marifet beyaz almakta değil beyaz kullanabilmekte bacımkızlar belki biraz görgüsüzlük yapcam ama evlenirken herşeyi herşeyi beyaz almışım ev şimdi bembeyaz sıkıldım ayol renk gelsin istiorum azcık buldumda bundum gibi anlaşılmasın ama gözüm biraz değişiklik istioy acaba odanın şeklinimi değiştirsem:))) belki gözüme değişik gelir:))
evet alexandrite la 7 seans filan oldu aslında onları tek tek not almıştım toplamda 1800-1900 lira gibi bir şey ödemişimçok güzel canım şifa olsun
gitsin tüyler bir daha geri gelmesin inşaallah
alex cihazla mı yaptırdın ?
kaç seansta bitti gitti ?
evet alexandrite la 7 seans filan oldu aslında onları tek tek not almıştım toplamda 1800-1900 lira gibi bir şey ödemişim
bir kadının kendisi için yapabileceği en güzel şey lazer
ileride bebek beklersem ve şaşan coşan hormonlarımdan ötürü tekrar çıkarlarsa yine yaptırırım
2,5-3 yıllık bir süreç7 seans ne kadarlık zaman dilimine denk geldi ?
2,5-3 yıllık bir süreç
estagfurullah ne demekkusura bakma başını ağrıttım sirkencim
çok iyi gerçekten çok güzel bir süreç
ortalama 6 ay hiç tüysüz gezmek demek bu harika
estagfurullah ne demek
ilk zamanlar biraz kısaydı bu süreçler sonradan sonraya iyice uzadı.
bende alex iyi sonuç verdi ama ben önceden de öyle aman aman tüyleriyle başı dertte olan birisi değildim şu anda her daim temizim
bende kalmadı kiallah lazeri bulandan razı olsun
hiç düşündürmesinbir daha hiç çıkmaması dileğiyle canımmm
ben uşak'ta adam gibi hilesiz hurdasız yapan bir yeri inşaallah bulurum
bulursam çok istiyorum yaptırmayı
bikini bölgesi beni çok düşündürüyor canım
bu kişisel bir şey ben olmadığını düşünüyorum henüz kanıtlanmış olumsuz bir şey yok sadece güneş lekelerine karşı hassas oluyorsun onun için de koruyucunu sürüyorsun devamlı. Yani bana göre artıları çok çok daha fazla olduğu için tercih ettim.canım peki kanser yapıcı etkisi yok mu ben bu yüzden çok çekiniyorum. hem de inanılmaz derece tereddütüm var bu konuda.
dediğin gibi tüylerle çok başı dertte olan biri değilim.
ama tamamaen temiz olmak, düşünmesi bile harika..
hiç düşündürmesin
emla diye bir krem var sürüldüğünde lokal anestezi etksi gösteriyor onunla gayet kolay.
bu kişisel bir şey ben olmadığını düşünüyorum henüz kanıtlanmış olumsuz bir şey yok sadece güneş lekelerine karşı hassas oluyorsun onun için de koruyucunu sürüyorsun devamlı. Yani bana göre artıları çok çok daha fazla olduğu için tercih ettim.
farmasi zaten alexandrite ın etkisi çok yüksek o yüzden alex doktor kontrolünde uygulanmalı
ben de başlamadan önce çok okudum ve zararı olmayacağını düşündüm bende şu ana kadar görünür bir yan etki olmadıkişisel??:44:
yani nette araştırdığımda hiç kanser yapar diyen olmamış uzmanlardan.
kanser etkisi yoktur diyen çok fazla..
ama hepsi estetik uzmanı..
peki o koruyucuyu sadece güneşe çıkarken mi yoksa sürekli mi sürüyorsun.
ben de başlamadan önce çok okudum ve zararı olmayacağını düşündüm bende şu ana kadar görünür bir yan etki olmadı
yazın bir pehlivan nasıl yağlanır da çıkarsa er meydanına ben de dışarı kremlenir öyle çıkardım çantamdan da hiç eksik etmezdim (vücudumda açıkta kalan yerlerim için söylüyorum)
yüzüme de zaten yaz kış sürekli güneş kremini sürüyorum
ben de başlamadan önce çok okudum ve zararı olmayacağını düşündüm bende şu ana kadar görünür bir yan etki olmadı
yazın bir pehlivan nasıl yağlanır da çıkarsa er meydanına ben de dışarı kremlenir öyle çıkardım çantamdan da hiç eksik etmezdim (vücudumda açıkta kalan yerlerim için söylüyorum)
yüzüme de zaten yaz kış sürekli güneş kremini sürüyorum
yürü vre pehlivan kim tutar seni
ben de özledim canlar çooook yorgunum elim kalkmıyor
ben kesin karar verdim zaten apartmanda yaşamayı düşünmüyorum kesinlikle
atansam da babamın evine dönsem de ekip dikip yaşayacam midem kaldırmıyor bir çok şeyi
tavuk da beslerim büyük ihtimal
seyyah misafirlerine ne hazırladın dün en son ne yapacam ben diyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?