işinde insanlarla muhattap olmak gerçekten zor
hele bir de uğraştığın kesim problemli insanlar ise
senfat ağzım açık okudum yazdıklarını
ay benim değil de çok şükür
bugün sakaryada olan olayı duydunuz mu
aklım almadı
üniversite öğrencisi kız haftada en az bi kere gittiğimiz eve yakın avmde go kartta kafası koparak ölmüş
kafası yola fırlamış araç daha 5 metre kafasız gitmiş
allahım evlerden ırak
düşünsenize sılayla ordan geçiyoruz önümüze kafa düşüyor
allahım rahmet eylesin ailesine sabır versin inşallah
arada konularla ilgili oldukça yazayım, insanlıgından utanırsın öyle vakalar var
ben de öğrenciyken stajımda kriminaldeydim o yaz resmen psikolojim bozulmuştu. Hava kararsın bir şeyler beni dürterdi dışarda duramazdım hemen eve gitmek isterdim.
öylelerdi zaten bir gün çok iyi hatırlıyorum bir maktülün kanlı kıyafetleri geldi onlardan örnekler alınacak işte ordaki görevli açtı kıyafeti ahhh pasaklıııııı diye dalgasını bile geçti benim gözler aynenya böyle kişilerle uğraşanların psikolojisi taş gibi olmalı..
Dr.ların polislerin avukatların..
düşünsene Dr.sun ameliyatta hasta ölüyo
çıkıp normal hayatına dönmek zorundasın ama ellerinde bir insan öldü
cidden çok zor meslekler..Allah hepsine güç versin
öylelerdi zaten bir gün çok iyi hatırlıyorum bir maktülün kanlı kıyafetleri geldi onlardan örnekler alınacak işte ordaki görevli açtı kıyafeti ahhh pasaklıııııı diye dalgasını bile geçti benim gözler aynenşekilde
öylelerdi zaten bir gün çok iyi hatırlıyorum bir maktülün kanlı kıyafetleri geldi onlardan örnekler alınacak işte ordaki görevli açtı kıyafeti ahhh pasaklıııııı diye dalgasını bile geçti benim gözler aynenşekilde
kızlar kızartma tenceremi çöpe atacagım, rengi değişti, midem almıyor artıkın
siz nasıl bir şey kullanıyorsunuz kızartma için
ben tefal actifry kullanıorum çooooooooooook memnunum senfatcım fakat kızartmaların yumuşak oluyo kıtır kıtır olmuyo ama ben yumuşak sevdiğim için ayıla bayıla yiyorum kestanemi onda pişiriorum bir kilo patatesi hakkaten 1 yemek kaşığı yagda pişiriorum :)))
ayy bugunlerde sürekli soru soruyorum
alışılıyor demek..benim bir arkadaş Dr.öğrenciyken doğuma giriyolarmış izliyolarmış..
ilk girdiğinde diyo farketmeden bacaklarımı kilitlemişim bi baktım ben ıkınıyorumçıkmış tansiyonum düştü 1 hafta yemek yiyemedim diyo.
şimdi bi elimde çay bi elimde eldiven muayeneye gidiyorum alıştım diyo..
yok zor işler bunlar
yok canım söylemedinsenfat Allah yardımcın olsun
işin çok zormuş yaa
badecim birkaç gündür aklımda da, bi türlü fırsat olmuyor söyleyeyim
yoksa söyledim mi bilmiyorum
yazdıklarına bazen gülmekten kırılıyorum
hele seyyahla diyaloglarınız
kendimi bi an çatalda düşündüm bi elinde çay bi elinde muayene eden bikadın bööööööööö:)))
EPDK nın yeni aldığı karar göre elektrik tüketimi 150 lirayı aşan yerler (evler de dahil) elektriği % 15 indirimli alacaklarmış . bu neyin dalgası böyle
Kirli Çıkılar diye girdim ama yemek sitesine dönmüş burası ne alakaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?