çok haklısın canım biz o kadar anlatmaya çalıştık ama anlamadıı haa bide bunların odada ve salonda bişey kullandıkları takdirde fatura gelmiyordu diğer taraflarda geliyordu bunlarda hep oda ve salonu kullandılar hemde ısıtıcı yaktılar 24 saat durumlarıda gayet iyi 2000 tl karısı 1500 kocası alıyor vee 3 ayda bir maaş primleride var sürekli arabaları bozuluyo bunlarında her ay mutlaka yüklü miktarda masraf çıkartıyo.
ay benim değil de çok şükür
bugün sakaryada olan olayı duydunuz mu
aklım almadı
üniversite öğrencisi kız haftada en az bi kere gittiğimiz eve yakın avmde go kartta kafası koparak ölmüş
kafası yola fırlamış araç daha 5 metre kafasız gitmiş
allahım evlerden ırak
düşünsenize sılayla ordan geçiyoruz önümüze kafa düşüyor
allahım rahmet eylesin ailesine sabır versin inşallah
acaba hangi ara bugün aldın da çamaşır suyuyla yıkadın kuruttun da çocuğun eline verdin onu
ay benim değil de çok şükür
bugün sakaryada olan olayı duydunuz mu
aklım almadı
üniversite öğrencisi kız haftada en az bi kere gittiğimiz eve yakın avmde go kartta kafası koparak ölmüş
kafası yola fırlamış araç daha 5 metre kafasız gitmiş
allahım evlerden ırak
düşünsenize sılayla ordan geçiyoruz önümüze kafa düşüyor
allahım rahmet eylesin ailesine sabır versin inşallah
kuru ekmekleri ben hiç galeta olarak kullanmadım, o şekilde yapıyor musunuz. hazır galeta mı kullanıyorsunuz.
benim kurutulmuş ekmeğim hep oluyor. çocugun çorbasına ekmek doğrayacagım zaman, vakit kaybı olmasın diye rondodan geçirilmiş, buzdolabımdaki bayat ekmekten döküyorum hemen, acaba hata mı yapıyorum ne dersiniz.
öğlen 2 de girdim buraya
sabah 12 de cıktık gezdik
akşam yemeğinden sonra yıkadım
oıldu mu
daha erken yıkamadım, çünkü parasını ödedim, akşam herifim geçerken alsın dedim.
bizimki söylendi tabi, yorgun argın beni nerelere gönderiyorsun diye
kutu elime geçtiğinde 6 ya geliyordu
kızlar bana 250 tl bi para yatmış geçen gün hiç farketmemişim
düşün düşün nerden yattı bulamadım kesin geri isterler dedimbenden başkaa kimseye de yatmamış
şimdi buldum tam 1 sene önce vana gitmiştim depremde onun için afet acil yardım ödeneği yatmış
ben çoktan unutmuştum yani
deliböcüüüüük hoşgeldinnerelerdesin kaç gündür
cahilliğime verin lütfen yeni ev hanımı oluyorum ya :))
fırın makarna ayrı mı oluyor??
evacım kusura bakma canım sağolsun sirkenciğim imdada yetişmiş
ben telefon ile konuşurken piyasaları takip ederken bugünün karını cebe indirirken
farmasicim karanfilcenin poğaçasından yapmış mıydın canım
fırında kaç derece ve kaç dakikada pişiriyorduk
bazen geçmesin istiyorum ben yaşlanmayayım, oğlum büyümesin....
yakında tüyler kendiliğinden dökülmeye başlayacak özellikle tarama seansından sonra. Keseyi banyoya girdiğinde yapabilirsin diye biliyorum bana öyle söylemişlerdi.sirkencim lazer yaptıralı 3 gün oldu
lazer yaptırdığım yerlerde neler olacak beni neler bekliyor
ne zaman kese yapılacak
tüyler kendiliğinden çıkıp gidecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?