Kirli Çıkılar )))

marifet beyaz almakta değil beyaz kullanabilmekte bacım

tekrar evini gezdim koltuk minderlerini renklendir diyecektim ama onlar renkli çok istiyorsan içine böyle pembe mavi filan katabilirsin. Aslında çok da beyaz değil

aslında şu topiğe bir de iç mimar olsa iyi olurdu yawww ne güzel sorardık danışırdık feng shui uygulatır çakralarımızı açtırırdık

çok güzel canım şifa olsun
gitsin tüyler bir daha geri gelmesin inşaallah
alex cihazla mı yaptırdın ?
kaç seansta bitti gitti ?
evet alexandrite la 7 seans filan oldu aslında onları tek tek not almıştım toplamda 1800-1900 lira gibi bir şey ödemişim
bir kadının kendisi için yapabileceği en güzel şey lazer
ileride bebek beklersem ve şaşan coşan hormonlarımdan ötürü tekrar çıkarlarsa yine yaptırırım

7 seans ne kadarlık zaman dilimine denk geldi ?

kusura bakma başını ağrıttım sirkencim

çok iyi gerçekten çok güzel bir süreç
ortalama 6 ay hiç tüysüz gezmek demek bu harika
estagfurullah ne demek
ilk zamanlar biraz kısaydı bu süreçler sonradan sonraya iyice uzadı.
bende alex iyi sonuç verdi ama ben önceden de öyle aman aman tüyleriyle başı dertte olan birisi değildim şu anda her daim temizim

bir daha hiç çıkmaması dileğiyle canımmm

ben uşak'ta adam gibi hilesiz hurdasız yapan bir yeri inşaallah bulurum
bulursam çok istiyorum yaptırmayı
bikini bölgesi beni çok düşündürüyor canım

bende kalmadı ki allah lazeri bulandan razı olsun

canım peki kanser yapıcı etkisi yok mu ben bu yüzden çok çekiniyorum. hem de inanılmaz derece tereddütüm var bu konuda.
dediğin gibi tüylerle çok başı dertte olan biri değilim.
ama tamamaen temiz olmak, düşünmesi bile harika..

hiç düşündürmesin
emla diye bir krem var sürüldüğünde lokal anestezi etksi gösteriyor onunla gayet kolay.
bu kişisel bir şey ben olmadığını düşünüyorum henüz kanıtlanmış olumsuz bir şey yok sadece güneş lekelerine karşı hassas oluyorsun onun için de koruyucunu sürüyorsun devamlı. Yani bana göre artıları çok çok daha fazla olduğu için tercih ettim.

kişisel??:44:
yani nette araştırdığımda hiç kanser yapar diyen olmamış uzmanlardan.
kanser etkisi yoktur diyen çok fazla..
ama hepsi estetik uzmanı..

peki o koruyucuyu sadece güneşe çıkarken mi yoksa sürekli mi sürüyorsun.

farmasi zaten alexandrite ın etkisi çok yüksek o yüzden alex doktor kontrolünde uygulanmalı

anladım sirkencim

şöyle söyleyeyim diş hekimi bir arkadaşla da bu konuyu konuştuk bir ara o uşak'ta alex cihazla 3 seansta kurtulmuş
ama ona yapan cilt doktoruymuş sonra bu bayan memleketine gidiyor ama cihazlarını bir tıp merkezine devrediyor ve ozamanlar yanında çalıştırdığı bayan o merkezde yapıyormuş
diş hekimi arkadaş ilk iki uygulamadan memnundum yani doktor yaparken ama son uygulama beni pek tatmin etmedi açıkçası demişti yani bayanın yaptığı seans için
aynı şeyleri bir başka arkadaşımdan da duymuştum
ve de uşak'ta tek alex cihaz orada varmış diye duymuştum
[/B]

bu topikte alex cihazla epilasyon yapan biri de olsaymış ya

ben de başlamadan önce çok okudum ve zararı olmayacağını düşündüm bende şu ana kadar görünür bir yan etki olmadı
yazın bir pehlivan nasıl yağlanır da çıkarsa er meydanına ben de dışarı kremlenir öyle çıkardım çantamdan da hiç eksik etmezdim (vücudumda açıkta kalan yerlerim için söylüyorum)
yüzüme de zaten yaz kış sürekli güneş kremini sürüyorum

güneş kremini alışkanlık haline bi getirebilsem...
umrede bile sürmedim ağustosda..:111:
az daha yaşım geçsin çok pis patlak vercek ya hadi bakalım

ama orda peçeli kadınlara çok imrendim.
ben de siyah bi tülbent atıyordum yüzüme ohhh ne rahat yok krem sür yok güneş gözlüğü tak

yürü vre pehlivan kim tutar seni

ben de özledim canlar çooook yorgunum elim kalkmıyor
ben kesin karar verdim zaten apartmanda yaşamayı düşünmüyorum kesinlikle
atansam da babamın evine dönsem de ekip dikip yaşayacam midem kaldırmıyor bir çok şeyi
tavuk da beslerim büyük ihtimal

ben de çok yorgunum bugün... mutfak temizledim cam sildim perde yıkadım
Allah hepinize rahatlık versin cebi kirli kalbi temiz hanımlar

seyyah misafirlerine ne hazırladın dün en son ne yapacam ben diyordun

soslu moslu makarna
karışık poğça
ıslak kurabiye (bi öğrendim ya bıkana kadar yaparım)
üzümlü kek
baktım da tabak boş geldi bi de börek olurmuş aslında ama kim çarşıta gidip de yufka alacaktı yani
simit alıp gelin demediğime şükretsinler
zaten kızdılar ne gerek var çay içer giderdik dediler
o zaman dedim bi dahakine herkes bi şey yapıp getirsin gelirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…