Kirli Çıkılar )))

bu arada borsa 79000 lerde
milleti borsa trenine bindirdiler aha uçuyor aha kaçıyor derken
şimdi de frenini patlattılar anlaşılan kimisi çok feci altında kaldı
yazık çok yazık (((
borsa daha çakılacak bu ne ki o zaman da benjamini fırlatacak
belki de gezmeye gitmiştir
gelsin de alalım ifadesini
kesin aşortmanını giyip de gitmiştir.

karanfil iyi alışverişler kar yağıyorsa pazardan da pek bir şey alınmaz ki dikkat et don olmasın

sirkencim borsa umarım ilk etapta 60000 lere sonrasında da 50000 lere gitsin ne diyelim

ablacm benım eşimde aynı o gelınce hemen cıkıyorum ne bu kadar guvenme dıyor ordakılere bilmiyorkı hepımz sınırlı sevımlıyız yanı bır turlu anlamıyor adam

bende bendee
şaka gıbı valla benım 4-5 samımı arkadsım var her cumartesı bırını pazar bırını alarak 3-4 haftada gorusebılıyorum ancak sadece 1 kısı davet ederım evıme daha özel olması ıcın öle gunlerım yoktur benım.3 te alece görüştüğüm arkadsım var eşlerle. baska kımseye vakıt ayoramıyorum ben ıraz sabıt fıkırlıyımdır . Allha sukur arkadslarımlada hıc sorunumz olmadı 5-6 sendır

canım var tabı ama babası sorumsuzda olabılıyor bazılarını ve baba varsa basta içki vs ıcıyorsa mpara varda coculara sefılse cokta yapacak bısey yok. madıı durumu gercekten kotuyse 50 100 bişi verılır. ayrıca bız öğretmenler bıle alırız aramızda para toplayıp ama öle cocuklar aileler varkı ayakkabı alıyorsun gıydırıp eve yolluyorsun cocuk ertesı gun gıymemıs, kazak alıyorsun hırka önlüğün üstüne sıcacık gıysın dıye yok cocuk gıymıyor ya anne gıydırmıyor ya. gunumuzde ınan 10 lıraya bıle aykkabılar var bır mevsımı ıdare edebılecek kalıtede ama anlamıyorum bazılarını .

yemınle söylüyorum bak benım bır öğrencım vardı kış gunu 3 yas kaban gıyıyordu mınıcık koları kaprı kısacık 2. sınfta bu cocuk. ben kaban alıcam artık bı gun hademe dedıkı onların 5 katlı apatmnaları var sehırde bu kadar ıneklerı var şok oldum , bı ara annesı gelınce sordum sıızn ev neresınde dıye şurda şurda dıye anlattı bıde utanmadan. buzamnda fakırlıgede ınanamıyor ınsan . gecen bır kadın vardı ac evde dedıkkı bak apartman merdıvenı sılebılrısn bız ayarlarız sana kadın ne dese ben utanırım o ıslerı yapamam

benim kuzucuklar 1 saattir başımın etini yiyiyorlar okey taşlarını dizmişler oynayalım anne diye

gidip azıcık gönüllerini alayım datlu cadularımınnnnnnnnnnnnnnnn

o işleri yapamayan çocuğu da yapmasın.
olup ta evladından esirgeyene lanetler olsun.emanete ihanet ediyorlar bir kere,allahın gazabı üstlerine olsun.çocuk ya bunlar çocuk.masum.
kızlar gerçekten çok ama çok üzülüyorum ben çocuklara,çok zor ağlarım ama bu kız aklıma geldikçe,tertemiz yüzü,mahzun bakışları aklıma düştükçe deli oluyorum.o incecik ayakkabılı ayaklarını sandalyenin altına saklayışını görseydiniz ben gibi insanlığınızdan utanırdınız.
eşimle paylaştım,beraber dertlendik,analı babalıyken öksüz muamelesi görüyor garipler diye.ne yapabiliriz,nereye kadar yetişebiliriz.
kendi çapımızda,allah ne verdiyse,herkes bir kişinin elinden tutsa kardır diyoruz.
allahım,gönlü genişlere,eli bollara,senden geleni dağıtmaktan korkmayacaklara çokça ver ne olursun.amin.

Son düzenleme:
merhabalar
uzun zamandır takip ediyrm sizleri
az çokta tanıyorum bazılarınızı bugün yazmak istedim
2 yıldır birikim yapıyorduk eşimle
ev alabilmek için hayallerimize kavuştuk çok şükür Rabbime
birikim yapıp kendi başına birşeylere sahip olabilmek ne kadar güzel bir duygumuş
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

bu akşama tavuklu şehriye çorbası ve z.yağlı pırasa yapayım dedim.
büyük kuzum hiç sevmez yemeğini,duyunca bir mahzun baktı,ben de pırasalı böreğe çeviriverdim,sevindi garip.
son dakikada hamur yoğurup,pırasaları kavurdum azıcık,içine de rende peynir,az sonra atarım fırına.

kızlar kaç gündür giremiyorum okuyamıyorum sizleri..
nasılsınız keyifleriniz nasıl?
regl oldum keyfim yok pek nedense..
kayınvalidem, eşimin teyzesi ve oğlu geldiler misafirlerim var 1 hafta kalacaklar..
akşama tavuk,bulgur pilavı, yeşil fasülye cacık ve kabak tatlısı var kaymaklıııı:))
bakalım ilk gün yemekler benden,
sonrası onlardan:))))

banusultan anlattığından çok etkilendim
çok haklısın canım insan şaşırmaktan kendini alamıyor
doğurup başından savan maddi manevi sahip çıkmayanlara çok kızıyorum ben de
bir de selin anlatmıştı dün ona da çok üzülmüştüm çocuk bişeyler anlatıp ailesinin ilgisini çekmeye çalışıyor aile kendi havasında falan
insanın bunlar ana babaysa diğerleri ne acaba diyesi geliyor
yani kimisi gözünden sakınırken bunların yaptığı insanı hayrete düşürüyor.
fakirlik ve beceriksizlik ayrımı çok doğru olmuş bence. yapası yok fakirliği bahane ediyor demek ki

kızlar merhaba herkese
dün kadın doğumcuya gittim kısmet olursa yaza gebelik düşünüyorum
bugün değerlerime baktı
benim hepatit aşısı yokmuş
sağlık ocağına gittik,3 dozu var dediler
1,2 ve 5 ay aralıklarla.ama 3.doz benim hamilleliğime denk gelirse olmazmış
gebelikten sonra da yaptırabilirsin dedi hemşire
bilginiz var mı bu konuda arkadaşlar

imrendım kız valla ben annemı cok severım babamıda arkads gıbıyız ama öle sarılıp mucuk mucuk olamıyoruz resmıyet var annemı vedalasma dısında hıc öpmem babamıda alışmamısız öla

karanfilce canım ekmek yapma makınası demıısnz benım var cok guzel bır alet ama benım kılo sorunm olunca kulnmıyorum. gece atıyorum malzemelerı ayarlıyorum sabah 7 ye hazır oluyor ama Allhım saat 5-6 gıbı bır fırın kokusu evın ıcını alıyor dur durabılırsen bı sabh olsa dıye gozu bakıyor adamın . sıcak sıcak 750 gr ekmegı yıyoruz hüp dıye. cevızlı zeytınlı yapıyorum harıka ama ınan 6 yadır hıc yapmadım hevesımde gectı mı ne

bu arada tarhanayı cook sevdık bız buraya gelınce öğrendık bu tarhanayı sımdı kıızm falan hep ıster kızartırım saglıklı saglıklı verırım yer cıps gıbı - bene bıle yaptırıyorum bılıyormuusn bır sene de annemle ev sahıbımle yaptık cok guzel bıeseydırr-corbasıda mukemmeldır

bu arada kokorec yemeyenler varmıss ayy harıka yaa seyyah ben cok sverım eşim bazı geceer alır gelır

darksea ogluna sevındım hercocuk farklı ya emınm bı kac aya baslar sızınkılerde-arkadsımn kıız krese baslayınca açıldı aynı 39 aylık flan

kurutma makınası denılmıs benımde söle bır evım olursa dusunuyorum ınsallh.

bu arada elktrık 117 gelmıs 1.5 ayılık falan

Son düzenleme:
"asgari ücretle çalışanlarda bile 2 milyarlık tel var
asgari ücretı 1 milyar yapsalar bunlar gıder ferrarı alırlar taksıtle "

karanfil iyi alışverişler kar yağıyorsa pazardan da pek bir şey alınmaz ki dikkat et don olmasın

aşortmansız çıkmam agaaaaa

mayıs 2008 de işe giderken arkadan bisikletli biri gelip, bana dokundu. bununla ilgili mahkeme halen mi devam eder. saat 2 de talimatla buradaki mahkemeden ifademi aldılar ama 4 yıldır ifade alınıyor. ne zor işmiş. hakim efendi (ağır ceza hak.) 1 saat beni bekletti, sadece ben vardım, salona gelmedi bir türlü
bir gerizekalı yüzünden oğlumu başkasına emanet etmek zorunda kaldım, üstelik bu gun dogum gunuydu, saat 2 de mahkemede olmam gerektiği için kutlama yapamadım. zaten yeni de iyilşmeye başladı.
bu tür olay, çözümlenemez davalr yüzünden insan sapıktan şikayetçi olduguna pişman oluyor. beni rapor almak için o zaman eşimin çalıştıgı hastaneye sevk etmişlerdi. saatlerce hastanede bekle, ben falancanın eşiyim beni öne bile diyemedim, utanılacak bir durum var ortada. sapık beni taciz ediyor, ben küçülüyorum.
şimdi de asliye cezadan ağır cezaya göndermişler dosyayı, dava devem edecek. bu kişi benim haricimde bir avukat, bir üniversite öğrencisi, bir kaç küçük kız (ki onlara bıçak da göstermiş, birinin bacagını çizmiş) gibi bir sürü kişiyi taciz etmişti. pisliği içerde tutacaksın, çıkınca da benzer suçlar işliyorlar.
neyse oğlan uyandı, mikrop yüüzünden saatlardir adliye koridorundayım

herkes bir kişinin elinden tutsa kardır diyoruz.
allahım,gönlü genişlere,eli bollara,senden geleni dağıtmaktan korkmayacaklara çokça ver ne olursun.amin.

bu o kadar doğru ki
herkes bir kişinin elinden tutsa ülkede fakir kalmaz
ben açlıktan sefillikten ölenleri anlamıyorum
hiç mi gören yok komşusu öğretmeni muhtarı
bunların yasal görevi olmalı bence ve suçlanmalılar
hani intihar eden bi kadın vardı açlıktan muhtarın haberi varmış da oduncudan odun almışlar

ben FARK YARATANLARDAN olmak istiyorum
senfat kızacak ama şimdi

bilmemezlik de çok pepetinin dediği gibi
adamın çuvalla kıyafeti var
giydirmiyor çocuğa
neymiş eskirmiş
tey allam ya eskicek tabi giyeceksin de
anlamıyorum gerçekten
hele olup da çoluğuna çocuğuna yedirmeyeni boğasım geliyor
biz bir sülale bir çocuğa bakarken

dünyada silahlanmaya ayrılan 3 aylık para dünyadaki açlığa son verirmiş
sanki kefenin cebi var
dünya kime kalmış ki

ne kadar içten yazmışsın
Allah sağlıcakla huzurla oturmayı nasip etsin amin

bize de yağsın bize deeeeeeeeeee

beğeneceğinizi biliyordum

sağol canım..
genellikle yeşillik ve kış sebzeleri aldım.
taşımakta nasıl zorlandım 8.5 tl tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…