Kirli Çıkılar )))

bugün bana neler oldu bilmiyorum doping mi aldım nedir anlamadım
evimde 7 pencere var ve ben pencere silmeyi hiç sevmem
hooop 7 pencere 14 perde sil yıka ütüle tak yerine
2koltuk takımı var üstlerini sil altlartını yerleştri düzenle malum yatak olurken açılıp görünecek altı çogunlukla hurçlarla koyarım ama birde üstlerine kullanmadığım örtülerim vardı onları örterek koydum üstlerinede lavanta kesesi açıldığı zaman hoş görünsün gözüme
halılarımı balkonda çırptım evin şeklini değiştirdim nevresimleri çarşafları ütüledim
mutfağımı düzenledim dolapların içini dışını sildim yerleştirdim buzluğu elden geçirdim ne var ne yok diye
ama artık pilim bitti biraz dinlenip yatak odamı düzenleyeceğim kıyafet dolabımı yerleştireceğim yeniden
en sevindiğimde dondurucumda
bol bol mantı kzöleme kızrmızı biber patlıcan yaprak sarma ve lahana sarma olması
yazdan koydugum bezelye havuç mısır oması
komposto için vişne üzüm kuru kayısı erik dur var
tavuk kuşbaşı ve kıyma var
yaptıgımda resimleri fırsat bulursam çekmeye çalışacağım

daha önce köfte yapıp koymuştum dolaba ama bitti şimdi dondurucuda ki kıymayı çıkarıp köfte yapıp tekrar dondurucuya koymam sağlıklı olmaz değil mi
kurabiye ve keki önceden hazırlayıp dondurucuda mı bekletiyorsunuz yoksa normal dolap kısmında ve kaç gün taze kalır

şimdi nasipse en son okudum sayfadan başlıyorum okumaya

‎13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "

akıllıbıdıkcım helal osun
ve de

çok üzücü

ablacım bugün görümcem de bu tariften yapmış.
ben yapınca bayılıyordu. sonra ben ona dedim ki google da robotta çiğ köfte yaz ilk çıkanı yap dedim meğer tarayıcı farklı olunca başka tarif çıkıyormuş hiç güzel olmamış.
bugün görümcem yine verdiğim linktekini yapmış.bu sefer çok güzel olmuş. herkesden tam not aldı geçende çok üzülmüştü.
ama ben köy bulguru, urfa isot ve biberi, köy salçası kullanınca daha güzel oluyor bunu farkedebiliyorum

bu kadar şeyi nasıl yaptın insan üstü bişey bu bence

bunları bir günde mi yaptın...hay maşallah....

karanfilcim şu etsiz çiğköftenin linkini gönderebilir misin canımcım

karanfilce, çok teşekkür ederim canım çok beğendik biz. ışık iyi değilmiş çok güzel çıkmamış ama rengi lezzeti süperdi.

Son düzenleme:
evacım tam ölçüyle yaptım ben. bize göre biraz az oldu ama normalde iki üç kişiye rahat yeter. bir de sanırım bir domates rendeleyip konulabilirmiş. biraz daha ıslak kıvam daha iyi olur gibi. bir de çabuk olması çok güzel. beş dakikada oluyor. bir de baharat olarak ben sadece köfte baharı koydum. çok yakıştı tadı.

Son düzenleme:
karanfilcim şu etsiz çiğköftenin linkini gönderebilir misin canımcım

çok teşekkürler sunny ablacım

burda resimde rengi kısır gibi olmuş ama normalde öyle olmuyor yani burdaki tarife göre bire bir koyunca bildiğin çarşıda satılan çiğ köfte..
ben yaptıktan sonra sıkmadan önce 1 saat filan dolapta bekletiyorum çok güzel oluyor.

sunny ablacım ben marketten şebit ekmek(lavaştan daha lezzetli ve bereketli) alıyorum yanına nar ekşisi turşu ve marull offf offf.. 4 ya da 5 kişiye yetiyor ekmekle olunca

Son düzenleme:
baktım da cahide hanım isot atmayı unutmuş ondan rengi açık olmuşş..
ama isotsuz çiğ köfte olmazz yaa

en kısa sürede deneyeceğim
kimyon falan koymadın mı ablacım

Son düzenleme:

evet karanfil'cim demek ondan yetmedi bize şebit bulur muyum bilmem amma en azından lavaş güzel olurmuş ben iki yemek kaşığı da isot koydum. bir dolu kaşık biber salçası, bir de 2 tatlı kaşığı köfte baharatı koydum. aynı dışardakiler gibi oldu. daha önce yaptıklarımda köfte baharatı koymamıştım. böyle güzel olmamıştı.

mesaj tekrarı........

Son düzenleme:

canım pide mi ekmek mi kullanıyorsun robottan geçirirken

bu akşam kk mı yavaş yoksa benim pc de mi problem var anlamadım:26:

ben iki dilim ekmek koydum evacım. çok ince dilim değildi.

Son düzenleme:
en kısa sürede deneyeceğim
kimyon falan koymadın mı ablacım
tarifte kimyon yoktu o yüzden ben de koymadım.
bir de benim salçam tuzlu tuz koymasam da oluyor. sizin tuzsuzsa koyabilirsiniz.
1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı da biber salçası koydum abla.
biber salçalı da annemin ellerinden
canım pide mi ekmek mi kullanıyorsun robottan geçirirken
biz bildiğin beyaz ekmek var ya ondan yeriz. o yüzden onun bayatlarından kullanıyorum canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…