçirmek çok güzel zaten akşama kadar tek başınasın yani en azından ben öyleyim sıkılıyorum..
ama iyiki sizler varsınız

ev hanımı komşum diyor ki nerden çıktı şu 15 tatil.
kar tatiline bile üzülüyorlar çocuklar başımıza kalcak diye

kızlarr artık misafirlerim kesin gelcek..
etli nohut yapcam bir de pirinç pilavı düşünüyorum..
yanına neler yapabilirim fikirler bekliyorum

eveet yaa ben de öğretmenleri çok kıskanıyorum tatillerde ama ben 30 çocukla uğraşsam hergün bir haftaya kalmaz tımarhanelik olurdum hele de birinci sınıfarla benim annem de öğretmendi de bilirim halini çok dedi bana öğretmen ol diye istemedim valla ben anlatırım anlamazlarsa deliririrm ben diye
benim gözümde en kutsal meslektir valla annemin taa 1977-78 de okuttuğu çocukları buldu annemi bir şekilde fırsatı olan eve geldi hediye getirdi elini öptü sayenizde okuduk diye biri doktor doçent olmuş öbürü laborant siz olmasanız okumazdık dediler kenar mahalle okuluymuş biraz bilinçsizmiş aileleler annem çok uğraşmış gelemeyen de sürekli arar bayramlarda gel de kıskanma arkadaş

mutfağa eşime girmek benim için tam tam tam bir kabus :)))))
eşim 10 yıl bekar yaşamış ve herşeyi yapmayı bilio ikimiz ayrı ayrı girdiğimizde ortaya nefis yemekler çıkıyo ama birlikte girdiğimizde iki saat kendime gelemiorum:))))))

öncelikle ikimizde irbirimizin çok bulaşık çıkardığını düşünüoruz:)))))
soğanmı doğrancak o tahtada doğrar ben elde ikimizde en minik ben doğruyorum diye bıdı bıdı yapıoruz ki yemeklere genelde soğan lazım oldundan ilk çrkişme bundan çıkıo:)))
salça küflenmesin diye üstüne zeytinyağımı kobulur tuz mu konulur diyede çekişioruz bizim salçanın üstünde ikiside var:)))
sonna yemeğe çok su koydun az koydun sorunu var:))
hvucu en iyi soyucuyla soyulur bıçakla soyulur sonna buna gireriz en iyi pilavı ben yapıorum muhabbeti en son limon kesilmeden önce elde bızıklanıncamı iyi suyu çıkar yoksa ılık suyun içinde bekletince mi iyi uyu çıkar çekişmesine girip
o mutfaktan öyle yorgun çıkıoruzki ikimizde ve ortaya çıkan yemekde çok lezzetli olmuyo ama ikimizde birbirimizin yaptıgı yemekleri çok beğeriniriz ama ikimiz birlikte yapınca ikimizde beğenmioruz:)))
hatta inanmıcaksınız geçen yaprak sarıorum yardım etcem diye oturdu öylemi sarılır uzun uzun olmaz minik minik sarcaksın diye bide bana laf soktu her sarmada düşünebiliomusun:)))

en iyisi sizinki bence ikinizde bilmediğinizden oh mis valla bizim gibi ikinizde bilirseniz o mutfak cümbüş yeri olurdu:))))))

günaydın arkadaşlar....
maşallah tam kadro buradasınız neredeyse.... :)
eee ne var ne yok başka?
keyifler yerindedir umarım.... :)

karanfilce nohut pilavın yanına olmazsa olmaz turşudur benim gözümde, ortaya koymak için yogurtlu bişey nefis gider mesela yogurtlu havuç:))))))
sonna bol ekşili bi salata:)) vede buzluğunda falan varsa kırmızı biber közlemesi olabilir:))) ha bide ortaya börek tarzı bişe olabilir:))

evet gümüşün getirisi altına göre çok fazladır ama kaybettirmesi de bir o kadar yamandır haniii

hiç bunlardan bahsetmiyorlar değil mi canım
adamlar tam bir provakatör

çok teşekkür ederim selincimmmmmmmmmmm
İnşaallah senin kuzucuğun da çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkk başarılı olur bitanemmmmm

canım ben böyleyim yaaaaaaaaaa ( atom karınca misali )

hamd olsun Rabbime ben kalkınca uyku mahmurluğu filan bilmem sanki 10 saat uyumuşum uyanmışım gibi zinde olurum
iyiki de böyleyim kızzzzzzzzzzzzz yoksa evde 3 erkeğin sorumluluğuyla nasıl başederim değil mi ?

bak sabah yaptıklarımdan sonra 1 makina daha çamaşır attım makinaya
kurutmadan çıkanları yerleştireceğim
çocuklara kahvaltılarını yaptırdım toparladım bulaşıklar makinada birazdan çıkar yerleştiririm

aslında evde yaptığımız tüm işler makinada olunca bana hiç zor gelmiyor be tatlımmmmmmmmm
Rabbim sabırını da gücünü de veriyor işte

etli nohut ve pilavın
yanına mutlaka yoğurt ve de salata
selin'e katılıyorum bence de turşu
hatta ben bizbizeysek soğanı çok severim misafir için olmaz belki

tatlı olarak şerbetli ya da sütlü çok sevdiğin birşeyi de yaptın mı ohhh misssssss

haaa bişeyler biliyorsa o da kargaşa çıkabilir.

benimki bilmez pek hatta hiç bişey bilmez. ben de bundan şikayetçiyim ya
eline veririm havucu rendeler..
ne dersem onu yapar ama eksik söylememem lazım. mühendis ya her şeyi tam söyliyecen.

ayyy sağolasın canımmm
börek ne kadan da harika bi fikir bak aklıma gelmemişti.
turşum da var, yoğurt da var ama sulu.. közlenmiş biberim yok ama olsun börek harika canım yaaa

annene ne mutlu canım
hürmetler hocahanıma

pudingli bisküvi yapcam canım hem pratik hem de 3 tane bıcırık oğlu var bayılcaklar

en büyükleri için test kitabı aldım bitanem büyüyünce akim olcam derdi.. aynı senin oğlanlar gibi dayımın 1 numara. diğerlerinden fırsat bulamadığından misafir odasının kapısını kitler ders çalışır. ama diğerleri felaket yaramaz dersler ise vahim

sabah sabah gülemkten öldürdün beni

ama maalesef öyle iki bilmiş kişinin birarada durması bazen felakete dönüşebiliyor
mesela ben de annemle aynı anda mutfakta olmayı istemem

günaydın arkadaşlar....
maşallah tam kadro buradasınız neredeyse.... :)
eee ne var ne yok başka?
keyifler yerindedir umarım.... :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meyraacımmmmmmmmmm
keyifler şimdilik çok iyi
sen de ne var ne yok
hazırlıkların başladı mı?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn meyraacımmmmmmmmmm
keyifler şimdilik çok iyi
sen de ne var ne yok
hazırlıkların başladı mı?

hep çok iyi olur inşallah canım....
valla elim hiçbir şeye gitmiyor... :),normalde yarın (pazar) gidecektik,salı sabahına kaldı...
tabiri caizse, kal geldi bana... :))
bi de çok yoğunum,olaya tam konsantre olamadım,sanırım uçağa binmeden de olayın farkına varamayacağım... :)))

dua listesi yaptın mı
ben istiyorumm

canımmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmm

Rabbim sabrını da edasını da nasip etsin inşaallah hayırlısıyla

kuzucukların nasıl heyecanlılar mı onlar da?

ben uçağa bindiğimde nerdeyse kalbim duracaktı.
ilk umremi yapıp saçımı kesene kadar ne stres yaşadım..
büyük ihtimal ilk olduğundan Allahım bizlere de nasip etsin

selincim benimki bilse yemek işini ben hiç girmezdim valla mutfağa ne güzel olurdu yıllarca kız kardeşimle yaşadım ben okurken aileden ayrıyık yemek işi onundu temizlik benim anına bilen varsa satarım mutfak işlerini üçkağıtçı mıyım nedir

meyraa Allah kabul etsin şimdiden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…