Kirli Çıkılar )))

yürümeye yeni başladı, 10 adım gidiyor. ama en geç 15 ayda yürür bir bebek ama konuşma gecink,nce epey gecikiyor. oyunlarında da geri. neyse ayrıntılı yazarım bir ara

Valla senfatcım kusura bakma yazdıklarına gülüyorum çünkü normal olan şeylere sıkıyorsun canını sıkma tatlı canını....Bizimkide konuşmada tınnnnn....Anne baba başkada bişey yok anne yi bile daha dün söyledi net olarak sakın sakın takılma olurmu arkadaşım her çocuk bir olmazz

merakını gideremeyeceğim canım :))

başka topikteydik

benim kuzucuklarım mart ve nisan doğumlu biri 6 diğeri 9 yaşında

Öyle olsun bakalım:)))

Yavrularını Allah bağışlasın...

Arkadaşlar bana müsade benim işim bittii paydossss oğluma kavuşmaya gideyim ösledim yahuuu

Öyle olsun bakalım:)))

Yavrularını Allah bağışlasın...

Arkadaşlar bana müsade benim işim bittii paydossss oğluma kavuşmaya gideyim ösledim yahuuu

Allah razı olsun canım
oğluşunu öpüver

yürümeye yeni başladı, 10 adım gidiyor. ama en geç 15 ayda yürür bir bebek ama konuşma gecink,nce epey gecikiyor. oyunlarında da geri. neyse ayrıntılı yazarım bir ara

benim oğlan 20 aylıktı yürümeye başladığında :))))))

selamün aleyküm kızlar..
ben annemin yanında pek iyiyim şükür. yarın da eşim gelcek o da özlemiş annemleri

geçmişe hızlıca bi göz attım akıllıbıdıkcım geçmiş olsun canım
misafire bizler harcama yaptırmayız hediyelik eşya filan alırlar o hariç yenilen içileni hemen karşılarız.
ama gittiğimiz yerde de ödetmemeye çalışır en güzel en uygun hediyeyi alır götürürüz.
neyse ablanların nasıl olduklarını sen de biliyordun zaten.. bir dahaki 15 tatile bu sefer siz baskın çıkın her yeri gzin tatlım.. değilse her 15 tatil yemek yapmaktan temizlikten canın çıkcak bitanem

sevimisz bakalım ne diycek doktorun kontrolde doğum tarihi filan mı vercek çok merak ettim

multijet ve senfat yazdıklarınızı ağzı açık okudum
senfatcım gel sen oğlanın göbeğini bizim okula göm..
kız meslekte erkek öğretmen olmak iyidir.. öbür boyu dua eder çocuğun sana

loveli de uğramış bi ara..
canım bi dönemedin bize sen de

ve diğer çok sevgili arkadaşlarım hepinize selam olsun atlaya atlaya okudum kusura bakmayın

cinayet belgeseli izliyorum belki uykum açılır

senfat ya sıla bana ne dedi biliyo musun
anne sen onları izliyosun bana uygulayacaksın diye korkuyorum
nerden çıkarmış olabilir

manyakmısın kızım, çocuğun yanında cinayet belgeseli mi izlenir, hey allahım ya

manyakmısın kızım, çocuğun yanında cinayet belgeseli mi izlenir, hey allahım ya

tey allam ya
sence çocuğun yanında mı izliyorum
ama konuşurken yazarken reklamda falan duyuyor
o da dedektif romanı okuyor ona bakarsan:44::44:

arkadaşlar merhaba ben sizi aylardır misafir olarak takip ediyordum. Aslında bayadır da üyeyim fakat şu ana kadar hiçbir paylaşımda bulunmadım. Eğer beni kabul ederseniz artık bende sizin aranızda bulunmak istiyorum. Okuya okuya sizleri çok iyi tanıdım. Ama gerçekten sizlere okumakta çok zor yetişiyorum. Sabah işe bir geliyorum 20 sayfadan fazla yazmış oluyorsunuz.

hoşgeldin
beni de tanıdın mı
sen de beni sevdin dimi
ben işe girince durulur buralar merak etme

karanfilim sizinkileri de görücez inşallah

tey allam ya
sence çocuğun yanında mı izliyorum
ama konuşurken yazarken reklamda falan duyuyor
o da dedektif romanı okuyor ona bakarsan:44::44:

:))))))))) canım benim bunlar size gece korkusu, karanlık korkusu, yanlız kalma korkusu, tek başına uyuyamama gibi korkularla geri dönmesin inşallah.

teşekkür ederim ablacım :) hoşbuldum. (Sizin benden yaşça büyük ve birçok konuda tecrübeli olduğunuzu bildiğim için abla dedim. Kusura bakmayın.)

teşekkür ederim ablacım :) hoşbuldum. (Sizin benden yaşça büyük ve birçok konuda tecrübeli olduğunuzu bildiğim için abla dedim. Kusura bakmayın.)

sevdim seni glcn sen bir süredir takip ediyorum dedin ya, bil bakalım burdaki ennn fakir, ennnn çok sevilmek isteyen, ennnn geç yatan, hep aşortmanla gezen kim

hoşgeldin
beni de tanıdın mı
sen de beni sevdin dimi
ben işe girince durulur buralar merak etme

karanfilim sizinkileri de görücez inşallah

olsun olsun sizinkiler gibi akıllı bıdıkca sözler etsinler

aslında hayalim 3 çocukdu ama biraz daha beklersek bu istek 4 e bile çıkabilir..

tabi abla diyeceksin, kendisi benden de büyük olur, hatta sunny abladan büyük gösterdiğini söylüyorlar ama biz ikiz oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…