vealeykümselam canım hoşgeldin
ve aleyküm selam derfatcım, hoşgeldin safa geldin canımm
keşke bugün cuma olsaydı
hiç keyfim yok sabahtır uyukluyorum
evet günler çok hızlı geçiyorbu haftada nasıl geçti anlamadım yahu pazartesi bi başlıoruz bi bakıorum cuma olmuş:))))
günlerin bu kadar çabuk geçmesi iyimi kötümü bilemedim!!!!!!
bu haftada nasıl geçti anlamadım yahu pazartesi bi başlıoruz bi bakıorum cuma olmuş:))))
pehhhhh bu mudur yani
bu mudur sadece sorarım sana senfat
ayıptır günahtır yaa
eva deyince aklına gelen bu mu
domestosla mikrofiber bezlerimi alıp gelem mi silmeyeya burayı okurken çorba taşmışi tüm ocak batmış
sağolun kızlar
sorumlusu sizsiniz
bu haftada nasıl geçti anlamadım yahu pazartesi bi başlıoruz bi bakıorum cuma olmuş:))))
valla şimdi için kötü güya dibbucak yapacam ama evde eşim ve oğlum varken yapamıyorum kahvaltı bitiyor hopppppp öğle yemeği onu yiyoruz ortalığı toplayuroum oğlanın altı kirleniyor ya da bişey istiyor sonra peşimde dolanıyor ben de pes ettim ya uyusaydı yapacaktım ama uyumadı eşim de uyudu aman beeeeeeeeeeee hevesim de kaçtı zaten yapamıcam iş miş
tembel.
ben miiiiiiiii çok canım çok çalışkanımdırrr en bile inanmadım heeeeeeeeeee
papatyacım benim kayınvalide hanım evde durmayı pek sevmez hatta hiç sevmez
bizim evin aşağı katı dükkan katı orada oğlunun mühendislik bürosu var kayınbirader çoğunlukla il merkezinde
büroyu kayınpeder de kullanıyor gelenini gidenini orada ağırlıyor (kendisi ticaret ehli adam kereste ticareti yapar bunun dışında mevsimlik işler de yapar vişne , elma, kömür mevsiminde bunları da alır satar )
ama kayınvalide de neredeyse bütün gün orada oturur gelenle gidenle çene çalar ( benim tarzım değil yani)demem o ki eve kapanıp çocuk başı beklemek herkesin harcı değil
yani kayınvalidenin huyu bu benimle alakası yok en sevdiği gelin de olsa bunu böyle yapacak canı durmaz evde
çocuklar aklı başında çok şükür eve rahatlıkla bırakıp gidebiliyorum onları
giderken kayınvalide hanıma derim anne çocuklar evde arada bakarak oluver diye
o kapıdan gelir gider, aşağıdan zil çalar öyle bakar
anladım canım. benim kayınvalidem gibi desene. gerçi biz aynı apartmanda oturmuyoruz ama çocuk üstüne kalacak diye korkusundan oğluma hiç yaklaşmaz. kucağına almaz, hiç bakmaz...
çocuklarına da maşallah
ben de bu yaz oğlumu aşağıdaki markete yollamaya başladım. ama şimdilik sadece ekmek alabiliyor....
selincim tatlım zaman malesef çok hızlı geçiyor. ben yetişemiyorum. bazen geçmesin istiyorum ben yaşlanmayayım, oğlum büyümesin....
bugün kendime birikim planı çizdim
mart ayından sonra kenara ne kadar atabilirim hesapladım
onun dışına çıkmamak içinde düzenli gelir gider listesi oluşturdum
şu konuda kararveremiyorum
yardıma ihtiyacım var
birikimi para olarak mı tutmalıyım yine altın mı almalıyım
ilerde çocuğum olduğunda onu alıp şehir şehir gezdirmeyi planlayan bir k validem var
bakarız ilgileniriz siz bize atın çocugu nereye istiyorsanız gidin gezin diye beni teorikte yüreklendiriyorlar ama pratikte bu durum ne olur bilmiyorumne güzel işte kıymetini bil
ben de sanırım torunlarımın ana-babaları müsade ettiği sürece onlarla vakit geçirmek isteyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?