kızlar meraba
az önce hastaneden geldik
dün gece mide yanmam beni mahvetti
çünkü kahvaltı yaptım ve bi de ana öğün olarak akşam yemeği yedim
onun haricinde de meyve falan yemiştim
benim için çok bunlar
çünkü artık bi ana öğün yiyebiliyordum, gerçi yine de yanıyordu
akşam çok rahatsızlanınca, bugün doktorumu aradım, izindeymiş
biz de başka birine gittik
doktora dedim ki, 5.ayımdan beri yanıyor
şu ana kadar süt, muz ve elmayla idare ettim
diyor ki bu saatten sonra onlar da kar etmez
ilaç yazdı, geldik
o hevesle bir şeyler yiyorum şu an, ilacım var artık
akşama da kayınvalidemin misafiri var, karnımı fazla doyurmayayım bari
bu seyyah tembel tavuğu nerde kaldı hiç görünmüyor ortalarda
abla kurabiyenin tarifini paylaşabilir misin?
yapsa kesin gelir reklamını yapardı şu an tiramisuuuu yapıyorum diyebence tam tersi seyyah tembellik yerine çalışkanlık yapıo şu an
ev işi pasta börek yemek falan yapıodur
tabii ki canım zevkle; 1 paket margarin, 1 çay bardağı sıvıyağ, 1 çay bardağı yoğurt, iki yemek kaşığı şeker, 1 yumurtanın sarısı (beyazı üstüne) 1 pk kabartma tozu, 1pk vanilya
aldığı kadar un. yumuşak bir hamur olacak. hamuru elma büyüklüğünde bezelere ayır. lavaş gibi ince aç. 1bardak tahine 1 bardak şeker ekle. tahinli karışımı hamura sür. rulo yap. istediğin büyüklükte kes. yumurta akına ve susama batır. 180 derece fırında pişir.
tabii ki canım zevkle; 1 paket margarin, 1 çay bardağı sıvıyağ, 1 çay bardağı yoğurt, iki yemek kaşığı şeker, 1 yumurtanın sarısı (beyazı üstüne) 1 pk kabartma tozu, 1pk vanilya
aldığı kadar un. yumuşak bir hamur olacak. hamuru elma büyüklüğünde bezelere ayır. lavaş gibi ince aç. 1bardak tahine 1 bardak şeker ekle. tahinli karışımı hamura sür. rulo yap. istediğin büyüklükte kes. yumurta akına ve susama batır. 180 derece fırında pişir.
canım eşine bu kazak meselesini çözmesini söyleyebilirsin
ya da eşine kazağın kaybolduğunu senin annesine söyleyeceğini , hatta eşin ve annesinin bulunduğu bir ortamda bunu ifade edebilirsin bu mesele de kapanabilir
eşinin annesinin gençken hiç mi hatası kusuru olmamış bu arada soruverirsin ona göre üzerine gelir bu konuda ve bence olay kapanır
hepimiz insanız beşer şaşar buna sonuna kadar katılıyorum ömrümün kimbilir kaç yılı hata ile geçti bunu da bilmiyorum canım
ben kendim dahil maalesef insan oğlunun nankör olduğuna inanırım bu benim düşüncem maalesef
herkes hakkettiği muameleyi görür tarafımdan( özellikle kayınvalide ve müdür için yazdım )
çocuklarıma gelince ileride herşey ayaklarına gelmiş şımartılmış olmalarını istemiyorum(el bebek gül bebek derler ya o cinsten)
ya da hayatta tek başlarına özellikle öğrenci olup evin dışında hayat sürerlerse (Allah nasip ederse inşaallah) zorlanmalarını istemiyorum
eşime hizmet- hürmet etmeyi severim ona kıyamama nedenim çok yoğun yorucu stresli bir işi var olmasa durum değişir miydi kesinlikle değişmezdi bu benim yapım karanfilcecim.
ben ölürsem bu hizmetleri arayacaktır o nedenle kesinlikle evlen yoksa başedemezsin hayatla diyorum
yazdıklarına cevap yazdım kayıtsız kalmamak için yazdıklarım senin için olumsuz ya da görmeyi istemediğin şeylerdi ise canım ben senin yazdıklarına yorum getirmem olur biter
seni tam tersine bir kız kardeş gibi önemsediğim ve iyiliğini düşündüğüm için yazdım
bugün de daha önce de .....
sevgiyle kal
yapsa kesin gelir reklamını yapardı şu an tiramisuuuu yapıyorum diye
bence o rüyalarda
abla ben kıtır kıtır ağızda dağılan birşey istiyorum
o nedenle sıvıyağ koymasam
bir de iç malzemesine ceviz eklesem nasıl olur ?
burdaki herkesin yorumu benim için önemli...
değilse gelip de buraya yazmam ki..
ben sayısalcıyım öyle güzel güzel yazamam belki ama içimden geldiğini de söyleme gibi bi huyum var ne yazık ki..
ben daha 3 yıllık evliyim yolun başındayım 3 yılda bile neler öğrendim ki mezara kadar daha neler öğrenicem.
eşim şimdilik yardım ediyor etmeyi seviyor işi de yoğun değil.. madalyonun yüzü ters dönerse ki inşallah dönmez o zaman da akıl akıldan üstündür diyerek yine fikir almaya buraya gelcem.
konuda sadece sözün dediğim yere gelip durması canımı sıktı anlaşıldığımı umuyorum
ben bunu bugün yarım ölçüden yapayım en iyisi
çok teşekkürler abla ellerine sağlık
karanfilce,
ameliiee,
farmasi+,
sunny66+,
mutnojmet,
pepeti+,
banusultan+,
darkseaa,
sirkencubin+,
eva+,
sevimsiz_25+
maşallah herkes burda ama ben pazara gitmek zorundayım
tek zevkli kısmı lapa lapa yağan karlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?