bu akşam kk mı yavaş yoksa benim pc de mi problem var anlamadım:26:
ben iki dilim ekmek koydum evacım. çok ince dilim değildi.
bu akşam kk mı yavaş yoksa benim pc de mi problem var anlamadım:26:
ben iki dilim ekmek koydum evacım. çok ince dilim değildi.
tarifte kimyon yoktu o yüzden ben de koymadım.
bir de benim salçam tuzlu tuz koymasam da oluyor. sizin tuzsuzsa koyabilirsiniz.
1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı da biber salçası koydum abla.
biber salçalı da annemin ellerinden
biz bildiğin beyaz ekmek var ya ondan yeriz. o yüzden onun bayatlarından kullanıyorum canım.
karanfilcim köfte baharatıyla da denemeni tavsiye ederim canım bir dahaki seferesayende çok güzel bir tarif denemiş oldum artık haftanın iki günü isterler benimkiler
ya canım ben siteye girdim o ürünü almak için
ama ilk siparişiniz için 2 puan kazanmanız gerekli diye bir şey geliyor
ben nasıl puan kazancam ki
onu halledemedim
gittigidiyordan da beşik alayım dedim
her şeyi yaptım
en sonunda hoooop kapıda ödeme seçeneği yok
haydaaaa, sadece kredi kartı seçeneği var
sinirim bozuldu, ikisini de halledemedim
köfte baharatı dimi köfte harcı değil yani..
markette mi satılıyor?? sanırım ben rastlamadım hiç
çok üzücü
evacım bende köfte için bayatlattığım halk ekmek vardı. onun kabuğu normal ekmek gibi olmuyor daha yumuşak. ben kabuğuyla koydum. ama normal bayat ekmek de olur. kabuğunu ayırma bence. önce ekmeği at robota. iyice parçalansın. ondan sonra soğanla sarmısağı at. sonra bulguru salçayı vs. onları at canım. çok kolay, hemen oluyor. biraz zor dönüyor ama arasıra açıp karıştır kenarda kalanları.
ben ceviz koymadım canım. benimkiler sevmiyor köftenin içinde.
iyi akşamlar hanımlar ben de bu tarifi anneme gösterdim deneyecek en kısa zamanda
tüm gün bebek mağazalarında gezdik nişanlımın yeğeninin doğumgünü haftaya ankaraya gideceğiz
istediğimiz gibi birşey bulamayınca yine kıyafete yöneldik
23TBFCS06 KABAN | KIS | Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Giyimi, ocuk Giyimi, Bebek Hediye, Yeni Doan şundan aldık çok tatlı ama küçük hanımefendi kabanı =)
hep ikiz bebekler çocuklar vardı bugün etrafta tüp bebek mucizesine yorduk durumu
bizim anane arada bize halkekmek alıp kurutur ufalar verir buzluğumda her zaman hazır bulunduruyorumkesin selinde de vardır
bizim anane arada bize halkekmek alıp kurutur ufalar verir buzluğumda her zaman hazır bulunduruyorumkesin selinde de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?