Kirli Çıkılar )))

yakında tüyler kendiliğinden dökülmeye başlayacak özellikle tarama seansından sonra. Keseyi banyoya girdiğinde yapabilirsin diye biliyorum bana öyle söylemişlerdi.

tarama seansını 25 şubat dediler ben de o tarihte adetli olurum dedim
sence o tarihten önce mi gideyim yoksa adetim geçince mi ?

bugünkü spor benim pestilimi çıkarmış ben çok uykuluyum aniden küt diye gidersem

şimdiden herkese iyi geceler

tarama seansını 25 şubat dediler ben de o tarihte adetli olurum dedim
sence o tarihten önce mi gideyim yoksa adetim geçince mi ?
tarama için oldukça uzun zaman geçirmişler burda 15 günü geçirmiyorlar adet olmadan önce gidersen çok hassaslaşırsın adet sonrası olursa acıya daha dayanıklı olursun
tercih sana kalmış.

tarama için oldukça uzun zaman geçirmişler burda 15 günü geçirmiyorlar adet olmadan önce gidersen çok hassaslaşırsın adet sonrası olursa acıya daha dayanıklı olursun
tercih sana kalmış.

sağolasın canım

Allah rahatlık versin canlar huzurlu bir gece geçirmek dileğiyle ....

size bişe itiraf edim ben hiç fırın makarna yappmadım:)))
ayrıca mantar çorbasıyla ete sos yapmak süper bişey:))))) insanlar çok zeki yahu

ben bunu hep düşünürüm
özellikle ilk insanlar zamanında ne insanlar ölmüştür derim zehirli meyvelerden sebzelerden insanlar öğrenene kadar ne yenir ne yenmez
gülesim gelir

öncelikle şu krema şeysine verdiğinizi cevaplar için çok teşekkür ederim...gereksiz birşeymiş boşuna para vermeyeyim...
seyyahcım bende gördüm o haberi. allahım ne korkunç birşey...allah kimseye vermesin.
kızınla ben anlaşıcaz sanırım. eee tabi öyle geçmesin zaman...
selincim o nasıl bir faturadır öyle...bizim elektirlk gelmedi henüz.
farmasi canım önce türlerin sanki jiletle alınmış gibi çıkacak. dik dik ve sert. ardından da dökülmeye başlayacak. tarama seansında bu dökülmeyenlere atış yapacaklar.
adetten sonra gidersen daha az acı çekersin.

geçmişi bitiremedim daha ama sana bi cevap yazam dedim. geçen ben de profiterol yapim dedim, bakındım o pasta sıkacağından bende de yokmuş :))) dibine gelmiş ketçap vardı (sıkmalılardan) yıkadım, kuruladım, profiterol yapacağım günü bekliyo

çıkar kardeşim çıkar her ay değil her gün hatta her saat bile bir cereme çıkar
girdikleri kul hakları da cabası

aynen dogru sölüosun farmasicim o yüzden gidip kendi kendimizi ihbar ettik daha bu dünyada bir sürü bıdı bıdı yapan injsanlar var öbür dünyada 75 m
lyonla nasıl uğraşalım hiç çekilmez vercem bu ay parasını olsun bitsin kalmasın üstümüzde:))

amin ölümünde hayırlısını versin evet cümlemiz için amin.......

kızlar ya ben görmemiştim bu kafası kopan kızı
bende dün gece haberleri açtı eşim 3 yaşındaki çocuk oyuncağını almak isterken su dolu havuz gibi inşaatta bişeye düşmüş o minik vücudunu çıkarmalarını gösteriolardı sonna aradan 2 sanye geçti 12 yaşında bi kız su dolu bi yere düşmüş boğulmuş onu gördüm aynı şekilde onu çıkarmalarınıda daynamadım değiştir çabuk şunu diye Allahım ailelerine sabır versin bu kızcağızada çok üzüldüm( nasıl bir acıdır yaaaaaaaa

bu haberlerden sonra aklıma bişey geldi bundan 3-4 sene önceydi
bi ablamızın tek çocugu vardı ve yapmayı da düşünmüodu bi tane yeter diye misafirlikteyiz kadını sıkıştırıp duruolardı
tek çocuk olurmu falan diye ikincisini yap diye ordan densiz bi teyze çıkıp kadına ''ya ölürse çocugun napcan ''dedi
kadının beti benzi attı ya dedi senin ikisi birden aynı anda ölürse napcan dedi
tüm misafirliğin içine etmişlerdi ......

bu kadınlar ,herkesin hayatına burnunu sokma hakkını nerden buluyolar ya
aile planlama merkezi her biri..
benim ablamın 1 yıl çocuğu olmadı her kes ''hadi hadi yaşın geçiyo(ablam 18iinde) ''dediler
ablam hamile kaldı doğurdu''aa tek çocuk olmaz kardeş lazım''dediler ablam hamile kaldı 2.yeğenim doğdu
''aa yeter artık 3.yü de doğma bunlar sana yeter ''dediler
boğacaktım hepsini yahu si,ze ne şimdide bana sardılar manyaklar

Son düzenleme:
senfaaaaaaaaaaaaat
ikizlerle ilgili film var
ama biri psikopat
o kesin sensin

2005 de evlendim, 2008 in sonunda doğurdum. bana da derlerdi, çocuk yap diye. "yapınca sen mi bakcan" dedim, konu-komşu hepsine valla ayırmadım hiç. bi soran bi daha sormadı zaten :))

cevap vermek gerek. bahane de kabul etmiyorlar çünkü :)) "ayy daha gencim azcık gezcem, dolaşcam" dersin, cevap hazır: "yaşın geçince nası bakcan çoçuğa". her bi şeye cevapları var, o yüzden tiiiz elden soruların önünü kesmek gerek bazen.

badejim obsesif kızımız cıs olmuş 2. üyelik diyor
natlusun tüm konuları kapalı
o muymuş yoksa sen kesin kaçırmamışsındır

badejim obsesif kızımız cıs olmuş 2. üyelik diyor
natlusun tüm konuları kapalı
o muymuş yoksa sen kesin kaçırmamışsındır
yok onun2.üyeliği başkaydı
natlus değil ..

bende cevap veriyorum..
bi tane takıntılı komşusu vardı annemin ,her tatile gittiğimde sorardı ''senle beraber evlenenler 2.ye hamile hadi''filan derdi
bi gün annemde kuran okunuyo kalabalık odanın bi ucundan bana bağırıyor ''halen yokmu bebek ''diye
dedim ''abla aslında yok da, var diyeyim sende rahatla bende''annem kaş göz yapıyo ayıp diye filan hiiç tınlamadım
halen soruyo ama kadın akıllanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…