çok güzelmiş delibocuk, güle güle giysingeçen hafta ben de H&M de görmüştüm çocuk kıyafetleri çok güzeldi. gerçi çocuk kıyafetleri hep güzel oluyor
benim de var
gittiler canım gittiler
kızımı getirdiler kendilerini götürdüler
deliböcükcüm pek bi zevkliymişsin
abla neden olmuyor biliyor musunben de köfte için hep halk ekmekten alıp kurutuyorum. öteki ekmekten olmuyor. galete unu olarak da onu kullanıyorum.
selinde yoksa kafamı kırarım:)))
abla neden olmuyor biliyor musun
o ekmekler tekrar fırınlara gidiyor ufalanıp un haline getiriliyor ve tekrar ekmek yapılıyor defalarca mayaya mruz kaldığı için de çok çabuk bayatlıyor ve ekşimsi bir tat ortaya çıkıyor. Ah ah evimde yer olacaktı ki ekmek yapma makinemi alıp kendi ekmeğimi kendim yapacaktım :26:
o ekmekler tekrar fırınlara gidiyor ufalanıp un haline getiriliyor ve tekrar ekmek yapılıyor defalarca mayaya mruz kaldığı için de çok çabuk bayatlıyor ve ekşimsi bir tat ortaya çıkıyor. Ah ah evimde yer olacaktı ki ekmek yapma makinemi alıp kendi ekmeğimi kendim yapacaktım :26:
bizim anane arada bize halkekmek alıp kurutur ufalar verir buzluğumda her zaman hazır bulunduruyorumkesin selinde de vardır
evet öyle iştenasıl yani
evet öyle işte
normal şartlarda ekmeğin çabucak küflenmemesi gerekir dimi ama öyle olmuyor işte. buzdolabında beklettiğimiz ekmek bile hemen bir garip oluyor.
ben zaten pek ekmek yemiyorum yani sadece kahvaltıda 1 dilim o kadar onu da tam buğday alıyorum eşimi de alıştırma aşamasındayım şimdi diyor tam buğday daha lezzetli diğeri bariz hamur diye.haklısın canım. zaten onlarda katkı maddesi de çok fazlaymış. kabarmasından belli. içi nerdeyse yok gibi. kendin yapmak en güzeli ama, o da her zaman mümkün olmuyor. ben buradaki halk ekmeğin çeşitlerini beğeniyorum. katkısı diğerlerine göre az gibi. bir de diğeri kadar beyaz değil onun ekmekleri. genelde alıyorum oranın çeşitlerini.
un undur sağlıklı olmasa da. En azından kendi yaptığın ekmeğin içinde katkı maddesi olmaz yada ne koyuyorsan bildiğin şeylerdir.bi çok arkadaşım ekmek makinası kullanıyor
ekmekleri de gayet güzel oluyor
ben de almak istiyorum
ama ama ama
ya unlar
onlar çok mu sağlıklı
ben zaten pek ekmek yemiyorum yani sadece kahvaltıda 1 dilim o kadar onu da tam buğday alıyorum eşimi de alıştırma aşamasındayım şimdi diyor tam buğday daha lezzetli diğeri bariz hamur diye.
un undur sağlıklı olmasa da. En azından kendi yaptığın ekmeğin içinde katkı maddesi olmaz yada ne koyuyorsan bildiğin şeylerdir.
eşimin diğer ödevine yardımcı oluyorum çok eğlenceli sahibinden araçlardaki yazım hatalarını tarıyorumne ilanlar var
en komik hatalar öğretmenlerde çıkıyorkatkıyı una mı yapıyolar ekmeğe mi acaba o da var
ben sinir oluyorum yazım hatalarına
ben de yapıyorumdur ama kendime de olurum
ben de artık tam buğday, çavdar, kepek ekmeği alıyordum. kızımın bir arkadaşı un fabrikasında çalışıyor. demiş ki tam buğday, çavdar falan almayın. onların ne olduğu belli değilbeyaz ekmek bile onlardan iyi demiş:26:
biz ölelim ya
acaba gerçekten şu organik işine mi girsem
ama o da yalan biliyor musunuz
bi kere doğal tohumu nerden bulacaksın
hadi buldun toprağı arındırmak 5-6 yıl sürüyormuş
hadi arındırdın yan bahçeden gelen ilaçlar yine etkiliyormuş
onu da hellettin yağmurla havadaki kirlilikten gelen maddeler yine toprağa karışıyor ürüne yağıyor
offf
şu zaman makinasını icat etseler artık da taş devrine gitsem defolup
zaten çakmaktaşların evinde gözüm var
ben de köfte için hep halk ekmekten alıp kurutuyorum. öteki ekmekten olmuyor. galete unu olarak da onu kullanıyorum.
selinde yoksa kafamı kırarım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?