Kirli Çıkılar )))

çooook çok teşekkür ederim.

aptalca bir soru ama kavanoza su da koyuyormusun?

dün gece rüyamda çok ilginç bişey gördüm:))) hepimiz farmasinin evine misafirliğe gitmişiz
birimiz antalyadan tatilden dönüoruz birimizin sınavı farmasinin evinin yanındaymış bense doğuda bi yere gidiomuşum yolum oraya düşmüş:))))
sonra salonunda oturduk bize çay ikram etti fakat yüz falan hatırlamıorum((( 10-15 kadın oturuoduk benim saç baş çok dağnıkmış herkesde süslü süslü gelmiş ben çok utanıodum hiç konuşmadan oturuodum çok üzülmüştüm((

canım o gündüz puan ve gece yazısı ve içinde değerler her halukarda oluyor.
mesela bizim akıllı değil.
eşim bi kere hesap yaptı aynı dedi.
bizim son endeks 1987
ilk endeks 1879

puant ve gece yazan yerlerde ilkte de sonda da aynı rakamlar var.

bu arada benim eşyalar 3 yıllık seninkiler daha mı yeni:26:
benimkiler hep a ya da a+ idi.
ama buzdolabım baya tasarrufluydu. beyaz,sıradan(yani alt ve üst farklı yerlerde özelliği filan yok) ve dijital göstergesiz olmasına rağmen 2150 tl ye almıştık.
tasarrufu için o kadar parayı ödedik zaten bir de büyük iç hacimli.

selincim biz ona insanın fikri neyse zikri odur diyoruz

şöyle mi yani
en ucuz gece 22 den sonra
orta fiyatlı olan saat 17 ye kadar
saat 17 ila 22 arası en pahalı
acaba puant ne

essah mı deyon kız
bu bilgi nerden?

bak iyiki yazmışım buraya
bundan sonra kesinlikle o saatler arası alet çalıştırmayacağım, görecek osmangazi elektrik a.ş. el mi yaman senfat mı yaman?

senfat bizde birim fiyatı 0,233938 yazıyor tüketimin altındaki. sizinki kaç?
bizim meram elektrik.

kızlar;

şu kırmızı lahanayı ne şekilde saklıyorsunuz? onun turşusunu nasıl yapıyorsunuz, salatalara koymak için?
birazdan yapıciğim, önce size bi sorim didim :)))

gecen gun yine sen sormuştun değil mi?
benm de dolapta vardı kırmızı lahana, pörsüyecekti
ben de denemek için ince ince doğrayıp dondurucuya attım
bakalım olacak mı? bi ara vaktim olursa cıkarırım sonucu yazarım
ya da sen de salataya koymak için 2 avuc kadar doğra, at dondurucuya, çıkart bir dene
ben havucu rendeleyip koydum, çıktıgında süperdi, havuclu mücver yaptım. bazen havuc çok alınıyor ve suyu gidiyor, kruyor, daha önce ne havuclar atmıştım.
çöpe giden şeylere o kadar acıyorum ki, burayı daha önce bulsaydım, çöpe atıp günah girmezdim.
artık her şeyi değerlendiriyorum
yakında kaçan çoraplarla paspas örmeye başlayacagım ne dereceye geldiğimi gördünüz değil mi?
seyyah eski kazakların varsa gönder bacım, battaniye örerim

selincim biz ona insanın fikri neyse zikri odur diyoruz

ben de rüyamı anlatmak istiyorum. rüyamda terkedilmiş bir avm de zombi istilasına maruz kalmak üzereydik. teneffüs zili gibi bir şey çalmak üzereydi, ses çıkınca da zombiler içeri gircekti falan. amaaaaaa ben ne yaptım: avmnin içindeki süs havuzundan hallice olan bir havuza, diğer dükkanlardan bulduğum kurumuş çiçekler, yapraklar ve plastik oyuncaklar serpip, elimizde kamışlarla havuzun içine girip yattık. zombiler de havasını aldı

günlük hayatta rüyalarımdaki kadan bile çalışmıyor bu kafa. her gece böyle bi ekşınlı bişeyler görüyom ben. şu rüyamı the walking dead yapımcılarına gönderem de bir bölüm senaryolaştırsınlar bari.

dijital dediğin böyle üstünde gösterge var, o mu?
üstünün ve altının derecesini ayarlıyrsun, öyle bişey var ama çok matah bişey değil
benim eşyalar farmasinkilere göre yenidir dedim, benimkiler 2007 model.
ama buzdolabımı değiştirmek istiyorum, pazara çıkıldıgında yetmiyor iç hacmi

çooook çok teşekkür ederim.

aptalca bir soru ama kavanoza su da koyuyormusun?

hayır canım ben su koymuyorum. zaten sirkesi limon suyu(bu arada limon suyunu yazmayı unutmuşum), limon tuzu derken nerdeyse kavanozun yarısına kadar bir sıvı oluyor. dolabı açtıkça kavanozu çalkalıyorum, içinden salatayı çıkarırken de karıştırarak çıkarıyorum.

sormuşumdur, hatırlamıyom ki. hiç aklımda tutamıyom böyle şeyleri, bin kere de yapsam, yine de bakmadan yapamam. mutfağa hiç ilgim yok ondan olsa gerek. seninki de iyi fikir, denemek lazım.

valla geçen sene bi ara araştırdıydım, elektirikten tasarruf etmeye bi niyetlendim. ama bana göre olmadığını anladım. puant saat 5le 10 arası olan zaman dilimi işte. yine de bir sordur bakalım hangi tarifedesin. kesin bu tarife ise ya tarifeni değiştircen ya da puanta dikkat etcen. başka çare yok.

selen benim de çok sık rüyama giriyor burası çok sık. bir gün hatta farmasi ile senin kavga ettiğini görmüştüm. bu sabah uyanmaya yakın oğlum şakır şakır konusuyor ve darksea ya falan anlatıyorum burda, halbuki hiç kelime cıkarmıyor, öyle tembel ki. allrihtı gördüm bi kerede.

farmasiye tabiki gidelim hep beraber ama seyyah gelmesin, kokoreççi var, onun evine yakın. seyyah sevmiyormuş, sevenler gelsin baraberce yiyelim.
selin sen ancak batıya dogru gidersen buluşursun farmasinin evinde.

banane bananeeee gelcem işteeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ben sana çamur gönderim oyalan kafayı yicen bu gidişle
ne zaman başlayacaksın sen işe

tey allam ya
bi de ilaç yapıyo diyodu
sen genelde normal değilmişsin ki

ben de uzun uğraşlar sonucu apartmana belediyenin geri dönüşüm aracını bağladım
evet canım dışardaki matrah olmayan şey çok yakıyormuş ve satarken de onun için ek para ödüyorsun sonrasında da faturada.
onun içerdekiyle hiç bi farkı yok sadece yeri.
bizim okulda bi asker hanımı vardı onun da çok gelirdi elektrik.
ben de dedim bu dijital gösterge olayını ama napıyım çok güzel görünüyor dedi
biz de 0.234024 yazıyor
anlamlı fark yok yani
şehirler arası fark ediyor deniyor ya, mühim birşey değilmiş
canım sizin evde elektriği çeken bişeyler var.
bak bizim 108 sizin 290 nerdeyse 2 buçuk katı.
muhtemelen sizin birim W bizimki KW o yüzden hane farkı var
yani siz 290 kw biz 108 kw harcamışız canım

Son düzenleme:
ben hiç burayı görmüyorum..

elif sen de eşim gibisin o da full ekşınlı film görür rüyasında

tey allam ya
bi de ilaç yapıyo diyodu
sen genelde normal değilmişsin ki

yaa ilaç kullanırkenki rüyalar rüya değil gerçek yani. (biraz karışık oldu dimi)
yani ben rüyamda rüya gördüğümün farkındayımdır çoğu zaman. ama o ilacı kullanırken rüyayı gerçekmiş gibi yaşıyorsun. ve ben o zamanlar amaaaaan, ne kadar evrak işim var, ibidik zibidik ne işim varsa her şeyi rüyada görüp yapıyordum, yani nasıl yorgun kalkıyordum anlatamam.

bu arada geçen hafta arkadaşımı ziyarete hastaneye gittim, ikizlere hamileydi, zor bir hamilelik, hastane yatıyordu. ziyarete gittiğimizde acil doğuma aldılar, allaaaah dedim (ay sanki benim karım), gittim bi sigara içtim nasıl bir koşullanmaysa bu :))

ahahhaah
deli
ee bi tane içtin arkası gelmedi mi
ben bi içsem bi daha bırakmam asla

derfat eşinin sigara macerası nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…