Kirli Çıkılar )))

senin hayat hikayenden 30 bölümlük dizi çıkar.ya da akraba tarafından mı diyeyim.ya sabır.
sen de hayır yaptın farzet bıdığım,açları doyurdun,yoksulları barındırdın ne de olsa.tövbe estağfurullah.
ablam değişti diyorsun ya,hayır canım,insan iyiyken kötü olmaz.
sana değer veren insan her ortamda,durumda bunu gösterir,diğer türlüsü gerçek yüzünün ortaya çıkışıdır.
artık olanı bırak ta,bundan sonra ne yapacağını düşün.
aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun,hep düşünceli davran,hep sevgiyle yaklaş,ama hep kalbin kırılsın.
ben bu yaz bir silkeledim benimkileri,nasıl rahatladım anlatamam.
keşke içime atacağıma en baştan yapsaymışım.darısı başına diyeyim.

resmen terbiyesizlik,seviyesizlik papatyacım bu yaptıkları.
ne günlere kaldık.

Arkadaşlar benide alın aranıza olmamıııı

Ama benim param yokkkk

Çalışıyorum para kazanıyorum ama anlamadan bakıyorum yokkkk bitmişşşş

hanımlar dolap düzenleyiciler hakkında ne düşünüyorsunuz geçenlerde ikeada bunları görüdm çok hoşuma gitti fikirlerinizi merak ettim

Gardırop içi fikirler< Yatak Odaları | IKEA Türkiye

bence bunlar daha dağınık yapıyor
hele kapaklı kutular
içinde ne var tek tek aç bak
hiç bana göre değil
bez olanların da zamanla yumuşayacağını şeklini kaybedeceğini düşünüyorum
ben ce her şeyin yeri ayrı olmalı çekmecesi falan
ama tabi kendi evinde mümkün olur bu

hmmmmmmm düşüneyim bakalım ben şimdi burdan uşak'a gitsem farmasiye ne götürürüm:26: buldum benden hatıra olarak kullanman için kalıcı birşey, mesela eşimin yaptığı çatal kaşık takımlarından güzel bir takım yapardım herhalde. sonracığıma, güzeeelce giyinir kuşanır, çantama da ev ayakabılarımı koyardım gerçi koymasam da farmasiciğim kesin terlik çıkarırdı ama olsun, havam olsun di mi bakarsın öteki kirli çıkılardan da gelen olur ezik kalmamak lazım

hanımlar dolap düzenleyiciler hakkında ne düşünüyorsunuz geçenlerde ikeada bunları görüdm çok hoşuma gitti fikirlerinizi merak ettim

hıııım, çok beğendim. ama ayakkabılarla giysilerin aynı yerde olması beni irrite etti tabi.

askı çeşitlerine bayıldım, benim en çok sorun yaşadığım şeylerden biri o.

şu asılan bez rafların kesinlikle kullanışlı olmayacağını düşünüyorum, zira üstten alttan çeker falan acayip bir görüntü olur. kullanışlı görünüyor fakat fazla eşya almaz, alırsa da formu bozulur.

çekmece içi düzenleyiciler de çok çok hoş.

bana ikea deme,yaz yaz bitmez,çok sevip,kullandığım bir dünya ürünü var evde.
daha da alacaklarım var,listem kodlarıyla beraber hazır,gitmemi bekliyor.
bu arada bursadaydın değil mi,ikeaya ben de bursa ya geliyorum.
bir kahve içeriz artık.

bu arada mavi kapaklı saklama kapları var,favorim,mikrowella,dondurucu,buzdolabı,bulaşık makinesi gezip duruyor,hala taş gibi.
tupperdan eksiği yok.tavsiye ederim.fiyatı da çok çok uygun.

demişken kızı korkutmayayım,kahveler benden.

oyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy ablam benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
senin gelişin bana en güzel hediye olurdu cansın cannnnnnnnnnnnn

ayakkabıları da yük etme boşver ben sana buradan istediğin ayakkabıyı hediye ederdim hem havanı at, hem de farmasiyi giydikçe hatırlardın

senfat anlattıkların çok ilginç hem korkutucu hem üzücü ne bileyim
benim eşim hiç anlatmaz işte olan biteni boşuna değil yani ben kaldıramam o kadar travmayı

aynen ben de
heralde tek tek eve getirmeye çalışırdım

öööööööööööööööööööööööööğh

bişi diyemiyorum
keza dersem senin mesajdan uzun olur
allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…