Kirli Çıkılar )))

günaydın kızlar.
hayırlı cumalar hepinize.
senfat o ne ya,okurken gözlerim açıldı.
dedim ya sende ne hikayeler vardır daha.

günaydın kızlar
kahvaltımı hazırladım, bi yandan da size bakayım dedim
bunu okudum
içim bi tuhaf oldu yaa

senfat yazdıklarını okuyunca gözlerim böyle oldu
bir de farkettimki okurken nefesimi tutmuşum boğazım kurumuş
Allah kolaylık versin

ve de sirkencubin gerçekten böyle olayların içinde olsa insan dışarı çıkmaya korkacak belli saatten sonra
heleki çocuğunu insan bir adım öteye yollamayacak yollasa çocuk gelene kadar ölüp ölüp dirilecek insan ya
ne günlere kaldık
Allah'ım sen bizleri , anamızı -babamızı, sevdiklerimizi , dostlarımızı ve dost niyetlilerimizi koru AMİN

ben de öğrenciyken stajımda kriminaldeydim o yaz resmen psikolojim bozulmuştu. Hava kararsın bir şeyler beni dürterdi dışarda duramazdım hemen eve gitmek isterdim.

ya böyle kişilerle uğraşanların psikolojisi taş gibi olmalı..
Dr.ların polislerin avukatların..
düşünsene Dr.sun ameliyatta hasta ölüyo
çıkıp normal hayatına dönmek zorundasın ama ellerinde bir insan öldü
cidden çok zor meslekler..Allah hepsine güç versin

öylelerdi zaten bir gün çok iyi hatırlıyorum bir maktülün kanlı kıyafetleri geldi onlardan örnekler alınacak işte ordaki görevli açtı kıyafeti ahhh pasaklıııııı diye dalgasını bile geçti benim gözler aynen şekilde

elektrikler gitti 2 saat mahsur kaldım sanki

bende sıkı bir kanıt izleyicisiyim
orda görüyorum ne kadar sakin yapıyorlar işlerini
gerçekten çok zor insan kafayı yer oralarda psikojisi sağlam olmazsa
o haberi bende duydum akşam haberlerinde
tüylerim diken diken oldu
iştahım kesildi resmen

alışılıyor demek..benim bir arkadaş Dr.öğrenciyken doğuma giriyolarmış izliyolarmış..
ilk girdiğinde diyo farketmeden bacaklarımı kilitlemişim bi baktım ben ıkınıyorum çıkmış tansiyonum düştü 1 hafta yemek yiyemedim diyo.
şimdi bi elimde çay bi elimde eldiven muayeneye gidiyorum alıştım diyo..
yok zor işler bunlar

ay bu dominosun reklamını gördükçe go karttaki kız geliyor aklıma
bu reklamı kaldırsınlar ya

senfat Allah yardımcın olsun
işin çok zormuş yaa

badecim birkaç gündür aklımda da, bi türlü fırsat olmuyor söyleyeyim
yoksa söyledim mi bilmiyorum
yazdıklarına bazen gülmekten kırılıyorum
hele seyyahla diyaloglarınız

bu arada karanfilce nerelerde

akıllıbıdık geçmiş olsun, atlatmışsın misafir trafiğini

ben de bugün saat 2 gibi vakıfa gidicem
sonra eşim gelip alıcak beni
dün arayıp sağlık ocağından çağırdılar
önce oraya uğrayacaz
sonra da 3.45 te dr randevum var
hastaneye gidicez yani

birazdan ıspanak haşlıycam inşallah
akşam eve gelince de yumurtayla kavurcam
yeter bugünlük

kendimi bi an çatalda düşündüm bi elinde çay bi elinde muayene eden bikadın bööööööööö:)))

yok canım söylemedin
seyyah kendisi bi alem zaten bende ona ayak uyduryorum
kendimi bi an çatalda düşündüm bi elinde çay bi elinde muayene eden bikadın bööööööööö:)))

ablam doğum yaparken Dr.ların odası yanımızdaydı
oturmuş yemek yiyolardı arada sırayla kalkıp sancı odasında açıklıklarını muayene edip gelip devam ediyolardı

ambulans sesi duyduklarında aha müşteri geliyor diye geyik yapan arkadaşlarım vardı alışılıyor demek ki...

EPDK nın yeni aldığı karar göre elektrik tüketimi 150 lirayı aşan yerler (evler de dahil) elektriği % 15 indirimli alacaklarmış . bu neyin dalgası böyle

tatil benim dışımda herkese geldi
hergün 3 kez bulaşık makinesi çalıştı
abartısız hergün çamaşır makinesi çalşıtı
çocuklarının kıyafetleri kirlenmiş tamam başka kıyafeti yoktur yıkarsın ama koca bir bavulla gelip zırt bırt yıkatmak istemen biraz ayıp değil mi
heleki gideceğin gün yıkatmanın ne gereği var git evinde yıka
ev kombilili duvardaki derece 23-25 arasını gösteriyor ev bize göre resmen hamam hanımın birisi ay üşüdüm üşüdüm diyor ayağında ince çorap üzerinde normal gömlek yaz kıyafeti tabi üşürsün
misafire terlik verirsin hadi üstüne birde patik veriirsinde çorapta istemesi biraz yüzsüzlük kendin niye getirmedin
genelde yemekli misafirim çok olur bekarkende evde hep ben yaptıgıma yemeklerim beğenilir
adam çiğ köfte yiyor dışarıda kebab filan yiyor eve gelince pirinç pilavında karabiber atmışsın acı yiyemedim diyor
kiiiiii pilavda karabiber koymadığım halde desem ki tereyağ kullandım yok sıvı yağ ile yaptım ama kusur bulacak ya
adam her bir yemeğe kusur arıyor

şu tatil sürecinde o kadar çok yemeğim çöpe gitti ki içime oturdu oturup ağlayacaktım birgün bunların hesabını nasıl vereceğim diye açlıkla terbiye olmaktan çok korkarım yemk çöpe gidince
evde yemek hazır hani dünden kalma filan da değil sabha dışarı çıkmadan hazırladım ama gıcıııık enişte bey tutturmuş dışarda yiyelim çift maaşsınız ne yapacaksınız o kadar parayı diyor kızı birinci sınıf ilk karnesi gezmeye ikea ya gittik orada özel tasarım çocuk odaları var döşeli çokta şirin çocukta beğendi eee teyzen karne hediyesi alıversin diyor

tam tüm misafirler gitti hoooop bi telefon büyük ablam aradı biz size geliyoruz süpriiizzzzz bursaya girdik inanmazsınız küçük ablam gitti yarım saat geçmedi o aradı
çok sıkılmışlar anlıyorum ama biziede sıktılar adam diyor eğlenceli yer olsun kalabalık olsun ama bunalmayalım para harcanacak bir yer olmasın yaaa sabırrr

çok merak ettiğim bir soru var siz böyle bir yere gezmeye gittiğinizde dışarıda yapılan tüm harcamaları ev sahibine mi ödetirsiniz hiç mi elinizi cebinize atmazsını en basititnde dıaşrıda içilen bir çay parasını bile 75kr için bile usulen ödemek için kasaya doğru bile mi yönelmezsiniz ve aynı kişiler sizin evinize gelincede roller değişip misafire mi ödetirsiniz hepppppp
özeti biz maddi olarak göçtük çok açılmamaya çalıştık ama sayı fazla olunca oluyor toplamda 7 aile sayısız çocuk geldi geçti

ayyy birde yine birşey keşfetmişler dolapta bitki çaylrını kahve çetişlerini görünce kiiii görünürde değil kapalı kapak arkasında ama
yemekten sonra usulen dedim ki çaydemleyeyimde çay içelim
biri diyor ben türk kahvesi alayım biri diyor ben nescafe diğeri soda öbürü adaçayı istiyor çocuklara süt eşimde bana bakıp bende bir soğuk su alayım üstüne dyor
dedim hayırdır teker teker gelin

ablamların biri dsmart kullanıyor sorduk naıl memnunmusunuz internetle berabar nasıl çekim hızı dedim enişte bey direk verdiği cevap ondaki filmler hd kalitede bu senin tv de izlenmez at bunu çöpe benim tv de arçeliğin 72 ekran tv si ne olursa olsun çöpe atmam

daha önce mardinde görev yaptıgıma gümüş aksesuarlar almıştım ordan ama hiçte ucuz değillerdi adam aman doldurmuşsun evi gümüşle bedava mı dağıtıyorlardı diyor
bende burada beğendikleri bir gümüşçüye soktum ne beğenseler pahalı diye almadılar halbuki hen 5 yıl önce o fiyata almıştım ve daha ağırdı ben öyle dedikçede deli oldu
toplamında bunun gibi bir sürü ıbıdık zıbıdık konular gidenler memnun ayrıldılar ama eşimle uzun zaman kimseyi misafir etmeyi düşünmüyoruz
benim en menun kaldıgım ise eşimin amcasıydı şeker gibi adam ne yapsam beğendi menun oldu hoşuna gitti eğlenmek hoşuna gitti adamcağızın bir sürü dua etti gitti

Kirli Çıkılar diye girdim ama yemek sitesine dönmüş burası ne alakaysa

evet canım kirli çıkılarız biz

herşeyden tasarruf yaparız zamandan , mutfaktan, kazançtan , ömürden herşeyden ,sağlıktan
ve de hayata herşey üzerine birikim yaparız para , kişisel ruhsal gelişim , çocuk bakımı , ev işleri vs vs ....
kısacası herşeye dair tam bir birikim topiği burası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…