Kirli Çıkılar )))

ben de gizlice bikinini alırım maldivlerde giyer getiririm
ödünç istesem vermezsin napayım araklamak dışında çarem yok

ahhaha
hala saklıyorum anı olarak
ohh vermedim ya
aslında bi daha giymedim
sana da vermem
içine senden 3 tane girer zaten
hadi git kocişinin yanına

selamünaleyküm hayırlı sabahlar ,hayırlı cumalar arkadaşlar
güzel bir gün olması dileğiyle…

çok sağol canım yanıt için
bence süper bir buluş
kızlar kızartma tenceremi çöpe atacagım, rengi değişti, midem almıyor artıkın
siz nasıl bir şey kullanıyorsunuz kızartma için

ayy bugunlerde sürekli soru soruyorum
canım benim boy boy teflon tavam var şimdi saydım valla sana öyle yazınca 8 tane
ben geldim nasılsınızız görüşmeyeli özlediniz mi unuttunuz mu
taaaaaaaaa2220 sayfadan başlıyorum okumya ne zaman buluşuruz sizinle bilemiyorum
bıdıkçımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin canım nerelerdesin yahu seni gören cennetlik
süper plan
ahahha
iki yalan haber çıkarır adamları hapse yollarız
biz kuzuları alıp maldivlere çıkarma yaparız
ahahah
sevdim bu planı

v

gunaydın kirli çıkılar

senfat ben kızartma yapmıyorum artık o yüzden tencerem de yok

bıdık hoşgeldin güya tatildin ama hiç dinlenemedin paso yemek yapıp misafir ağırlamakla geçti zamanın sanırım yıllık misafir kotanı doldurdun uzun bir süre kimse sana yanaşmaz

günaydın kızlarrrrr
herkese bol kazançlı, bereketli bir gün dilerim. hayırlı cumalar...
bugün de evdeyim....yuppppiiiiii.........
dışarıda felaket bir fırtına ve yağmur var. oğlum henüz uyanmadı.
bugün profiterol yapıcam ya...
başlamaya cesaret edemiyorum...

selamün aleyküm herkese hayırlı cumalar
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
ve aleykümselam
amin canım aminnnnnnnnnnnnnn

merhaba canım burada hava kapalı

ha gayret bakalım , kolay gelsin

bugun son kaza orucum. 60 gun tamamlıyorum. Allah kabul eder inşaallah

hayırlı cumalar , tüm dualarınız kabul olsun. oğlumun milletine ve ailesine hayırlı evlat olması için dualarınızda yer almak isterim.

farmasi 8 teflon mu

ben de teflon tancerede kızartıyordum, çizildi, bu sabah itibariyle çöpe attım.

birkaç tane de çöpe attıklarım var , çizileni ben de gönderiyorum

çok büyük 5 tane orta boy alabalığı kızartabilecek kapasitede olandan
küçük yumurta pişireceğime kadar çeşitli ebatlarda var ve hepsini de kullanıyorum

hayırlı cumalar , tüm dualarınız kabul olsun. oğlumun milletine ve ailesine hayırlı evlat olması için dualarınızda yer almak isterim.

Allah kabul etsin canım maşaallah barekellah sana

60 mı maaşallah
ben anca 10 gün tuttum
Allah kabul etsin..

her hafta hastaneye giden tipler vardır ya
ben de adliyeyi mesken tuttum. son adliye işimdi, bundan sonra gitmek yok.
bugun de asliye ceza mah. deydim. yurtta iken yangın çıkmıştı, müşteki olarak ifade verdim. yurtta çalışıyorsan adliyeden çıkman mumkun değil zaten. şükür ki ev yakın. oğlanı da karşı komşu dedeye bıraktım, memnun kaldı çocuk.
bize o kadar çok adliyede iş çıkıyordu ki. mesela tanımadıgın çocuklara kayyum olarak atıyorlardı, iş yerinde işini gücünü BIRAKIP GİDİYORSUN. bilirkişi dosyaları oluyor, onlar ücretli oldugundan biraz iyi oluyordu.

başıma gelen bir olayı anlatayım. il dışındaki bir yurda kayıtlı bir kız bizim ilde fuhuş yapıyor, 18 yaş altı ancak, cezaevine girip çıkmış, çocuk dogurmuş, satmış, adam yaralama... gibi gibi bir sürü şey yaşamış bir kız. polisler yurda getiriyor, arkadaslar kızın kayılı oldugu 6-7 saatlik ile teslim ediyor, bizim personel gelmeden kız geliyor geri. sürekli getir götür, devlete bir sürü külfet ve kız asla bu yoldan vazgeçmiyor. neyse cocuk şube artık bu kızı yolda görse yurda getirmiyor, yurttaki diğer çocuklardan kaçırıp satmışlığı var bu kızın. ancak bir suca karışıyor, savcı yurda teslim edin diyor polis o zaman getiriyor. benim nöbette bir gün devriye gezen polisler bunu getirmiş. öyle sarhoşki, topuğunun biri kırılmış, mini etekli, ince çorap kaçmış. topuk ve sarhoşluk eklenince topallayarak yürüyor. sigara verin, kapıyı açın gideceğim diyor, kapıyı nasıl açayım gece 1 de teslim edilmiş, kızı elimle kaçırmış olurum. bu kapıya yürüdü, açın diye bağırıyor, kapıyı kırarım dedi. kırabilir ama kaçamaz diye düşündüm. ayakkabılığın çekmesini birden bir kaptı, kapının camını bir indirdi. sarhoşluğun verdiği cesaretle kırık camların arasından kaçtı, gece sokakta döndü arkasını bağırıyor, size açın kapıyı demiştim diye, topallaya topallaya hem bağırıyor, hem gidiyor. ben kurum adına devlet malına zarar vermekten şikayetçi oldum.
bu kız özel radyo sahibibi bıçaklamış, neden dj istediği şarkıyı çalmamış, suça karışınca polis getirdi yurda. ben yine nöbetçiyim. eyvah dedim, şarkı çalınmayınca adam bıçaklayan kim bilir bana ne yapar? kıza dedim, şu tarihte mahkeme var, cam kırmıştın ya, canım hakkını helal et, prosedür gereği şikayet etmem gerekiyordu. olsun abla dedi o da. alimaallah bana bişey yapar dedim.

işinde insanlarla muhattap olmak gerçekten zor
hele bir de uğraştığın kesim problemli insanlar ise
senfat ağzım açık okudum yazdıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…