sana katılıyorum farmasi. daha önce de yazdım, bizim toplum olarak değerlerimiz vardır, değil kalmaya, çay içmeye gittiğimiz yere bile eli boş gidilmez. gittiğin yere de edebinle adabınla gidersin, ne olursa olsun ev sahibinin kusurunu görmezden gelirsin. hele de kalıyorsan elinden geldiğince maddi manevi katkıda bulunursun. ama bıdığın durumunda bariz kötü niyet var. belki çekememezlik. insan yabancıya bile yapmadığı davranışı, akrabasına, özellikle kardeşine neden yapsın
:13::13::13::13::13::13::13::13:
İnsan hicbşey getirmyosada çukulatalı pasta alır gelır mısafrlge yanı:) ay canım çekti .kim profiterol yapcaktı başlamaya korkuyodu bıraz fazla yapsın bende yicem:))
akıllıbıdık enişten senin şu eşinin ailesinin borçlarını ödeme durumunu biliyorumu
acaba ondan dolayımı böyle davranmış
hani hep onlaramı vereceksiniz birazda bi yiyelim der gibi olmuş
çocuk odası ne demek benim eniştem yeğenime bebek alsam alıştırma böyle her geldiğinde bişey ister diyor..
biraz değişikmiş açıkçası hoşlanmam ben böyle insanlardan..
ben aşure yapıyorum
bir kase aşure versemmmmm( bi biskrem der gibi )
farmasim sonuna kadar dediklerine katılıyorum demedklerini de içten içe onaylıyorum
oooooooooooooooo bir bilseler neler neler olur tahmin edemiyorum eşimin ailesiyle ilgili hiç birşey bilemiyorlar
ne yaşadıgımız sıkıntıları ne de bu banka kredileri biliyorlar anlatmıyorum
tam bunları yazarken ablam aradı bize hediye almışlar gelince ablam sanmış enişte verdi enişte sanmış ablam verdi diye pek dlilendirmemişler eve geldiklerinde başka misafir vardı o an biraz karışıklık olmuştu odada kalmış görüdünüz mü dedi
neeee biri aşure mi dedi yoksa
farmasi bugün de ben sana geliyorum
neeee biri aşure mi dedi yoksa
farmasi bugün de ben sana geliyorum
Farmasi cnm sen bol yap herkes elinde kaşıkla seni beklioo:)
Farmasi cnm sen bol yap herkes elinde kaşıkla seni beklioo:)
Dibinemi tuttu güzelim aşure yoksa ses çıkmyo:)
dibine tutar mı hiç iki de bir karıştırıyorum oldukça kısık ateşte pişiyor :))))
bıdıkcım sabrını ve emeğini alkışlıyorum canım
enişte bey biraz değişik bir tip heralde
yalnız ben bişeyi merak ettim enişten böyle yaptıkça ablan rahatsız oluyor mu orta yolu bulmaya mı çalışıyor yoksa o da zamanla eşine mi benzemiş eşinin hareketleri normal mi geliyor
Aman öyle olsun cnm:) incir varmı içinde:)
hanımlar dolap düzenleyiciler hakkında ne düşünüyorsunuz geçenlerde ikeada bunları görüdm çok hoşuma gitti fikirlerinizi merak ettim
Gardırop içi fikirler< Yatak Odaları | IKEA Türkiye
kuru üzüm incir kuru kayısı kuş üzümü
fındık ceviz portakal kabuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?