Kirli Çıkılar )))

izindeyim ablacım :13: :13::13::13::13:

İnsan hicbşey getirmyosada çukulatalı pasta alır gelır mısafrlge yanı:) ay canım çekti .kim profiterol yapcaktı başlamaya korkuyodu bıraz fazla yapsın bende yicem:))

ben aşure yapıyorum

bir kase aşure versemmmmm ( bi biskrem der gibi )

farmasim sonuna kadar dediklerine katılıyorum demedklerini de içten içe onaylıyorum

oooooooooooooooo bir bilseler neler neler olur tahmin edemiyorum eşimin ailesiyle ilgili hiç birşey bilemiyorlar
ne yaşadıgımız sıkıntıları ne de bu banka kredileri biliyorlar anlatmıyorum

tam bunları yazarken ablam aradı bize hediye almışlar gelince ablam sanmış enişte verdi enişte sanmış ablam verdi diye pek dlilendirmemişler eve geldiklerinde başka misafir vardı o an biraz karışıklık olmuştu odada kalmış görüdünüz mü dedi

kolay meslek yok lavelicim de bizim işi ekstra insan faktörü de zorlaştırıyor

bereketli olsun altının

az sonra yola çıkacağım kızlar eşimin yanına görüşüürz sonra

anlatmamakla çok iyi yapmışsın
o zaman eniştende çekememezlik var
iki maaşlısınız demek bunu getirdi aklıma
neyse boşver artık uzun bi zaman yatılı misafir almazsın
iyi bari hediye almışlar bak

neeee biri aşure mi dedi yoksa
farmasi bugün de ben sana geliyorum

başımın üstünde yerin var ablam ne demek keşke gelebilmiş olsan
keşke hepinize mübarek şu cuma günü ikram edebilmiş olsam
hele de oruçlu senfatçiğime

abla azıcık da cıvıtayım içimden geldi
gelirken bana ne alacaksın bir de ayakkabıyla girmeyeceksin değil mi

farmasi tatlım ne güzel anlatmışsın, topiği, kazançlarımızı, bizleri...
canancım profiterolü ben yaptım. hepimize yetecek kadar var...ay ne güzel olur du biraraya gelebilsek...ama pişince kurabiye sert oldu sanki. normali bu mudur. bilenler bir cevap verirse pek makbule geçer....
abovvvvv bıdık o nedir öyle....içim şişti okurken....neyse en güzel şekilde ağırlamış ve uğurlamışssın...allah katında çok büyük sevaba girmişsindir o densizlere uymadığın için....
biz kardeşim ve ailem dışında kimsenin evinde yatılı kalmamaya özen gösteriyoruz.
kardeşime giderken de oralarda meyve sebze pahalı diye buradan pazar harcı görürüm. gittiğimde de her market alışverişinde kasada birbirimize gireriz ben ödücem hayır ben ödücem diye...
senin ablan kusura bakma ama azıcık değişikmiş...
enişten de ne koparsam kardır gözüyle bakmış sanırım...
neyse bir süre görüşmezsiniz....
zaten bu toplumda kadın çalıştı mı sanırsınız o eve çuval çuval para giriyor...
bana da eşimin ailesi çok sorar
ne kazanıyorsun diye...
bende allah bereket versin yetiyor diyorum...
geçen sene eşimin kardeşi diyor ki ...
çocuğu olursa bakıcısına doçent maaşı verecekmiş...
kaç lira vermesi gerekirmiş onu soruyor bana...
bak sen ben de yedim....

Son düzenleme:

benim ablamlar ağızlarının ortasına çakar bi tane
keza ben de
ama bıdık çok naif sesini bile çıkarmamıştır

hanımlar dolap düzenleyiciler hakkında ne düşünüyorsunuz geçenlerde ikeada bunları görüdm çok hoşuma gitti fikirlerinizi merak ettim

Gardırop içi fikirler< Yatak Odaları | IKEA Türkiye

bıdıkçım çok beğendim , çok derli toplu bir görüntü oluşturuyorlar

sadece şuna takıldım gardropuna dışarda ayakkabıları temizleyip koyan var mıdır ya da var mı?

ben ayakkabıları ayakkabı kutularına , çizmeleri botları poşete koyup büyük koli içerisine derli toplu yerleştirip merdiven boşluğuna ya da balkonu pimapenle kapatmıştım kiler yaptım oraya koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…