- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
günaydın kirli çıkılar
evet yarının -bugünün konusunu açıyorum
eşiniz/sevgiliniz nasıl bir insan olsun istersiniz/isterdiniz
ya da şu anda memnun musunuz
yani dediğim dedik onun kuralları işleyen biri mi
kılıbık höt desen oturan biri mi-bu benim tercihim-
sabah yani akşama doğru geldiğimde herkes fikrini yazmış olsun
ayakkabımı alırım gelirim yoksa
gunaydın kirli çıkılar
sabah çook zor uyandım sanki birileri beni yatağa yapıştırmış gibiydi kalkmak istiyordum ama bir kuvvet beni çekiyordu resmen kazıyarak kaldırdım kendimi
yok..x dinlenme tesislerindeki 3 numaralı wc de işimi görüyorum mu yazmış yoksa
deli bunlar yaa
aslında facebook bir nevi indikatör oldu artık kim nasıl hal alıyor çok güzel seyreyleyebiliyor insan
gece yatmadan önce yaptımm kokoşları o yorgunlukla bekleyemedim ve üstüne pudra şekeri sallayıverdim.daha evime yeni adım attım teyzemdeydik yemek tv derken baya oturmuşuz
karanfil ben kokostar kurabiyenin üzerine beyaz çikolatayı benmari usulü erittim sıcak su hazırla bir cezveye içine de bardağı oturt onun içine de çikolataları kır sıcak suyun etkisiyle erir çikolatalar
mercimek köfteye gelince ben 2 su bardağı mercimeği 2 su bardağı suda haşlıyorum üzerine 1 sb ince bulgur atıyorum bir yandan da soğan ve salçayı az yağda kavuruyorum (bu göz kararı oluyor ama ben soğanı bol tutuyorum) taze nane maydanoz doğruyorum bir yandan da. Mercimeğin içine kavrulmuş soğanı koyuyorum karıştıyorum bol nar ekşisi ve limon sıkıyorum üzerine de doğradığım yeşillikleri koyup şekil veriyorum
papatya profiterole gelince:
1/2 paket margarini bir tencerede erit üzerine 1 su bardağı su ekle kaynasın üzerine 1 çimdik tuz 1 yemek kaşığı da şeker ekle 1 sb un ekle bunları hızlı hızlı karışıtır höşmerim pişirir gibi pişir ama dikkat et hamur çabuk yanar sürekli karıştır. bir kenara al soğumaya başlarken 3 yumurtayı tek tek yedirerek kır bu aşamada blendır kullanırsan işin rahat olabilir. sonra bu elde ettiğin hamuru kaşık yardımıyla minik minik dök (bunlar sonra şişiyor kocaman oluyor) 180 derecede 40 dakika pişir. dolgu kreması için 2.5 sb süt 3 yk un 5 yk şeker ve 1 paket vanilyadan oluşan karışımı pişir. bu hamurların içini bu dolgu kremasıyla doldur üzerine de dr oetker çikolata sosunu pişir dök.
günaydın kızlar
seyyahcım ben eşimden menunum biz de tek bir taraf dominant değil gerçi benim kuzum çok sakin bir adamdır bendeniz de azcık cadı tabiatlı olduğumdan herkes benim lafım geçer sanır eşimin de işine gelir ama biz hep ortak karar alırız niyeyse zaten bir yerden sonra aynı doğrultuda tepki verir olduk körle yatan şaşı kalkar meselesi
yalnız evliliğimizin ilk yıllarında çok sevgili bir adet arkadaşı ve kendi ailesiyle ilgili lafımı dinlemediği için bozuktum eşime burnunun dikine giderdi sonra sonra başımıza onca gelenden sonra o konuları da aştık pambık oldu benimki
ben memnunum keratadan Allah herkese daha iyisini nasip etsin
hımm eşimi nasıl biri?
bikere bena hala aşık bir adam. şapşalım benim sabah 6 da kalkar işe gitmek için beni öpmeden gitmez....
bensiz hiç bir şey yapmaz.
ay ne bilim çok iyi bir kocadır işte.
tek bir kusuru vardı. çok kıskançtı. şimdi ılımlı kıskanç :)))
karanfil ben içlerini daha minik yapmıştım bir de benim yumurtalar iriydi ondan belki yumurta akının hacmi de daha fazla olmuş olabilir; tarifte dediği gibi önce hindistan cevizli karışımı yuvarladım koydum bir köşeye sonra da dış hamurunu yuvarladım şekil verdim.
film gecesi yapıyom kendime
sen nediyon burda nöbeti devralmaya mı geldin
yürü git kocişinin yanına
Kızlar selam, hep aynı yerlere takılıyorum biraz keşfe çıkayım dedim sizlere rastladım :)) Zaten bazı arkadaşlarımda buradalarmış
Mutfak masrafları acayip muzdarip olduğum bir konu.
Kimseden farklı yemiyoruz, çevreğimiz kadar alışveriş yapanlarla soframızda aynı şeyler var ama herşey alıp başını gidiyor nereye gidiyor bilemiyorum :)) Tamam ekolojik pazardan alışveriş yapıyorum dolayısıyla sebze meyve alışverişi tavan yapıyor ama sırf bu değil ki ...
Sizleri takip edeceğim gibi geçmişi de inceleyeceğim.
Kızlar selam, hep aynı yerlere takılıyorum biraz keşfe çıkayım dedim sizlere rastladım :)) Zaten bazı arkadaşlarımda buradalarmış
Mutfak masrafları acayip muzdarip olduğum bir konu.
Kimseden farklı yemiyoruz, çevreğimiz kadar alışveriş yapanlarla soframızda aynı şeyler var ama herşey alıp başını gidiyor nereye gidiyor bilemiyorum :)) Tamam ekolojik pazardan alışveriş yapıyorum dolayısıyla sebze meyve alışverişi tavan yapıyor ama sırf bu değil ki ...
Sizleri takip edeceğim gibi geçmişi de inceleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?