Kirli Çıkılar )))

karanfilcim köfte baharatıyla da denemeni tavsiye ederim canım bir dahaki sefere sayende çok güzel bir tarif denemiş oldum artık haftanın iki günü isterler benimkiler

bu akşam kk mı yavaş yoksa benim pc de mi problem var anlamadım:26:

ben iki dilim ekmek koydum evacım. çok ince dilim değildi.

evet kk yavaş..
ben baya çeyrek ekmek kullanıyorum sanırım en bayatından
ekmeği fazla olunca biraz daha tok az olursa biraz daha cıvık oluyor.

ya canım ben siteye girdim o ürünü almak için
ama ilk siparişiniz için 2 puan kazanmanız gerekli diye bir şey geliyor
ben nasıl puan kazancam ki
onu halledemedim

gittigidiyordan da beşik alayım dedim
her şeyi yaptım
en sonunda hoooop kapıda ödeme seçeneği yok
haydaaaa, sadece kredi kartı seçeneği var
sinirim bozuldu, ikisini de halledemedim

teşekkür ederim karanfilcecim

karanfilcim köfte baharatıyla da denemeni tavsiye ederim canım bir dahaki sefere sayende çok güzel bir tarif denemiş oldum artık haftanın iki günü isterler benimkiler

köfte baharatı dimi köfte harcı değil yani..
markette mi satılıyor?? sanırım ben rastlamadım hiç

evacım bende köfte için bayatlattığım halk ekmek vardı. onun kabuğu normal ekmek gibi olmuyor daha yumuşak. ben kabuğuyla koydum. ama normal bayat ekmek de olur. kabuğunu ayırma bence. önce ekmeği at robota. iyice parçalansın. ondan sonra soğanla sarmısağı at. sonra bulguru salçayı vs. onları at canım. çok kolay, hemen oluyor. biraz zor dönüyor ama arasıra açıp karıştır kenarda kalanları.

bilmiyorum canım. ben internetten almadım hiç bi kaç kere aldım onu da arkadaş alıverdi.
ben yarın ona bi sorayım tamam mı

aynen birebir ablamın dediği gibi ben de öyle yapıyorum
zor dönüyo kaşık devreye giriyor.
ekmeği ben de önce çekiyorum.
bi de cevizleri ayrı çekiyorum aldığım kapta elimle karıştırıveriyorum.
cevizleri birazcık iri seviyorum da.

selamlar
japon kardeşlerimiz açtılar haftayı ons 1658 de bakalım bu hafta kaçla kapanacak
eşimi kandırdım gittik bana kahve aldık bir de essede indirim varmış annemin saklama kabını telef edince bir üçlü ona bir üçlü de bana aldım schaffer ın; beklediğimden daha iyi çıktı üçlüsü 19 liraya geldi ihtiyacı olan varsa bir göz atsın

akıllıbıdık dondurulmuş ve sonra çözülmüş bir şey tekrar dondurulmaz

ben ceviz koymadım canım. benimkiler sevmiyor köftenin içinde.

iyi akşamlar hanımlar ben de bu tarifi anneme gösterdim deneyecek en kısa zamanda
tüm gün bebek mağazalarında gezdik nişanlımın yeğeninin doğumgünü haftaya ankaraya gideceğiz
istediğimiz gibi birşey bulamayınca yine kıyafete yöneldik
23TBFCS06 KABAN | KIS | Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Giyimi, ocuk Giyimi, Bebek Hediye, Yeni Doan şundan aldık çok tatlı ama küçük hanımefendi kabanı =)
hep ikiz bebekler çocuklar vardı bugün etrafta tüp bebek mucizesine yorduk durumu

bizim anane arada bize halkekmek alıp kurutur ufalar verir buzluğumda her zaman hazır bulunduruyorum kesin selinde de vardır

çok güzelmiş delibocuk, güle güle giysin geçen hafta ben de H&M de görmüştüm çocuk kıyafetleri çok güzeldi. gerçi çocuk kıyafetleri hep güzel oluyor

bizim anane arada bize halkekmek alıp kurutur ufalar verir buzluğumda her zaman hazır bulunduruyorum kesin selinde de vardır

ben de köfte için hep halk ekmekten alıp kurutuyorum. öteki ekmekten olmuyor. galete unu olarak da onu kullanıyorum.
selinde yoksa kafamı kırarım:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…