Kirli Çıkılar )))

vealeykümselam canım hoşgeldin

Hoşbulduk canımcım...
Nasılsınız hanımlar?Benim bugün çok pis alışveriş yapasım var ama hayır derya olmaz diyorum kendi kendime kirli çıkıyım ya hani
Hava güzel çağanıda alıp dışarıda biraz dolanıcam şimdilik sizleri öpüyorum çok yazmayın haaaa okuması zor oluyor

bu haftada nasıl geçti anlamadım yahu pazartesi bi başlıoruz bi bakıorum cuma olmuş:))))
günlerin bu kadar çabuk geçmesi iyimi kötümü bilemedim!!!!!!

valla şimdi için kötü güya dibbucak yapacam ama evde eşim ve oğlum varken yapamıyorum kahvaltı bitiyor hopppppp öğle yemeği onu yiyoruz ortalığı toplayuroum oğlanın altı kirleniyor ya da bişey istiyor sonra peşimde dolanıyor ben de pes ettim ya uyusaydı yapacaktım ama uyumadı eşim de uyudu aman beeeeeeeeeeee hevesim de kaçtı zaten yapamıcam iş miş

tembel.

bugün kendime birikim planı çizdim
mart ayından sonra kenara ne kadar atabilirim hesapladım
onun dışına çıkmamak içinde düzenli gelir gider listesi oluşturdum
şu konuda kararveremiyorum
yardıma ihtiyacım var
birikimi para olarak mı tutmalıyım yine altın mı almalıyım

şu an fırında pişmekte olan peksimetlerim (uşak yöresine ait )

anladım canım. benim kayınvalidem gibi desene. gerçi biz aynı apartmanda oturmuyoruz ama çocuk üstüne kalacak diye korkusundan oğluma hiç yaklaşmaz. kucağına almaz, hiç bakmaz...
çocuklarına da maşallah
ben de bu yaz oğlumu aşağıdaki markete yollamaya başladım. ama şimdilik sadece ekmek alabiliyor....
selincim tatlım zaman malesef çok hızlı geçiyor. ben yetişemiyorum. bazen geçmesin istiyorum ben yaşlanmayayım, oğlum büyümesin....

bazı insanlar maalesef öyle
bazı insanlar da şu da var hayatta'' bilmiyorum'' kelimesinin ardına sığınmak
inşaallah ileride öyle bir babaanne olmam

zeytincim biriktir de nasıl biriktirirsen biriktir
yeter ki kazancına sahip çık

ilerde çocuğum olduğunda onu alıp şehir şehir gezdirmeyi planlayan bir k validem var

ne güzel işte kıymetini bil
ben de sanırım torunlarımın ana-babaları müsade ettiği sürece onlarla vakit geçirmek isteyeceğim

ne güzel işte kıymetini bil
ben de sanırım torunlarımın ana-babaları müsade ettiği sürece onlarla vakit geçirmek isteyeceğim
bakarız ilgileniriz siz bize atın çocugu nereye istiyorsanız gidin gezin diye beni teorikte yüreklendiriyorlar ama pratikte bu durum ne olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…