ahahhaah
deli
ee bi tane içtin arkası gelmedi mi
ben bi içsem bi daha bırakmam asla
derfat eşinin sigara macerası nasıl gidiyor
ahahhaah
deli
ee bi tane içtin arkası gelmedi mi
ben bi içsem bi daha bırakmam asla
derfat eşinin sigara macerası nasıl gidiyor
banane bananeeee gelcem işteeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben sana çamur gönderim oyalan kafayı yicen bu gidişle
ne zaman başlayacaksın sen işe
ben 15 yıl çalıştım, bırakta dinleneyim.
sadece 1 ay boşluğum oldu 15 yılda.
evde oturamam, sıkıntıdan patlarım sanıyordum.
gecen yıl doruk 30 gunluk iken eşimin zorunlu hizmeti nedeniyle karlı bir gunde buraya taşındık, çok sıkıldım o aralar. kimse kapıyı çalmıyor, ne yapıyorsun diye sormuyor falan diye. o sırada 1,5 saatte bir emziriyorum ve her emzirme 15- 20 dak. sürüyor. ve ben emzirme esnasında hande ataizi ile izdivaç izliyordum (annemle bunları izliyor diye kavga eder, kadını aşağılardım). sürekli temizlik yapıyordum emzirme aralarında. akşam eşim geliyor ne yaptın diyor, ben falancıya bu gun görücü geldi diyordum, o kim falan diyor tv de cıkıyor diyordum. o zamanlar henüz sizleri tanımamıştım. sonra komşular geldi, davet ettiler falan. bir kaç ay sonra izmirden bir kızcagız geldi apartmana eşinin görev yeri buraymış. onunla falan takıldım biraz, şimdi dogum yaptı anasının yanında. ben 2008 den beri üyeyim. ama son 1 yıldır aktifim. bu topikten önce şubat annelerine takılıyordum. oraya artık eskisi gibi girmiyorum. herekesin bebeleri neler yapıyor, bizim eşek sıpası bişey yaptıgı yok, ben de moralim bozulmasın diye girmiyorum, okumuyorum.
işe ise seneye nisanda başlayacagım kısmetse. 3 ay ücretli, 2 yıl ücretsiz 2014 nisan oluyor. ben çok çalıştım ama elimde bişey yok. çalışsam ne olur ki diye düşünüyorum. eşim güzel kazanıyor bence, evimizi 5. yılda kredi ile aldık, 3 yıl sonra borcu bitecek. iyi kötü bir araba var, bedelliyi de ödedik. Allah sağlık verirse kimseye muhtaç olmayız. ama bir aksilik olursa işe başlarım. başkalarıyla kıyaslarsam maaşı az olabilir ama bize göre (asistanlıgı yeni bittiği için) çok bile. parayı severim, daha çok olsa güzel olur ama bu kadarı da yeter, bu paranın Allah bereketini versin. ben 2000 lira alsam eşim kredi çeker, daha iyi bir araba almak ister. Allah ömür verirse 54 yaşına kadar calışacagım emekli olabilmek için ve bu izni bir daha bulamam, oğlumu kime emanet ederim ki burada. iyi bir anne olamasam da bakıcı da risk. aldıgım paranın 7oo lirasını da bakıcıya verip gerileceğim. gözümün önünde büyüyor.
anlayacagın buraya takılmaya devam edeceğim, çamur mu göndereceksin ne yapacaksan yap
ne baaaaaaaaaaaaarıon beeee:18::18::18::18::18:
ben 15 yıl çalıştım, bırakta dinleneyim.
gecen yıl doruk 30 gunluk iken eşimin zorunlu hizmeti nedeniyle karlı bir gunde buraya taşındık, çok sıkıldım o aralar. kimse kapıyı çalmıyor, ne yapıyorsun diye sormuyor falan diye. o sırada 1,5 saatte bir emziriyorum ve her emzirme 15- 20 dak. sürüyor. ve ben emzirme esnasında hande ataizi ile izdivaç izliyordum (annemle bunları izliyor diye kavga eder, kadını aşağılardım). sürekli temizlik yapıyordum emzirme aralarında. akşam eşim geliyor ne yaptın diyor, ben falancıya bu gun görücü geldi diyordum, o kim falan diyor tv de cıkıyor diyordum. o zamanlar henüz sizleri tanımamıştım. sonra komşular geldi, davet ettiler falan. bir kaç ay sonra izmirden bir kızcagız geldi apartmana eşinin görev yeri buraymış. onunla falan takıldım biraz, şimdi dogum yaptı anasının yanında. ben 2008 den beri üyeyim. ama son 1 yıldır aktifim. bu topikten önce şubat annelerine takılıyordum. oraya artık eskisi gibi girmiyorum. herekesin bebeleri neler yapıyor, bizim eşek sıpası bişey yaptıgı yok, ben de moralim bozulmasın diye girmiyorum, okumuyorum.
işe ise seneye nisanda başlayacagım kısmetse. 3 ay ücretli, 2 yıl ücretsiz 2014 nisan oluyor. ben çok çalıştım ama elimde bişey yok. çalışsam ne olur ki diye düşünüyorum. eşim güzel kazanıyor bence, evimizi 5. yılda kredi ile aldık, 3 yıl sonra borcu bitecek. iyi kötü bir araba var, bedelliyi de ödedik. Allah sağlık verirse kimseye muhtaç olmayız. ama bir aksilik olursa işe başlarım. başkalarıyla kıyaslarsam maaşı az olabilir ama bize göre (asistanlıgı yeni bittiği için) çok bile. parayı severim, daha çok olsa güzel olur ama bu kadarı da yeter, bu paranın Allah bereketini versin. ben 2000 lira alsam eşim kredi çeker, daha iyi bir araba almak ister. Allah ömür verirse 54 yaşına kadar calışacagım emekli olabilmek için ve bu izni bir daha bulamam, oğlumu kime emanet ederim ki burada. iyi bir anne olamasam da bakıcı da risk. aldıgım paranın 7oo lirasını da bakıcıya verip gerileceğim. gözümün önünde büyüyor.
anlayacagın buraya takılmaya devam edeceğim, çamur mu göndereceksin ne yapacaksan yap
selam,
tam benim ruh halimi anlatmışsın bugün iznimin son günüydü pazartesi işbaşı var. 36 yaşındayım radyasyon görevlisi olduğum iiçin emekliliğim yıldan doldu ama yaştan dolmadı en az 5 senevar. bazen off ya diyorum bıraksam eşim baksa eve herkes nasıl geçiniyor biz degeçinir gideriz diyorum ama çocukların eğitimi için çalışmak zorundayım bu aşamada bırakmak bencillik gibi geliyor
elifcino sen nirde oturuyon
bursa mezunusun öyle mi
ordu merkezden misin , ilçe mi
daha eve yeni geldim işten çıktığımız gibi doğru kayınvalidemlere geçtik kpeder de yoldaymış geliyormuş hep birlikte oturduk sohbet ettik güzel oldu yarın da ananede akşam yemeğinde birarada olacakmışız yapabilirsem gündüz tatlı yapacağım profiterol eşimin kardeşleri severlersirkeci yarın işe gitmeyecek misin
yat zıbar
orduluyum, içinden. samsunda oturuyom, içinde. :))
bursa mezunu doğru :)
daha eve yeni geldim işten çıktığımız gibi doğru kayınvalidemlere geçtik kpeder de yoldaymış geliyormuş hep birlikte oturduk sohbet ettik güzel oldu yarın da ananede akşam yemeğinde birarada olacakmışız yapabilirsem gündüz tatlı yapacağım profiterol eşimin kardeşleri severler
ben çok ekstrem bir durum olmadıkça haftasonu çalışmam ayrıca bugün ofisten çıkış yaptığımda saat 9 buçuk filandıkafamda bi sürü soru işareti ve merakla çıktım pazartesi olsa da denemeler yapabilsem.
Benim de sigortamın başlama tarihi 2003 olarak görünüyor; yanisi 10 yıldır çalışıyor görünüyorumilerde bir bebeğim olsun ben izinlerimi asgari olarak kullanırıım evde yapamam ben işi özlerim.
geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Ben çok hastaydım yattım kaç gündür dün annemdeydim,bugünde komşularım ve kaynanam vardı hiç müsait olmadım birisi bana geçmişte neler oldu özetleyebilirmi çok çok uzun eşimde gelir birazdan çağanda uyumadı okumaya fırsatım yok.
elektrik faturasından bahsetmişsiniz bana 95 geldi bugün,doğalgazıda eşim 250 tllik almış bakalım ne kadar yetecek bize.
Akşamki menümüde yazayım;
arpa şehriye çorbası
ıspanak yemeği
karalahana salatası
içecek
Allah hayırlara çıkarsın inşaallahdün gece rüyamda çok ilginç bişey gördüm:))) hepimiz farmasinin evine misafirliğe gitmişiz
birimiz antalyadan tatilden dönüoruz birimizin sınavı farmasinin evinin yanındaymış bense doğuda bi yere gidiomuşum yolum oraya düşmüş:))))
sonra salonunda oturduk bize çay ikram etti fakat yüz falan hatırlamıorum((( 10-15 kadın oturuoduk benim saç baş çok dağnıkmış herkesde süslü süslü gelmiş ben çok utanıodum hiç konuşmadan oturuodum çok üzülmüştüm ((
senfat sen karanfilce ile muhabbet ederken ona mesaj yazarken benim eşyalarım seninkinden yenidir diyedijital dediğin böyle üstünde gösterge var, o mu?
üstünün ve altının derecesini ayarlıyrsun, öyle bişey var ama çok matah bişey değil
benim eşyalar farmasinkilere göre yenidir dedim, benimkiler 2007 model.
ama buzdolabımı değiştirmek istiyorum, pazara çıkıldıgında yetmiyor iç hacmi
selen benim de çok sık rüyama giriyor burası çok sık. bir gün hatta farmasi ile senin kavga ettiğini görmüştüm. bu sabah uyanmaya yakın oğlum şakır şakır konusuyor ve darksea ya falan anlatıyorum burda, halbuki hiç kelime cıkarmıyor, öyle tembel ki. allrihtı gördüm bi kerede.
farmasiye tabiki gidelim hep beraber ama seyyah gelmesin, kokoreççi var, onun evine yakın. seyyah sevmiyormuş, sevenler gelsin baraberce yiyelim.
selin sen ancak batıya dogru gidersen buluşursun farmasinin evinde.
canım oğlana bir kardeş ayarlarsan bu arada iki çocuğun doğum ve sonrası izinleri bir birleştirirsen emekliliği hakkettiğin yaşa gelirsinben 15 yıl çalıştım, bırakta dinleneyim.
orduluyum, içinden. samsunda oturuyom, içinde. :))
bursa mezunu doğru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?