niyemişki
ben herkes beni sevsin istiyorum
ayakkabımı alır gelirim bak
ben de gizlice bikinini alırım maldivlerde giyer getiririm
ödünç istesem vermezsin napayım araklamak dışında çarem yok
çok sağol canım yanıt içinöncelikle şu krema şeysine verdiğinizi cevaplar için çok teşekkür ederim...gereksiz birşeymiş boşuna para vermeyeyim...
seyyahcım bende gördüm o haberi. allahım ne korkunç birşey...allah kimseye vermesin.
kızınla ben anlaşıcaz sanırım. eee tabi öyle geçmesin zaman...
selincim o nasıl bir faturadır öyle...bizim elektirlk gelmedi henüz.
farmasi canım önce türlerin sanki jiletle alınmış gibi çıkacak. dik dik ve sert. ardından da dökülmeye başlayacak. tarama seansında bu dökülmeyenlere atış yapacaklar.
adetten sonra gidersen daha az acı çekersin.
bence süper bir buluşgeçmişi bitiremedim daha ama sana bi cevap yazam dedim. geçen ben de profiterol yapim dedim, bakındım o pasta sıkacağından bende de yokmuş :))) dibine gelmiş ketçap vardı (sıkmalılardan) yıkadım, kuruladım, profiterol yapacağım günü bekliyo
canım benim boy boy teflon tavam var şimdi saydım valla sana öyle yazınca 8 tanekızlar kızartma tenceremi çöpe atacagım, rengi değişti, midem almıyor artıkın
siz nasıl bir şey kullanıyorsunuz kızartma için
ayy bugunlerde sürekli soru soruyorum
bıdıkçımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin canım nerelerdesin yahu seni gören cennetlikben geldim nasılsınızız görüşmeyeli özlediniz mi unuttunuz mu
taaaaaaaaa2220 sayfadan başlıyorum okumya ne zaman buluşuruz sizinle bilemiyorum
süper planeşimden şimdi çıkıyor acısı galiba herkese ne işiniz var gitmeyin yazık o paraya diyor benden duydu ya bikaç kere öyle
çakma kirli çıkı oldu beyefendi
seyyahım maldivleri mesken tutmak istiyorsan senfatın eşinin arkadaşlarına göz atalım bence
adamın çalışmaktan imanı gevresin, harcamaya hali kalmasın, sen harca nasıl plan ama
ahahha
iki yalan haber çıkarır adamları hapse yollarız
biz kuzuları alıp maldivlere çıkarma yaparız
ahahah
sevdim bu planı
selamün aleyküm herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
selamünaleyküm hayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar arkadaşlar
güzel bir gün olması dileğiyle
ve aleykümselamselamün aleyküm herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
günaydın kızlarrrrr
herkese bol kazançlı, bereketli bir gün dilerim. hayırlı cumalar...
bugün de evdeyim....yuppppiiiiii.........
dışarıda felaket bir fırtına ve yağmur var. oğlum henüz uyanmadı.
bugün profiterol yapıcam ya...
başlamaya cesaret edemiyorum...
ben de gizlice bikinini alırım maldivlerde giyer getiririm
ödünç istesem vermezsin napayım araklamak dışında çarem yok[/QUOTE
sen bu komşulara çok taktın, gülme komşulara senin de başına gelir. sizin tayin işiniz yok mu, hep sorcam unutuyorum. eşin sabit değil sanırım, kaç yıl ist.dasınız
benim bu komşular pek ağır, hanım hanımcık hepsi. 2 si gülen cemaatinin sohbetine, 1i mahmutefendi cemaatine, 1i yazıcılar diye bir grubun sohbetlerine gidiyor, burda nakşibendiler de var ama bizim apartmanda yok. tabi benimle çılgınlık yapacak kimseler yok.
farmasi 8 teflon mu
ben de teflon tancerede kızartıyordum, çizildi, bu sabah itibariyle çöpe attım.
bugun son kaza orucum. 60 gun tamamlıyorum. Allah kabul eder inşaallah
hayırlı cumalar , tüm dualarınız kabul olsun. oğlumun milletine ve ailesine hayırlı evlat olması için dualarınızda yer almak isterim.
bugun son kaza orucum. 60 gun tamamlıyorum. Allah kabul eder inşaallah
hayırlı cumalar , tüm dualarınız kabul olsun. oğlumun milletine ve ailesine hayırlı evlat olması için dualarınızda yer almak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?