Kirli Çıkılar )))

geçmiş olsun canım

bu seyyah tembel tavuğu nerde kaldı hiç görünmüyor ortalarda

sirkencubin seyyah tavuk olsa akşam erkenden tüner
yok bu başka birşey bacım gece geç saatlere kadar topikte herkesi yatırabiliyor maşaallah
belki şimdiden enerji topluyordur gecekuşummmmmmmmmmmm

abla kurabiyenin tarifini paylaşabilir misin?

tabii ki canım zevkle; 1 paket margarin, 1 çay bardağı sıvıyağ, 1 çay bardağı yoğurt, iki yemek kaşığı şeker, 1 yumurtanın sarısı (beyazı üstüne) 1 pk kabartma tozu, 1pk vanilya
aldığı kadar un. yumuşak bir hamur olacak. hamuru elma büyüklüğünde bezelere ayır. lavaş gibi ince aç. 1bardak tahine 1 bardak şeker ekle. tahinli karışımı hamura sür. rulo yap. istediğin büyüklükte kes. yumurta akına ve susama batır. 180 derece fırında pişir.

bence tam tersi seyyah tembellik yerine çalışkanlık yapıo şu an
ev işi pasta börek yemek falan yapıodur

abla ben kıtır kıtır ağızda dağılan birşey istiyorum

o nedenle sıvıyağ koymasam

bir de iç malzemesine ceviz eklesem nasıl olur ?

bu arada borsa 79000 lerde
milleti borsa trenine bindirdiler aha uçuyor aha kaçıyor derken
şimdi de frenini patlattılar anlaşılan kimisi çok feci altında kaldı
yazık çok yazık (((

slmmm kirli çıkılarımmm :119: evime geldim çok şükür 5. gunum aslında cuma gelcektım ama doktorum bugun evde olmamı istedi

ara ara sızı okudum telefonum ızın verdıkce malum eskı bır dokunmatık samsungum var cevap falan yazamdım yenı tel baktım cok guzel kocaman ekranlı telller var alamadım bu ay ama önumuzdekı aylar ya yenı bı r tel yada ıpad gıbı yanımda ınternete her daım gırebılecgeım bır cıhaz alacagım .telimdekı ınternet paetı yınede ıyı ama ben tam kullanamıyorum. duydum bırını esı sanırım karanfılceydı tel almıs . deli böcük kaynıvalıdeme ne alsam demiş, seline mısafırler gelıyormus , face atılan havalar söndürülmüş bende cok kıızyorum surdayım burdayım yazıp duranlara .seyyah napmıs bakımm senfat derfat ve dıger kırlı cıkılar

bu arada karanfılcenın pogacasını deddım derfatın pızzasınıda mukemmel oldular pızza eccuk kalın oldu ama :26:

burada kar var baya yagıyor yollarda karlıydı.

şöle bir gecmıse uzanacagımm

ben de bugün evde olsaydık, karnabahar pişircektim
eşim de yesin diye kıymalı yapıcaktım
yanına da bulgur pilavı
yarın yaparım artık

ben bunu bugün yarım ölçüden yapayım en iyisi
çok teşekkürler abla ellerine sağlık

burdaki herkesin yorumu benim için önemli...
değilse gelip de buraya yazmam ki..
ben sayısalcıyım öyle güzel güzel yazamam belki ama içimden geldiğini de söyleme gibi bi huyum var ne yazık ki..
ben daha 3 yıllık evliyim yolun başındayım 3 yılda bile neler öğrendim ki mezara kadar daha neler öğrenicem.
eşim şimdilik yardım ediyor etmeyi seviyor işi de yoğun değil.. madalyonun yüzü ters dönerse ki inşallah dönmez o zaman da akıl akıldan üstündür diyerek yine fikir almaya buraya gelcem.

konuda sadece sözün dediğim yere gelip durması canımı sıktı anlaşıldığımı umuyorum

abla ben kıtır kıtır ağızda dağılan birşey istiyorum

o nedenle sıvıyağ koymasam

bir de iç malzemesine ceviz eklesem nasıl olur ?

sıvıyağ zaten bunun için konuluyor canım. benim yaptığım kurabiye aynen senin istediğin gibi kıtır kıtır oldu. aslında komşumda yediğim biraz daha farklıydı. belki de onunkinde margarin eritiliyordur. bana eritilip eritilmeyeceğini söylemedi. ben de yumuşak bir şekilde kullandım. belki benim yoğurdum da az geldi. küçük çay bardağıyla koydum ben. ama bu halini de çok beğendim. çekinmeden deneyebilirsin canım. bir de ben tahini sürerken şekerle karıştırmadan sürdüm. şekeri üzerine döktüm. biraz şekeri az geldi benimkinin. ama şekeri ölçmemiştim ondan oldu. biraz tatlı olsun istersen bir bardaktan biraz daha fazla bile kullanabilirsin

inşaallah canım o madalyonun yüzü ne senin için ne de buradaki herhangibirimiz için hiçbir zaman dönmez
hep güzel şeyleri yaşayabilmek dileğiyle...Allah hepimizi her türlü maddi manevi kötülüklerden korusun AMİN

selam kızlar
bende kumbara yaptım
hergün 4 TL atıyorum:)

anadolu hayat emekliği olan varmı bişey sorcam

geçen salı büyük kızımı doktora götürmüştüm,baktım komşum bir oğlan çocuğu ile geliyor.
hayırdır deyince,sınıf annesi olduğunu,kızın da diş sorunu olup,çektirmeye getirdiğini anlattı.
ben şaşırdım,meğer kızmış yavrum,köyde yaşıyorlarmış,bitlenince annesi büyük ihtimal fakirlikten,kendisi parça parça kesmiş yavrunun saçını.
arkadaşım ayağına galoş giydirirken görüyor ki ayakkabıları yazlık,ayaklar su içinde.
üstünde okul hırkası,montu da yokmuş.
ben başladım ağlamaya,hiç mi kimse görmez okulda,hiç mi bir şey yapacak insanoğlu bulunmaz.bu çocuk tek mi okulda,daha niceleri vardır eminim.
şimdi bu yavruyu baştan ayağı donattık,ben bir bavul kıyafet hazırladım,sonrası ne olacak.
annesine kızdım,akıl sorunu yoksa,git be kadın kaymakamlığa,olmadı muhtarlığa,o yavruyu soğuğa salma o halde,yeme içme,nefes bile alma o çocuğun ihtiyacını gör,değil mi.
seda sayan hep derdi,fakirlik ayrı bir şey,beceriksizlik ayrı diye.
ben bir haftadır bu psikolojiden çıkamadım.
öğretmen arkadaşlarıma soruyorum,farkedilmiyor mu gerçekten sınıfta,müdürün görevleri arasında durumu olmayan öğrencileri belirleyip,yardım etmek yok mudur.

karanfilce,
ameliiee,
farmasi+,
sunny66+,
mutnojmet,
pepeti+,
banusultan+,
darkseaa,
sirkencubin+,
eva+,
sevimsiz_25+

maşallah herkes burda ama ben pazara gitmek zorundayım
tek zevkli kısmı lapa lapa yağan karlar

karanfilce,
ameliiee,
farmasi+,
sunny66+,
mutnojmet,
pepeti+,
banusultan+,
darkseaa,
sirkencubin+,
eva+,
sevimsiz_25+

maşallah herkes burda ama ben pazara gitmek zorundayım
tek zevkli kısmı lapa lapa yağan karlar

burda kar yok ama bayağı soğuk var karanfilcim. kar öyle yağarken güzel ama biz zevkini çıkaramıyoruz hiç. hemen ya çamur olur burda ya da buzlanır, işkenceye döner bizim için iki cm kar bi de unutmadan söyleyivereyim, sen nettin bana bebem ya. bu köfte başıma iş oldu valla. gün aşırı hadi köfte yap diyolar:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…