Kirli Çıkılar )))

artk sadece gönül listende değilim meyracım
Allah razı olsun,Allah bütün dularınızı ve ibadetlerinizi kabul etsin
bizden yana helal ettik sen de helal et olur mu

Allah razı olsun canım...
ben zaten baştan hepinize helal ettim... :)
helal etmeyip,diğer tarafta da, sizlerle mi uğraşayım.... :))

Helal olsun canım ne demek sende hakkını helal et hayırlı yolculuklar şimdiden benim içinde dua edermisin canım oğlumun konuşması için,üzerimizdeki sıkıntıların gitmesi,bitmesi için.
Şimdiden ALLAH razı olsun.

izmirdeyim. perşembe gecesi geldik. banazdan gecerken farmasiye ugrayacaktım ama bir gun öncesi yaptıgı elmalı kurabiyelerin bitmiş oldugunu tahmin ettiğim için uğrayamadım. uşaktan geçerken cepten girdim ve baktım karanfilce farmasiye uğrama planlarını yazmış.
şaka bir yana eşim yanımda olmasa uğramak isterdim, herkesle görşmek isterdim. ankaraya da sık geliyorum sirkeciyi falan da görmek isterim. maalesef tek gitmiyorum.

Günaydın hanımlar nasılsınız?Benim başım çok ağrıyor,midem bulanıyo gece hiç uyuyamadım sanırım sinüzüt beninki çenelerim filan sızladı ağladım resmen sabaha kadar kahvaltıdan bahsetmişsiniz biz mutlaka her sabah kahvaltı yapmaya dikkat ederiz eşim alarmını kurar ben kalkarım hazır olunca o da kalkar ama bugün o hazırladı sayılır ben duramayınca arada böyle yardım eder bana bende çok severim eşimle mutfağa girmeyi.
Meyracım maşallah oğluna kocaman bi aferin ona
Farmasicim senin gibi erken kalkıp dinç olmayı çok istiyorum ama akşamları erken yatamadığım için erken kalkamıyorum önceleri kalkıyodum en geç 7 ben ayaktaydım çağandan dolayı ama şimdi yapamıyorum maşallah sana

helali hoş olsun canım...
sağlıkla gidin sağlıkla gelin inşallah..
Rabbim şimdiden kabul etsin

ah canımmmmmmmmmmmmmm benim uğrasaydın keşke
elmalı kurabiyem bitmiş olsa ne olacak evde ne varsa bereketiyle ondan ikram ederdim canım ya
biiiiiii biskrem verseydimmmmmmmmmmm mesela

ya da oradan geçeceğim diye haber etsen gene hazırlardım birşeyler bitanemmm

ama sen benim evin önünden geçmişsin biliyor musun ? o asfalta sıfır konumdayız biz hatta belki de evimizin önündeki ışıklarda durmuşsunuzdur

canım evde nanen varsa bir çayını yap da iç bakalım mide bulantın için
Allah şifalar versin

Allah kabul etsin meyraa, bize de nasip olur inşallah :) Benim için de genel bir dua edersen sevinirim. Mutluluk, sağlık, huzur, başarı, doğru yoldan ayrılmama daha da doğru yola girme, iyi insanlarla karşılaşma, iyi insanlardan olma, Allah'a layık kul, peygamberimize layık ümmet olabilme temalı :)

Kirli çıkı öğretmenlere iyi tatiller :) Bizlere de mutlu haftasonları :)

Farmasi bu ayki birikimimiz 10 gram. Eşim dün 94, 3 küsürden aldı sanırım. Allah bereket versin, hayırlı yerlerde harcamayı, harcarken etrafımızdakileri de görebilmeyi nasip etsin.

inşallah canım... :)

farmasi canım ben de bildirimde bulunmuş olayım... listeden çıkmama adına... :)
aynı yazabilirsin bana,kumbarayı açacak sayacak zaman yok.... :))

meyra banada dua et desem çok olurmuyum:))
söz çok bişe istemiorum madem listede yapmışsın en ufak yerine beni sıkıştırsan olarmı:)))
şükürler olsun hemde binlerce kere belli bi derdim yok ama ev almayı ve bebğimin sağlıklı şekilde doğmasını ve eşimle bi ömür ayrılmamayı diliyorum:)))
benim için bunuda sölersen inan çok sevincem benim hiç umreye giden bi tanıdığım olmamıştı:))) ilk kez umreye giden birinden dua istiorum:))))

bide umreye gitmeden menenjit aşını yaptırmyı unutma::)))))

çok şükür görmüşsün mesajımı gittin sandım:)))))))
hayırlı yolculuklar meyra:)) inş. bigün bende gidebilirim:)

listeye almışım seni zaten canım,doğumla alakalı olarak.... :)
diğerlerini de ekledim... :)
sen ilkkez giden birinden dua istiyorsun,ben de ilkkez listeyle gidiyorum...
reeldekilerin yaptıramadığını, sizler yaptırdınız bana... :))

sağlıkçıların bu hassasiyeti her zaman hoşuma gitmiştir,her ne kadar aşıdan bile korkan biri olsam da... :))
geçen yıl giderken yaptırmıştık menenjit i ve sanırım 2 yıl süreyle koruyormuş,daha bir yıl dolmadı bizim...
uyarın için teşekkürler canım...

Allah'ım bugün burası ev değil çamaşırhane sanki
sabahtan beri 4 makina çamaşır , nevresim banyo havluları yıkandı
5. makina yolda çocukların ve eşimin montları
çocukların önlüklerini filan yıkadım ,hazırladım iyi oldu

keşke halıları tıpku çamaşır makinası gibi içerisine atıp yıkayıp kurutabileceğimiz makina olsaydı ne güzel olurdu

2 hafta tatil yahu az biraz rahat ol:))))
daha tatile gireli 24 saat olmadı çocukların önlüklerini hazırlamışsın neyse lak lak etceme kalkıp sandalyelerimi silim:))))))))))

bu arada kızlar bişey keşfettim hemen hemen yazim:)))

ben beyaz sandalyelerimi çamaşır sulu suyla sildim ve üstünde sarı sarı dalgalar oluşmuştu ne yaptım ne ettim geçiremedim:) en son dedimki baharda sandalyelerin yüzünü değiştirim:)))
sonna isim vercem ama kosla oxiesion aldım pembe olandan leke çıkarıcı yok oda işe yaramadı dedimki bide en son çamaşır suyu denim belki çivi çiviyi söker:))))
kosla sandalyeden tam çıkmamış bende üstüne çamaşır suyu döktüm köpürmeye başladı kumaş çok korktum aha dedim şimdi sandalyede bitti gitti:)))))))))))
üstünden bezle sildim yarım saat sonra gittim bi baktım sandalyeye gözlerime inanmadım o bölgedeki lekeler çıkmış diğerleri duruyo nasıl olur dedim sandalyenin başka bi bölgesindede denedim önce kosladan - 5-6 damla döktüm sonna üstüne çamaşır suyundan 5-6 damla köpürdü 15 dk. sonra ordaki lekede geçti:)))))))))

ve leke çıkrmada ikisi felaket işe yarıyo:))))))))))

Son düzenleme:

selin gözünaydın ve de bilgi için çok teşekkürler

ohh sona pilav kaldı onu da çektim
geldim artık rahatlayabilirim.
ama şimdi de misafirler gelir

selincim bunu yaparken aman başında bekleme zehirli gaz çıkarabilir sana da bebişe de bişey olmasın
benim misafirler siteye girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…