Aaaa evet bende seni hatırladım...Evet başladım ama kime faydası var bilinmiyoGelen gidiyooo
ben de öğrenciyken stajımda kriminaldeydim o yaz resmen psikolojim bozulmuştu. Hava kararsın bir şeyler beni dürterdi dışarda duramazdım hemen eve gitmek isterdim.
sen nerde calışıyordun, çocuguna kim bakıyor
ben kriminalde çalışmak isterdim
aslında arkeologların da emniyette çalışması lazım ama müze bitti de ora kaldı sanki
dolapta ayakkabıyı bugun ne giysem de gördüm
çok mantıklı dolaba koy, kokudan bayıl yat, yatak odasında
Özel bir şirkette muhasebedeyim oğluma kayınvalidem bakıyor...Sen neler yapıyorsun??
bugun son kaza orucum. 60 gun tamamlıyorum. Allah kabul eder inşaallah
hayırlı cumalar , tüm dualarınız kabul olsun. oğlumun milletine ve ailesine hayırlı evlat olması için dualarınızda yer almak isterim.
her hafta hastaneye giden tipler vardır ya
ben de adliyeyi mesken tuttum. son adliye işimdi, bundan sonra gitmek yok.
bugun de asliye ceza mah. deydim. yurtta iken yangın çıkmıştı, müşteki olarak ifade verdim. yurtta çalışıyorsan adliyeden çıkman mumkun değil zaten. şükür ki ev yakın. oğlanı da karşı komşu dedeye bıraktım, memnun kaldı çocuk.
bize o kadar çok adliyede iş çıkıyordu ki. mesela tanımadıgın çocuklara kayyum olarak atıyorlardı, iş yerinde işini gücünü BIRAKIP GİDİYORSUN. bilirkişi dosyaları oluyor, onlar ücretli oldugundan biraz iyi oluyordu.
başıma gelen bir olayı anlatayım. il dışındaki bir yurda kayıtlı bir kız bizim ilde fuhuş yapıyor, 18 yaş altı ancak, cezaevine girip çıkmış, çocuk dogurmuş, satmış, adam yaralama... gibi gibi bir sürü şey yaşamış bir kız. polisler yurda getiriyor, arkadaslar kızın kayılı oldugu 6-7 saatlik ile teslim ediyor, bizim personel gelmeden kız geliyor geri. sürekli getir götür, devlete bir sürü külfet ve kız asla bu yoldan vazgeçmiyor. neyse cocuk şube artık bu kızı yolda görse yurda getirmiyor, yurttaki diğer çocuklardan kaçırıp satmışlığı var bu kızın. ancak bir suca karışıyor, savcı yurda teslim edin diyor polis o zaman getiriyor. benim nöbette bir gün devriye gezen polisler bunu getirmiş. öyle sarhoşki, topuğunun biri kırılmış, mini etekli, ince çorap kaçmış. topuk ve sarhoşluk eklenince topallayarak yürüyor. sigara verin, kapıyı açın gideceğim diyor, kapıyı nasıl açayım gece 1 de teslim edilmiş, kızı elimle kaçırmış olurum. bu kapıya yürüdü, açın diye bağırıyor, kapıyı kırarım dedi. kırabilir ama kaçamaz diye düşündüm. ayakkabılığın çekmesini birden bir kaptı, kapının camını bir indirdi. sarhoşluğun verdiği cesaretle kırık camların arasından kaçtı, gece sokakta döndü arkasını bağırıyor, size açın kapıyı demiştim diye, topallaya topallaya hem bağırıyor, hem gidiyor. ben kurum adına devlet malına zarar vermekten şikayetçi oldum.
bu kız özel radyo sahibibi bıçaklamış, neden dj istediği şarkıyı çalmamış, suça karışınca polis getirdi yurda. ben yine nöbetçiyim. eyvah dedim, şarkı çalınmayınca adam bıçaklayan kim bilir bana ne yapar? kıza dedim, şu tarihte mahkeme var, cam kırmıştın ya, canım hakkını helal et, prosedür gereği şikayet etmem gerekiyordu. olsun abla dedi o da. alimaallah bana bişey yapar dedim.
niyeki lazım oldgunda il kültür tur. müdürlüğüne bi üst yazı yazarlar, bilirkişi olarak görevlendirilirler.
ben işe başladım evdeyim. 30 ocak dogumlu, yaşını doldurdu. 1 aydır diğer topiğe uğramıyorum. bizim oğlan onlara göre biraz geri. konuşma falan yok. ben de kıyaslayınca üzülüyprum
oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy ablam benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin gelişin bana en güzel hediye olurdu cansın cannnnnnnnnnnnn
ayakkabıları da yük etme boşver ben sana buradan istediğin ayakkabıyı hediye ederdim hem havanı at, hem de farmasiyi giydikçe hatırlardın
ben işe başladım evdeyim. 30 ocak dogumlu, yaşını doldurdu. 1 aydır diğer topiğe uğramıyorum. bizim oğlan onlara göre biraz geri. konuşma falan yok. ben de kıyaslayınca üzülüyprum
aaaaaaaaaa kıskandım ama
sunny abla dışarı ayakkabılarıyla gircekmiş ama inadı inat
en yenisini giyiyor ne altını sildiriyor
ne gerisi be senfatçım yapma Allah'ını seversen
o topikteki bir kişi yeter adamı kompleks içine sokmaya
zamanında Allah kurtarmış beni
hava kapalı gri
içim sıkılıyor bunalıyor daralıyorum nefes alamıyorum
bu havada yapacak tek şey uyumak
ben nasıl karadenizliyim ya
Benim oğlumda 18 ocak doğumlu bende ara ara yazmaya başladım orda...Neden öyle düşündünki olurmu öyle şey özellikler bebeğe göre değişir sakın kıyas yapıpta üzme kendini senin sıpan tembel azcık demekki:)))Bak bizimkine yürümüyor bırak onu tay bile durmuyor hemen oturuyor sıpa:)))Çok tembel şimdikiler valla...
Ya nasl karadenizlisun koy tavaya hamsiyu yap hamsi tava iyi gider bu havada cnm:)
aaa merak ettim kimmiş oo:)))Sende varmıydın o topikte:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?