kızlar sizlere bişey sormak istiyorum kaynanam fırında yağlı çörek yapıyor sabah kahvaltısına çok güzel oluyor benimde canım felaket bi şekilde o çörekten istiyor netten aradım bulamadım dünden dolayıda aramız biraz limoni arayıp tarifi sorsammı sormasammı?
sor ve de tarifini bizlerle paylaş olur mu ?
bade komşu teyzene söyle
senfat pasta börek yapmıyor, kocasının parasını düşünüyormuş diye
selincim bizim en yakın arkadasımız vardı onlarada tam 1 sene elektrik faturası gelmedi bedavadan kullandılar kocası bi kere gidip söylemiş ama karısı böyle iyi diye hiç yanaşmıyordu hiç para vermeden kullanmak hoşuna gidiyordu biz eşimle bunun haram olduğunu hep söylüyorduk bizi dinlemiyordu en sonunda düzeltmişler sanırım bi gün aradı beni bana 120 tl elektrik faturası geldi ne güzel ödemiyorduk filan dedi bende siz böyle bile bile resmen kaçak kullanıyosunuz bizim elektrik faturalarınada kk bedeli diye her ay fazladan boşyere para ödüyoruz işte sizin kullandıklarınızı bizlerden çıkarıyolar dedim bozuldu bişey diyemediben profeterol yaparken sıkma torbasından kullanmıorum onun bulaşıgıyla uğraşamıorum:))) tatlı kaşığıyla koyyorum içini:)))
ayrıca buzdolabı poşetinin altındaki köşeden makasla minnacık bi kesik attıgında poşetin içinede krema koydugunda sıkma torbası yapmış olursun:))))
çok pratik bişey atılması ve yıkanmamasıda ekstra pratik bende sıkma torbası oldugu halde kullanmıorum çok gereksiz bi icat tabi bi pastaneniz yoksa:)))
ayrıca bugün bana ELEKTRİK FATURASI GELDİ TAM TAMINA 285 TL
ilk gördüğümde kalpten gidiodum bu ne diye:) farmasiyide geçtim ya gözüm arkada kalmaz dedim:))) gecikmiş borçta yoktu
elektrik şirketini aradım neyin nesi diye
bana temmuz ayından kasım ayına kadar elektrik faturası sırasıyla
15 tl,7 tl,5 tl,3 tl en son kasım ayındada 0.60 kuruş gelmişti bizde kendi kendimizi ihbar etmiştik böyle böyle diye gelip elektrik sayacını değiştirdiler
aslında bu ayki faturamız 50 tl imiş kalan 235 tl de bu 5 ayda ödemediğimiz faturalarmış :)) bende bu saate kadar göndermediler kesin unuttular diodum unutmamaışlar:))
bana bi atasözünü hatılattı bilmem bilirmisiniz?
YAZIN YEDİĞİN HURMALAR KIŞIN K.ÇINI TIRMALAR:)))))
tavuk köftesini nasıl yapıyorsunuz, butu kıyma haline rondoda parçalayarak mı yapıyorsunuz ve tavada mı kızartıyorsunuz, fırın da mı
selincim bizim en yakın arkadasımız vardı onlarada tam 1 sene elektrik faturası gelmedi bedavadan kullandılar kocası bi kere gidip söylemiş ama karısı böyle iyi diye hiç yanaşmıyordu hiç para vermeden kullanmak hoşuna gidiyordu biz eşimle bunun haram olduğunu hep söylüyorduk bizi dinlemiyordu en sonunda düzeltmişler sanırım bi gün aradı beni bana 120 tl elektrik faturası geldi ne güzel ödemiyorduk filan dedi bende siz böyle bile bile resmen kaçak kullanıyosunuz bizim elektrik faturalarınada kk bedeli diye her ay fazladan boşyere para ödüyoruz işte sizin kullandıklarınızı bizlerden çıkarıyolar dedim bozuldu bişey diyemedi
bade komşu teyzene söyle
senfat pasta börek yapmıyor, kocasının parasını düşünüyormuş diye
seyyahın sokakta başına bişey mi geldi
en son bakkala gidiyorum diye topikten ayrıldı
bir daha kendisinden haber alınamadı
seyyahın sokakta başına bişey mi geldi
en son bakkala gidiyorum diye topikten ayrıldı
bir daha kendisinden haber alınamadı
senfatcım ben tavuk köftesi için tavuk göğüs etini tavukçumda kıyma yaptırıyorum. güvendiğim bir yer çok da temizdirler. ama istersen robotta da çekebilirsin. ben göğüs eti kullanıyorum ama but tarafından da güzel olur. gerisi hemen hemen normal köftedeki gibi. rende soğan, yumurta, bol sarımsak (çok yakışıyor) köfte baharı. ben şekil verip tavada kızartıyorum. bazen de yumurta ve galete ununa bulayıp yapıyorum. ama normalini daha çok seviyorlar benimkiler.
acaba o el kime ait Eki Görüntüle 627161
Neden bozuluyormuş, haramın en büyüğü. 70 milyonun hakkı var ve öbür tarafta hangimizle helalleşecek. sen hakkını helal etsen, ben etmem.
benim izmirde bir arkadasım vardır. karı koca üniversite mezunu. drumları kötüydü biraz ama bu neden değil. bira içmeye para buluyorlardı. bunlar kaçak elektrik kullanıyorlardı. tüm odalarda. banyo ve wc birlikteydi ve orada hiç sönmeden yanan bir elektirikli soba vardı. uyurken de söndürmemişler. banyo perdesini yakmış ve oradan mutfağa falan sıçramıştı. çamaşır mak. falan gitti. 2005 te 120 tl temizlikçi parası verdiler sadece. makine yenilendi. mutfak dolapları yandı falan.
kendilerini çok severim. ama Rabbim bu tür şeylerin karşılığını bu dünyada direk aynı konu üzeriden çıkartınca insan daha bir iyi anlıyor.
kardeşini merak da edermiiiiiiiiiş
acaba o el kime ait Eki Görüntüle 627161
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?