Kirli Çıkılar )))

şööööle patlıcanı bir kızartasım var
bir 4-5 diş sarımsaklı domatesli soslayasım var..
bir yiyeyim var ki nanlatammaa
ay elim ayağım dolaştı yazılarım bile birbirine giridi:))))

hem kilo olur diye hem de mevsimi değil diye yapmıyorum ama karar verdim yapacağım....

ben de patlıcanı çook severim. hele sarımsakla şahane oluyor.
ben de yarın annemlere kahvaltıya yapayım....
canım ıslak kurabiye, kuru kurabiyenin kısaca şerbete batırılmış hali...
internetten ıslak kurabiye diye aratınca çıkıyor tarifi

merhaba kızlar
ben de köşe bucak ev temizliği yaptım.anca oturdum
eşim saolsun pizza söledi
ama şimdi böle siz anltınca mmmmmm mis gibi patlıcan kızartması kokuları geliyo burnuma
bayılırım patlıcana

meyraa beni de unutma dualarında

ayyy canımm
İnşallah öyle derim allright dediydi midem bulanıyoooo öğhhh diye

tv de izlemiştim.
mezvlevi sofralarında da patlıcanla sarımsağın adı bir arada geçermiş

Ayıp ettin canım koyayım daha öncede koymuştum ama sana denk gelmedi demekki.Oğlum sarışın ben beyaz tenliyim eşimde beyaz tenlidir hatta biraz sarıdır ama benim babamda,erkek kardeşimde sarıdır evet anne tarafım hep esmerdir benim tam yozgatlılarSağol bitanem o senin kalbinin güzelliği benimde sanada ,diğer tüm arkadaslarada hepinize içim çok ısındı hepinizin ayrı ayrı güzellikleri,özellikleri var.

misafirlerimi uğurladım..
ama nasıl yordu ufaklıklar..
sadece dayımla yengem değil halam da gelmiş. kısaca hem hastane hem umre karşılaması gibi bişey oldu :)
dayımın oğlanları öyle yaramaz ki anlatamam ama bana hiç batmıyo yaa
ortanca misafir odasının halısına çay dökmüş bez istiyor benden verdim eline bezi kendin silceksin diyorum. baktım ortada kıvırdanıp duruyorlar(köy çocuğu bunlar enerji çok fazla) salatanın havuçlarını 8 yaşındaki çocuğa rendelettim
eşim de akşama kadar güreşti çocuklarla Allahım küçük öyle tatlı ki keşke resmini çekseydim bembeyaz surat kırmızı kırmızı yanaklar..

seyyahhhh halamla höşmerim yaptıkk ama bizim köy usülü..
tarif vercem sana da..

gelirken de bi sürü şey getirmişler ne sayıyım size hepsi köy mahsülü sütler peynirler çömlek peynirleri patates havuç bulgur salça turşu yoğurt, süzme yoğurt:111:

ya yüzbin kere geçtik o zaman. ne ilginç her gün burada konusuyorsun, gel git önünden geçiyoruz. ama ben seni iç tarafta sanıyordum. izmire gidiş yönünde misin, ankara yönünde mi? orda battaniyeci var ya 3 kere durup bakmıştım ama bişey bulamadım. altınızda dükkan var mı? geçerken bakayım
ayy heyecan yaptım kızlar.

ya çok tatlısınız gerçekten:)))
ve de çok genç çok küçük görünüyorsunuz..
gördüğüm yozgatlılara benzemiyosunuz
kız sen ankaralı olmuşsun..:)))

özendim ya ben de mi nikah fotomdan koysam heh:))

caminin yanında park var parkın hatta belediyenin tam karşısı :)))))))))))))

derfat ben de gördüm sizi..
Allah mutluluğunuzu daim etsin
çok şekersiniz oğlun bayıldım

karanfilceeeeeeeeeeee
faturaları ödeyecek kirayı yatıracak bi kociş istiyorum
maalesef onun tüpü de yok

eşim asistanken o işlerle 5 yıl boyunca hep ben ugraştım. otomatik ödeme talimatında başıma olumsuz bir deneyim geldiği için otomatik de vermiyordum ve takiplerini hep ben yapıyordum. ev sahibine gidip elden veriyordum, yöneticiyle bile yüz göz olmazdı, parayı ben verirdim. kartlarını ve parasını bana verirdi o zamanlar, maaşını ben çekerdim, markette, restaurant da her şeyi ben öderdim. aman ne güzel beni bulaştırma böyle işlere derdi, muhasebecim gibisin der gülerdi. ben de ona hiç bir zaman güvenemezdim o konularda. faturaları takip edemezdi yogunluktan ve ona görev verirsem son ödeme tarihi geçer, alacagı şeyin en pahalısını alırdı marketten.
arkadaşım derdi ki hadi ben bekarım, senin halin benimkinden kötü, ne anladım senin işten.

gelelim şimdiye: çocuklu bir kadın olarak eve kapanmak zorunda olunca ev sahibine gidiyor ve kirayı elden veriyor ve adamın yanına her ay gitmemek için 3-4 aylık peşin veriyor, bir daha karşılaşmıyor böylece. markette giderken üstüne bastırarak söylemesem yine gereksiz, sağlıksız şeyler alıyor. faturaları ben gündüz netten hallediyorum. artık cebinde para ve bir kaç kart taşımak zorunda kalıyor.

hatta ilk evlendik, apartmanda kapıcı yok ancak her gün çöpleri almaya bir adam geliyor. bizimki de gün aşırı nöbette, çöpte 2-3 gune bir bırakıyorum. 9 aylık evliyiz ve adamın birinin çöpleri topladıgını görmüş ve diyorki çöpleri alan mı vardı? yuh dedim badem alan yoktu, insan bi aşağı inerken çöp var mı götüreyim der. işleri senfat hallediyor bir şekilde ya, nasıl olsursa olsun. tüpü ordan oraya taşırım, market poşetleri taşırım, çıt kırıldım bi yapım yok. zaten bekar olsam yapacaktım derim.

ama bir erkekden beklediğim tamirat işlerini yapabiliyor, diğer işleri kadınlar da rahatça halleder ama ben tabi böyle evi süpüren, toz alan, yemek yapmaya yardım eden birisine dönüştürmek istedim, olmadı seyyah. ben de bilgisayarla ilgili şeylerde mesela hiç anlamak için uğraşmam, direk yaptırırım. o neyi iyi yapıyorsa, o işleri öğrenmek için uğraşmam, araba sürmem, öğrenmek için uğraşmam, nasıl olsa şöför var derim.

karanfilim allah istesin yeter ki
olacak sabret
sitede bir üyenin 13. denemede olmuş
rabbim size de verecek inşallah amin

13. denemeye kadar nasıl sabrı varmış, pes etmemiş
o kadarı zararlı diye biliyorum
ama karanfilce 2-3 denemenin zararı olmaz diye düşünüyorum
eşin pimpiriklenmesin

bir cumartesi klasiği menüm

alabalık
salata

sütlü tatlı yapmadım balık var diye
ama şerbetli de yapmadım

bugün ev işleri oldukça vaktimi aldı ev bile süpürdüm :))))
ve de minik kuzumun çalıştıklarını kontrol ettim
büyüğümle de ilgilendim
kuzucuklar berbere gittiler geldiler banyo yaptılar derken
bugünün rekoru 6 makina çamaşırla cebelleştim :))))))))))))))))))
gün bitti salatamı yapar ,balığımı kızartırım
yarına Allah kerim
bakalım niyetimde mutfakta külkediliği yapmak var yarın için
çok seviyorum mutfak işlerini
ben aşçı filan olsaymışım yaaaaa

benim eşim asla sabah kalkar kalkmaz yiyemez. ben sadece hafta sonu kahvaltı hazırlarım.

Sçok sağol bitanem 27 yaşındayım ama minyon tipliyim kimse inanmıyor yaşıma.Ben burda doğdum büyüdüm köye hayatımda bir kere gittim ben köyde yaşayamam zatie hadi koyda bakalım hatta bugünki konumuz fotoğraflar olsun herkes düğününden,nikahından,kınasından fotolar koysun ayy çok heyecanlandım

o çok basit bir işlem
sıradan bir dr. da yapar, iyisini bulacagım diye uğraşmayın bence
ama tekrarlayan bir şey mi acaba

yarada sorun yokmuş rahmin içinde et bezesi var demiş doktor. pazartesi gel alayım demiş.
yaptırmamış bizimkiler ali acardan başkasına güvenemez hemşomuz ya..
çok hastasıyla gecesi gündüzü olmayan haliyle çok meşhurdur eşin filan biliydur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…