aynen dogru sölüosun farmasicim o yüzden gidip kendi kendimizi ihbar ettik daha bu dünyada bir sürü bıdı bıdı yapan injsanlar var öbür dünyada 75 m
lyonla nasıl uğraşalım hiç çekilmez vercem bu ay parasını olsun bitsin kalmasın üstümüzde:))
şimi camilideyim deprem konutlarında kalıcı konutlargız sen sakaryanın niresindensin? 2 yıl yaşadım orda hey gidi
yok onun2.üyeliği başkaydı
natlus değil ..
şimi camilideyim deprem konutlarında kalıcı konutlar
önceden otogarın ordaydım hani hastanenin hangi yılda burdaydın
bekle bade kerpeten alıp geliyom
kimdi yahu sölesene uyuuuuuuz
şimi camilideyim deprem konutlarında kalıcı konutlar
önceden otogarın ordaydım hani hastanenin hangi yılda burdaydın
bekle bade kerpeten alıp geliyom
kimdi yahu sölesene uyuuuuuuz
bu kadınlar ,herkesin hayatına burnunu sokma hakkını nerden buluyolar ya
aile planlama merkezi her biri..
benim ablamın 1 yıl çocuğu olmadı her kes ''hadi hadi yaşın geçiyo(ablam 18iinde) ''dediler
ablam hamile kaldı doğurdu''aa tek çocuk olmaz kardeş lazım''dediler ablam hamile kaldı 2.yeğenim doğdu
''aa yeter artık 3.yü de doğma bunlar sana yeter ''dediler
boğacaktım hepsini yahu si,ze ne şimdide bana sardılar manyaklar
hah işte ordayım şimdi doldu buralarben otogarın yerini bile unutmuşum. :)) 2003-2005 arası ordaydım ama ben hendekteydim, il merkezini de fazla hatırlayamıyom. sadece çark kaldı aklımda. camili taraflarını hatırlıyom. ben ordayken oralara yeni yeni taşınıyorlardı.
bilmiyorum ki
o olay çok karışık ..bunun dediğine göre erkek arkadaşının arkadaşları biliyomuş bu kzın burda üye olduğunu
bunlarda onun pc den üyelik alıp konu açmışlar hamilelerle mi annelerle mi dalga geçmişler
galiba kazende 2.üyelik olduğunu farketmiş
buda hayır ben değildim diyodu yani karman çorman bişeydi
şöyşe derler. 2 çocukta gençtin, sen de cocuktun, bişey anlamadın, 35-36 gibi hadi yap derler. bunlar buyudu. 2 oglun var , bi kızın olur doğu rdiye baskı yaparlar.
sevgilin vardır, ne zaman isteyecekler derler, nişanlanırsın düğün ne zaman derler, evlenirsin cocuk ne zaman, 1 çocugun olur, bu tek kalmasın 2. ne zaman yapcan derler.... bıdı bıdı
ama çocuk için soranlara ben de sinir olurum, arkadaslarına gezcem gencin diyorsun da o teyzeler laftan anlamıyor, ben de kocamda sorun var demeni beklyorlar, dedikodu malzemesi çıkınca mutlu olacaklar
hah işte ordayım şimdi doldu buralar
bade ya
sen de mi lazsın bizim gibi
şizofren değil ya temizlik hastası olan o da patlamış 2. üyelikten
bade ya
bade ya
aa tabi tabi daha 1 yıl olmuştu evleneli eltim hadi seni Dr.a götürelim dedi
yani sorun bende garanti eşimde olması imkansız
annemin komşularda ziyaret adresi veriyolar ''şuraya gidin takla atın yok 3 gün orda kalın yok şu ataşa yüz sürsün''aman illa akıl verecek bişeyleri vardır
nasıl yani, o kadının yazdıkları gerçek değil mi
neden 2 üyeliği var
olabir ayrıca, mesela ben diyleim bir şey paylaşmak istiyorum orda, bazılarının duymasını istemiyorum, 2. üyelik açabilirim ve anlattıklarım gerçek olabilir.
2. üyeliği kafadan senaryo yazanlar mı açıyor
kazen de dedektif resmen
teflon tava ama artık kızartma yamıyorum herşey fırınakızlar kızartma tenceremi çöpe atacagım, rengi değişti, midem almıyor artıkın
siz nasıl bir şey kullanıyorsunuz kızartma için
ayy bugunlerde sürekli soru soruyorum
çamura batsın yan yatsın amuda kalksınaa tabi tabi daha 1 yıl olmuştu evleneli eltim hadi seni Dr.a götürelim dedi
yani sorun bende garanti eşimde olması imkansız
annemin komşularda ziyaret adresi veriyolar ''şuraya gidin takla atın yok 3 gün orda kalın yok şu ataşa yüz sürsün''aman illa akıl verecek bişeyleri vardır
tepişince gel ben sana ısmarlim kahveyaa cumartesi günleri bi sosyete pazarı vardı, hangi semtteydi unuttum, bilmem kaçıncı hat önünden geçiyordu. arkadaşımın da evi vardı dibinde, pazara gidip alışveriş yapardım, sonra da birlikte bi kahve içerdik, pehheyyy
anılarım depreşti
pınarın penbesisin sen zatennasıl yani, o kadının yazdıkları gerçek değil mi
neden 2 üyeliği var
olabir ayrıca, mesela ben diyleim bir şey paylaşmak istiyorum orda, bazılarının duymasını istemiyorum, 2. üyelik açabilirim ve anlattıklarım gerçek olabilir.
2. üyeliği kafadan senaryo yazanlar mı açıyor
kazen de dedektif resmen
ıııııııyhadi ya
yok ondan haberim yok
ne yardımcı oldum sana engin bilgimle
2.üyelikleri açıklasalar ne güzel olur
belki izinli 2.üyelik almıştır dayanamayıp başka konuya yorum yaptıysa uçurmuşlardır
eltine çüüüş, komşulara yuh demek istiyorum.
peki başka konuda yorum yapmasına niye kızıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?