Kirli Çıkılar )))

sor ve de tarifini bizlerle paylaş olur mu ?

tavuk köftesini nasıl yapıyorsunuz, butu kıyma haline rondoda parçalayarak mı yapıyorsunuz ve tavada mı kızartıyorsunuz, fırın da mı

selincim bizim en yakın arkadasımız vardı onlarada tam 1 sene elektrik faturası gelmedi bedavadan kullandılar kocası bi kere gidip söylemiş ama karısı böyle iyi diye hiç yanaşmıyordu hiç para vermeden kullanmak hoşuna gidiyordu biz eşimle bunun haram olduğunu hep söylüyorduk bizi dinlemiyordu en sonunda düzeltmişler sanırım bi gün aradı beni bana 120 tl elektrik faturası geldi ne güzel ödemiyorduk filan dedi bende siz böyle bile bile resmen kaçak kullanıyosunuz bizim elektrik faturalarınada kk bedeli diye her ay fazladan boşyere para ödüyoruz işte sizin kullandıklarınızı bizlerden çıkarıyolar dedim bozuldu bişey diyemedi

tavuk köftesini nasıl yapıyorsunuz, butu kıyma haline rondoda parçalayarak mı yapıyorsunuz ve tavada mı kızartıyorsunuz, fırın da mı

canım ben daha önce de yazmıştım

köfte ( tavuk ya da hindi )

1 adet göğüs eti
1 soğan
1 yumurta
1 adet maggie bulyon
tuz karabiber kimyon nane maydanoz
1 -2 yemek kaşığı sıvı yağ (köftenin kuru olmaması için )
1/2 çay kaşığı karbonat
ekmek içi
hindi ya da tavuk göğüs etini rondodan geçiriyorum
malzemeleri yoğurup şekil ver ve kızart

senfatcım ben tavuk köftesi için tavuk göğüs etini tavukçumda kıyma yaptırıyorum. güvendiğim bir yer çok da temizdirler. ama istersen robotta da çekebilirsin. ben göğüs eti kullanıyorum ama but tarafından da güzel olur. gerisi hemen hemen normal köftedeki gibi. rende soğan, yumurta, bol sarımsak (çok yakışıyor) köfte baharı. ben şekil verip tavada kızartıyorum. bazen de yumurta ve galete ununa bulayıp yapıyorum. ama normalini daha çok seviyorlar benimkiler.

Neden bozuluyormuş, haramın en büyüğü. 70 milyonun hakkı var ve öbür tarafta hangimizle helalleşecek. sen hakkını helal etsen, ben etmem.
benim izmirde bir arkadasım vardır. karı koca üniversite mezunu. drumları kötüydü biraz ama bu neden değil. bira içmeye para buluyorlardı. bunlar kaçak elektrik kullanıyorlardı. tüm odalarda. banyo ve wc birlikteydi ve orada hiç sönmeden yanan bir elektirikli soba vardı. uyurken de söndürmemişler. banyo perdesini yakmış ve oradan mutfağa falan sıçramıştı. çamaşır mak. falan gitti. 2005 te 120 tl temizlikçi parası verdiler sadece. makine yenilendi. mutfak dolapları yandı falan.

kendilerini çok severim. ama Rabbim bu tür şeylerin karşılığını bu dünyada direk aynı konu üzeriden çıkartınca insan daha bir iyi anlıyor.

seyyahın sokakta başına bişey mi geldi
en son bakkala gidiyorum diye topikten ayrıldı
bir daha kendisinden haber alınamadı

ay benim değil de çok şükür
bugün sakaryada olan olayı duydunuz mu
aklım almadı
üniversite öğrencisi kız haftada en az bi kere gittiğimiz eve yakın avmde go kartta kafası koparak ölmüş
kafası yola fırlamış araç daha 5 metre kafasız gitmiş
allahım evlerden ırak
düşünsenize sılayla ordan geçiyoruz önümüze kafa düşüyor
allahım rahmet eylesin ailesine sabır versin inşallah

kuru ekmekleri ben hiç galeta olarak kullanmadım, o şekilde yapıyor musunuz. hazır galeta mı kullanıyorsunuz.

benim kurutulmuş ekmeğim hep oluyor. çocugun çorbasına ekmek doğrayacagım zaman, vakit kaybı olmasın diye rondodan geçirilmiş, buzdolabımdaki bayat ekmekten döküyorum hemen, acaba hata mı yapıyorum ne dersiniz.

çok haklısın canım biz o kadar anlatmaya çalıştık ama anlamadıı haa bide bunların odada ve salonda bişey kullandıkları takdirde fatura gelmiyordu diğer taraflarda geliyordu bunlarda hep oda ve salonu kullandılar hemde ısıtıcı yaktılar 24 saat durumlarıda gayet iyi 2000 tl karısı 1500 kocası alıyor vee 3 ayda bir maaş primleride var sürekli arabaları bozuluyo bunlarında her ay mutlaka yüklü miktarda masraf çıkartıyo.

seyyahçım evet o haberi videolarını izledim
Allah'ım ailesine sabır versin merhumeye Rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…