Kirli Çıkılar )))

ahahhaah
deli
ee bi tane içtin arkası gelmedi mi
ben bi içsem bi daha bırakmam asla

derfat eşinin sigara macerası nasıl gidiyor

:))) 2 saat içinde 4 tane içtim. bitti, o kadar. sonra da eşime kızdım: "sen sigaraya tekrar başlamasan, şimdi ben de içmicektim"

ahahhaah
deli
ee bi tane içtin arkası gelmedi mi
ben bi içsem bi daha bırakmam asla

derfat eşinin sigara macerası nasıl gidiyor

canım 15nci günümüzdü bugün 4 gün önce eşim günde 1 taneye düşürdü ilacı akşam aldığı zaman sabaha kadar uyuyamadığını uyku düzeninin bozulduğunu bununda sinir yaptığını söyledi şimdi daha iyi uykusu içmiyor sinir filan yok arada bi çok canının istedğini söylüyor ilgisini dağıtıyor o zamanlar haa bu arada geçen gün merak etmiş denemiş yakmış sigarayı ama kusacaktım ben nasıl içmişim diyor şimdi inş hep böyle devam eder.

banane bananeeee gelcem işteeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ben sana çamur gönderim oyalan kafayı yicen bu gidişle
ne zaman başlayacaksın sen işe

ben 15 yıl çalıştım, bırakta dinleneyim.
sadece 1 ay boşluğum oldu 15 yılda.
evde oturamam, sıkıntıdan patlarım sanıyordum.
gecen yıl doruk 30 gunluk iken eşimin zorunlu hizmeti nedeniyle karlı bir gunde buraya taşındık, çok sıkıldım o aralar. kimse kapıyı çalmıyor, ne yapıyorsun diye sormuyor falan diye. o sırada 1,5 saatte bir emziriyorum ve her emzirme 15- 20 dak. sürüyor. ve ben emzirme esnasında hande ataizi ile izdivaç izliyordum (annemle bunları izliyor diye kavga eder, kadını aşağılardım). sürekli temizlik yapıyordum emzirme aralarında. akşam eşim geliyor ne yaptın diyor, ben falancıya bu gun görücü geldi diyordum, o kim falan diyor tv de cıkıyor diyordum. o zamanlar henüz sizleri tanımamıştım. sonra komşular geldi, davet ettiler falan. bir kaç ay sonra izmirden bir kızcagız geldi apartmana eşinin görev yeri buraymış. onunla falan takıldım biraz, şimdi dogum yaptı anasının yanında. ben 2008 den beri üyeyim. ama son 1 yıldır aktifim. bu topikten önce şubat annelerine takılıyordum. oraya artık eskisi gibi girmiyorum. herekesin bebeleri neler yapıyor, bizim eşek sıpası bişey yaptıgı yok, ben de moralim bozulmasın diye girmiyorum, okumuyorum.

işe ise seneye nisanda başlayacagım kısmetse. 3 ay ücretli, 2 yıl ücretsiz 2014 nisan oluyor. ben çok çalıştım ama elimde bişey yok. çalışsam ne olur ki diye düşünüyorum. eşim güzel kazanıyor bence, evimizi 5. yılda kredi ile aldık, 3 yıl sonra borcu bitecek. iyi kötü bir araba var, bedelliyi de ödedik. Allah sağlık verirse kimseye muhtaç olmayız. ama bir aksilik olursa işe başlarım. başkalarıyla kıyaslarsam maaşı az olabilir ama bize göre (asistanlıgı yeni bittiği için) çok bile. parayı severim, daha çok olsa güzel olur ama bu kadarı da yeter, bu paranın Allah bereketini versin. ben 2000 lira alsam eşim kredi çeker, daha iyi bir araba almak ister. Allah ömür verirse 54 yaşına kadar calışacagım emekli olabilmek için ve bu izni bir daha bulamam, oğlumu kime emanet ederim ki burada. iyi bir anne olamasam da bakıcı da risk. aldıgım paranın 7oo lirasını da bakıcıya verip gerileceğim. gözümün önünde büyüyor.

anlayacagın buraya takılmaya devam edeceğim, çamur mu göndereceksin ne yapacaksan yap

ne baaaaaaaaaaaaarıon beeee:18::18::18::18::18:

konuyu ne kadar dağıtarak cevap vermişim
manik hastalar gibi
ama sonunu bağladım çamura
çamur getirme doruk oynar, ellerini koltuga siler.
geçen gün babası buna gofret vermiş, eliyle tutarak yemiş, sonra elini koltuga sürmüş, babasına nasıl kızdım, istedi napayım diyor. eline mandalina veriyor, küçücük avcuyla sıkıyor yemek için, suyu halıda, bi yandan temizleyip, bir yandan babasına bağırıyorum
gene konu dagıldı

selam,

tam benim ruh halimi anlatmışsın bugün iznimin son günüydü pazartesi işbaşı var. 36 yaşındayım radyasyon görevlisi olduğum iiçin emekliliğim yıldan doldu ama yaştan dolmadı en az 5 senevar. bazen off ya diyorum bıraksam eşim baksa eve herkes nasıl geçiniyor biz degeçinir gideriz diyorum ama çocukların eğitimi için çalışmak zorundayım bu aşamada bırakmak bencillik gibi geliyor

Son düzenleme:

benim de 6 yılım falan var ama yaşı bekleyeceğim maalesef
5 sene azmış, geçer gider.
ben 54 yaşımı bekleyeceğim
o günü de görürsek artık

aynen bazen de ya beklerken ölürsem diyorum hep kaçırıyorum güzel zamanlarımı diyorum. hatta 1 aydır evdeyim sadece tembellik yaptım ve ben kendimi seviyorum kendmi artık yıpratmayacağım dedim. felsefem buydu . tükendim galiba

sirkeci yarın işe gitmeyecek misin
yat zıbar
daha eve yeni geldim işten çıktığımız gibi doğru kayınvalidemlere geçtik kpeder de yoldaymış geliyormuş hep birlikte oturduk sohbet ettik güzel oldu yarın da ananede akşam yemeğinde birarada olacakmışız yapabilirsem gündüz tatlı yapacağım profiterol eşimin kardeşleri severler

ben çok ekstrem bir durum olmadıkça haftasonu çalışmam ayrıca bugün ofisten çıkış yaptığımda saat 9 buçuk filandı kafamda bi sürü soru işareti ve merakla çıktım pazartesi olsa da denemeler yapabilsem.

Benim de sigortamın başlama tarihi 2003 olarak görünüyor; yanisi 10 yıldır çalışıyor görünüyorum ilerde bir bebeğim olsun ben izinlerimi asgari olarak kullanırıım evde yapamam ben işi özlerim.

bu mesaj bdvde olaydı zaten 9 buçuğa kadar çalıştım ne işimiz var kvde de
kayınpeder de yoldaymış onu beklemeye mecbur buyum
eşimle vakit geçirmek istiyorum
benim de evde yapacak işlerim var
bi haftasonum var zaten evde
bıdıbıbııbııbıdııdı
nefret ediyorum sevgili kocişimin ailesinden
keşke ağaç kovuğundan çıksaydıya kadar giderdi

gözünü sevdiğimin zekası her yerde kendini gösteriyorsun
kıız ayak alıştırması yapıyor musun
olurda olursa, ilerde abime alalım seni
gurban senin gibi geline

ben de 10 yıldır işsiz ama 10 yıldır sigortalıyım
mesleğimi yaptıkça hiç de bırakıp gitmek gibi bir derdim olmaz

günaydın canlar mutlu bir haftasonu geçirebilmek dileğiyle

geçmiş olsun canım
Allah hayırlara çıkarsın inşaallah
demekki çok sevineceksin

senfat sen karanfilce ile muhabbet ederken ona mesaj yazarken benim eşyalarım seninkinden yenidir diye
iş bana nasıl döndü anlamadım bile

madem konu açılmışken benim elektrik faturası 153 küsur gelmiş

tv 2 senelik
çocukların tv si 6-7
çamaşır makinası 2
çamaşır kurutma 1
derindondurucu 5-6
elektrik süpürgem 2-3
laptopum 3-4
çocukların bilgisayarları 15
buzdolabı, bulaşık mak, fırın ,şofben bunlar 12 senelik

ve sayaç eski tip sayaç
fatura şu an elimde değil eve de çıkarmıyorum bizim aşağıya büroya bırakıyorlar oradan kayınpeder öder eşimle artık aralarında hallederler
gerçi ben hiçbir faturayı eve çıkarmıyorum benim otomatik ödememde olanlar ( evin teli, cep tel , adsl ,kendi kredi kartımgibi )zaten tarafımdan ödenir takibini pc den yapıyorum nasılsa

Allah hayırlara çıkarsın ben de seline olan muhabbetim malum olmuştur şeklinde yorumlamıştım, hem de öyle ben selin'i çok seviyorum
fikirleri de bana çok yakın selin benim ruh ikizim

gelin bana benim ev yol üzeri sapabir yer değil sadece gelirken haber verin evde miyim değil miyim diye o kadar

kız sen benim evin olduğu yer hakkında nokta atışı yaptın haaaa , doğru
ama ben oradan hiç kokoreç yemedim
ben uşak'ta sarı'nın yeri diye bir yer var oradan yemeti çok seviyorum en son kaç sene oldu yemeyeli bak hatırlamıyorum :44::44:

canım oğlana bir kardeş ayarlarsan bu arada iki çocuğun doğum ve sonrası izinleri bir birleştirirsen emekliliği hakkettiğin yaşa gelirsin
orduluyum, içinden. samsunda oturuyom, içinde. :))
bursa mezunu doğru :)

samsun merkezde misin ?
biraz anlat bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…