iyi akşamlar kızlar
ben çok şükür hastalığın şiddetli kısmını atlattım
burda doktora git diye tavsiyelerde bulundunuz ama ben sözünüzü tutmadım
hamileyken kullanabileceğimiz ilaçlar var evet, ama direnmek istedim
sonuçta ilaç onlar da, bebeğe ve bana etki edicek şeylerden uzak durmaya çalışıyorum
ama ateşim çok oldu
iki gece yatamadım, kıvrandım saatlerce
Allah'tan gündüzleri dinlenecek fırsatım oluyordu,uyuyordum
ama dün akşam ateşim çok yükseldi, kulaklarım, hatta saç diplerim yanmaya başladı
yüzümdeki kırmızı renk bordoya dönünce, havale geçiriyorum galiba dedim
doktorun önceden verdiği parol ağrı kesici vardı
hamileliğim boyunca bir kez almıştım ondan
bir tane de dün akşam içtim
ateşimi düşürdü ama ağrılarımı dindirmeye yeterli gelmedi
ama çok şükür bugün daha iyiyim
bal, limon, bol meyve takviyesiyle ayakta durmaya çalışıyorum
bebek birkaç haftadır öyle hareketliydi ki, badimin üzerinden hareketlerini izliyorduk yani
hatta bir gün babamın karşısında oturuyordum, baktım bu coştu, elimle karnımı kapatıyorum
yazık o da etkilenmiş olcak ki, çok az hareket ediyor kaç gündür
ayrıca bu arada 1 kilo vermişim.
dua edin benim için
geçmişi okudum, ama şöyle toparlayıp bişey yazamıycam
ama seyyahı göremedim, o aklıma takıldı :44:
bir cumartesi klasiği menüm
alabalık
salata
sütlü tatlı yapmadım balık var diye
ama şerbetli de yapmadım
bugün ev işleri oldukça vaktimi aldı ev bile süpürdüm :))))
ve de minik kuzumun çalıştıklarını kontrol ettim
büyüğümle de ilgilendim
kuzucuklar berbere gittiler geldiler banyo yaptılar derken
bugünün rekoru 6 makina çamaşırla cebelleştim :))))))))))))))))))
gün bitti salatamı yapar ,balığımı kızartırım
yarına Allah kerim
bakalım niyetimde mutfakta külkediliği yapmak var yarın için
çok seviyorum mutfak işlerini
ben aşçı filan olsaymışım yaaaaa
ne olmak isterdim değil de müziğe yönelebilirdimbaktım sesiniz soluğunuz kesildi
ben de yeni bir konu olarak tam da bunu düşünmüştüm
şu anki mesleklerinizde olmasaydınız ne olmak isterdiniz
misafirlerimi uğurladım..
ama nasıl yordu ufaklıklar..
sadece dayımla yengem değil halam da gelmiş. kısaca hem hastane hem umre karşılaması gibi bişey oldu :)
dayımın oğlanları öyle yaramaz ki anlatamam ama bana hiç batmıyo yaa
ortanca misafir odasının halısına çay dökmüş bez istiyor benden verdim eline bezi kendin silceksin diyorum. baktım ortada kıvırdanıp duruyorlar(köy çocuğu bunlar enerji çok fazla) salatanın havuçlarını 8 yaşındaki çocuğa rendelettim
eşim de akşama kadar güreşti çocuklarla Allahım küçük öyle tatlı ki keşke resmini çekseydim bembeyaz surat kırmızı kırmızı yanaklar..
seyyahhhh halamla höşmerim yaptıkk ama bizim köy usülü..
tarif vercem sana da..
gelirken de bi sürü şey getirmişler ne sayıyım size hepsi köy mahsülü sütler peynirler çömlek peynirleri patates havuç bulgur salça turşu yoğurt, süzme yoğurt:111:
2 kez yapıp çok beğendiğim ıslak kurabiyelerimm
oğlum görmesin diye sakladım. onlardan yiyince iştahı zaten olmayan oğlum gün boyu kurabiyeyle yaşıyo
Eki Görüntüle 616945
ya ben sana blacksea deyip duruyorum kusura bakma
ben bunların kurularını yaptım
ıslağı nasıl olıyor ki acep?
deryanın pizzza tarif ettiği gün gibi olursa..
tüm kirli çıkılar akşama pizza yaptıydık
artık bugün de ıslak kurabiye yeriz:)))
eveet yaa ben de öğretmenleri çok kıskanıyorum tatillerde ama ben 30 çocukla uğraşsam hergün bir haftaya kalmaz tımarhanelik olurdum hele de birinci sınıfarla benim annem de öğretmendi de bilirim halini çok dedi bana öğretmen ol diye istemedim valla ben anlatırım anlamazlarsa deliririrm ben diye
benim gözümde en kutsal meslektir valla annemin taa 1977-78 de okuttuğu çocukları buldu annemi bir şekilde fırsatı olan eve geldi hediye getirdi elini öptü sayenizde okuduk diye biri doktor doçent olmuş öbürü laborant siz olmasanız okumazdık dediler kenar mahalle okuluymuş biraz bilinçsizmiş aileleler annem çok uğraşmış gelemeyen de sürekli arar bayramlarda gel de kıskanma arkadaş
pazartesi görüşürüz muhtemelen ama görüşemezsek de,haklarınızı helal edin,benden yana helal olsun...
mutlaka,kırdığım,kızdığım,üzdüğüm,negatif elektrik verdiğim :)) kişiler olmuştur...... :)
karanfilce,ilk defa liste yaptım,buradaki arkadaşların istekleri doğrultusunda,bana da tuhaf geldi... :)
normalde kabenin karşısına geçer,aklıma kim gelirse dua ederdim,ama burada bazı arkadaşların özel istekleri oldu,unutmaktan korktum... :)
karanfilce bi de, hiç gitmeyip,ilk gidecek olanları çok kıskanırım ben,gıpta ederim....
ilki çok farklı.....ilk gittiğimde ben bakmaya bile korkuyordum,kalbim duracak gibi oluyordu...
farmasi çocukları hiç sorma...
ufaklığa ne zaman hadi gidiyoruz desek,herhangi bir yere, anne,baba kabeye mi gidiyoruz, diye soruyor... :)
geçen yıl gittiğimiz,aynı yere gidecekmişiz,unuttuğu arabasını alacakmış.... :)))))
multijet,çok teşekkür ederim canım,Allah razı olsun.....
bak bu bizim yörenin tarhanası Türkiyede tek.bu dediklerinizin hepsini bende yaptım :) biz annem ve 2 kızkardeşimle yaşadık evimizde erkek sinek bile yoktu:)))))
o yüzden şofbende tamir ettik kapı kilidide değiştirdik hatta kızkardeşim kukmanda tamir edebiliyo artık :)) hatta komşular kumandalarını kız karşeime getirirdi:)))
kız kardeşim idda bile oynuyodu:))))))
alışveriş poşetleri tüp taşımalar
hatta geçen kış odun kırdım kömür taşıdım hani deerler ya sırtına koy patates çuvalını 5 kat çıkarır diye :))
ben onu gerçekten yaptım::))))) daha neler neler
bi kadın hayatında erkek olmadan mis gibide yapar ama bi erkek hayatında kadın olmadan nah yapar diorum:))))))
bugün menüm
kabuk tarhana çorbası(bizim köyde toz tarhana yapılmaz ekşimiş yogurttan ve bulgurdan yapılır)
içli köfte
kış salatası:))
köftelerimi hazırladım ama pişirmedim pişirimde fotosunu paylaşcam
gerçi benimkiler el bombası gibi oldular hani içli köftenin kendine has bi şekli vardırya elips gibi benimkiler gülle gibi ama olsun öylede yencek böylede yencek böyle küçük şeylere pek takılmıorum:)))
az önce avm den geldikev işleri konusunda sadece çarşaf yatak işleriyle uğraşmaktan nefret ederim gıcık olurdum bekarken
şansıma o işleri yaparken acayip keyif alan bir kocam var
derfat ben de resimlerine baktım çok genç görünüyorsun eşin de öyle ayrıca oğlunu da ben sana benzettim
bu arada biz hala düğün fotograflarımızı almadıkyani aslında ham hallerini aldık da içinden oturup seçemedik bir türlü
biz bugün hep kütüphanede gibiydik sanki yemeğim de yok off ben de avmlere gidip boş boş gezmek istiyorum :26::26:
şimdi canım teflona kaymağı koyduk.(her şey göz kararı baştan söyleyim)
istersen verme
eninde sonuna gelip yicem o hoşmerimi
bakarsın araba alırsınız merama beraber gideriz
ayyy karlar altında düşünsene meramı
seviyorum böyle aileleri yahu
benim de ablam geldi balık getirmiş bir sürü taze taze
hepsi dolaba cumburlop
eveet yaa ben de öğretmenleri çok kıskanıyorum tatillerde ama ben 30 çocukla uğraşsam hergün bir haftaya kalmaz tımarhanelik olurdum hele de birinci sınıfarla benim annem de öğretmendi de bilirim halini çok dedi bana öğretmen ol diye istemedim valla ben anlatırım anlamazlarsa deliririrm ben diye
benim gözümde en kutsal meslektir valla annemin taa 1977-78 de okuttuğu çocukları buldu annemi bir şekilde fırsatı olan eve geldi hediye getirdi elini öptü sayenizde okuduk diye biri doktor doçent olmuş öbürü laborant siz olmasanız okumazdık dediler kenar mahalle okuluymuş biraz bilinçsizmiş aileleler annem çok uğraşmış gelemeyen de sürekli arar bayramlarda gel de kıskanma arkadaş
hayırlı sabahlar...
ben de erken kalktım..
kahvaltımı yaptım bulaşıklarımı yerleştirdim çalıştırdım.
eşimi uğurladım..
geldim buraya..
ben de makine çalıştırcam birazdan..
sonra da yine bi iş yapmayabilirim ya da kitap okurum kardeşimin yanında..
ben de okul olmayan günler de 7.30 d ayaktayım artık.
malum kardeşim ders çalışıyor ona kahvaltı hazırlıyorum..
yok yaa çocuğum olsa bakabilcem ben herhalde
karanfilce benim yerime de gezmişsin ohh ohh
bizde de o bahsettiğin höşmerimi yapar ananeler ama üzerine bol miktarda bal koyarlar balla tatlandırırlar
çok güzel olur ama ağır bir tatlıdır
bu arada ben yemek yemeyi unutmuşum
o gördüğün ben değilim canım ondan benzemiyordurselam kızlar günayyydın:)
geçmişi okudum gewldim ama şaşırmaım desem yalan olur doğrusu çünkü dedimki bu hatunlar tatile girdi şimdi bi 50 sayfa beni bekliodur:)
ama düşündüğüm gibi olmamaış:))))) sevinsemmi üzülsemmi bilemedim her neyse :))))
öncelikle tatile giren tüm arkadaşlara çok özeniyorum sizi şu an çok kıskanıyorum sölemeden geçemicim:)))
okul zamanı hiç kıksnmıorum hatta şaşırıorum insan evde bir iki çocukla başedemezken 30-40 çocukla nasıl başedilir diye ama şu tatile gelince ağzımın suyu akıyo
tatiliniz bereketli geçsin,bol bol dinlenenin:))))
farmasi,ve banu çocuklarını gerçekten tebrik ederim ben çocukları çiçeklere benzetiorum ne kadar ilgi gösterir ne kadar vaktini ayırırsan yemyeşil açıolar çiçek veriolar :))))inş. benimde çocuğum sizinkiler gibibaşarılı olur:))))
sonna seyyahcım bişe sorcam yahu sen beyaz tenli akça pakça bi kadınsın :))) kızın babasına mı çekmiş alakası yok senle:)))))) azda yemek yedir kıza hepsini kendinmi yiyosun:)))
şaka şaka çok tatlı bi kızın var bacakları uzun ondan güzel voleybolcu olur bak demedi deme:)))))))
bende son bi kaç gündür az giriorum ama battaniye örürum:))) az kaldı bitsin hemeen eski aktif maktif günlerime geri döncem:))))
farmsicim sabah yedide kalkıp o kadar işi nası yapıon annem sen ya????
ben tatillerde gözümü açınca şöyle bi saat otururum önce sonna kendime gelir karnımı doyurur ondan sonna başlarım valla helal olsun:)))))))
şimdi ben oturma faslımı geçtim
kahvaltı kısmını halledim
temziliğe geçicim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?