Kirli Çıkılar )))

anladım canım artık sende katıldığına göre güzel sohbetler olsun hepimize

benim ablamlar ağızlarının ortasına çakar bi tane
keza ben de ama bıdık çok naif sesini bile çıkarmamıştır

yıllar önce şöyle bir söz duymuştum eksik olabilir belki .... edebi en iyi edebsizden öğrendim... diye inanıyorum onlarda öğrenecek ev sahipliğini misafirliği güler yüzü tatlı dili kalp kırmamayı bu bahsettiklerim tıngır mıngır konular ama ben yine seviyorum onları şu hayatta kimlere tahammül etmiyoruz ki ayda yılda birde onlara tahammül edeyim dedim birde ilk defa evime geldiler istediğim ki benden yana hiçbir gönül kırıklıgı olmasın
yemeklerim kaldıgı için çöpe gitti içimden onların nasibi vardır kimbilir hangi sokak hayvanı faydalacak diye yüreğim su serpttim
dışarda yemek masraflı oldu artı gezme dolaşma giriş ücreti şusu busu ama onların canı sağolsun bi ekders ücretime bakar
biryandanda şöyle düşünüyorum son gelen eniştemin babası hastanede yatıyor bağırsak kanseri oldu tedavi gördü ikinci eşiyle sorun yaşadı ayrılma sırasına geldi adam üzüntüden felç oldu hastanede yatıyor haftasonlarında ablamlara çıkarıyorlar ikinci eşi bakmak istemiyor ölürse parası bana kalır diye boşanmadan da vazgeçti
yazık bizimkiler çok bunalmış bir kaçamak yapmışlar bize gelmişler giderken eniştem diyor ki yıllardır yaptıgım en huzurlu tatildi çok rahat ettirdin diyor yaaaa mutlu oluyorum
annem çocuklarını torunlarını gördü mutlu oldu
eltimle eltimin annesi amcasının kızı geldi gitti köyde kayınvalideme anlatmışlar çok ilgilendi bu kadar beklemiyorduk diye kayınpederim nasıl onure oldum diyo

walla dizi olayı banada mantıklı geliyor yazsam mı acaba
ayyy enişete rollerinde kimi oynatsam ne göndermeler yaparım
aaaaaa birde onların hakkımda ne düşündükleri var bak şimdi merak ettim onlar ne dediki

ben dün korkutmak için dedim geliyorum
sesi çıkmadı korkudan

canımmmmmm arada kaçırmışım senin yazını o kadar çok sayfa birikmiş ki oku oku
gelin canım gelin başımın üstünde yeriniz var
öyle kahve filanla geçitirmem ben misafimim olun
gelişiniz ayın 14ü olmasın malum paradan eser kalmıyor
zengin günümde gelin ki güzelce ağırlayayım sizleri bursanın altını üstüne getirelim keyften dört köşe olalım
benim yeni yıl planlarımda vardı kirli çıkılarla buluşmak bakınız bilmem kaçıncı sayfada
ayyyy heyecanlandım

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118:

o zaman sen de anlat bakalım, biz de seni tanıyalım

evet kocamın yanına geldim sonunda çok şükür :))
şimdi ev telaşı başlayacak
bir kaç ay idare edip eşyalara falan tekrar düzenleyip kendi evimize çıkacağız
resmen yeni evlenecek eşya yapacak gelinlik kızlar gibi hissettim kendimi :))

İyi akşamlar hanımlar ben geldim bugün evde yoktum arkadasın ablasına gittik 7 de geldim eve hemen sizi açtım.
Aklımda kalanları yazacağım unuttuklarım olursa şimdiden affola kusura bakmayın çok açımda
Farmasicim aşure görüpte seni unutmak olurmu ellerine sağlık muhteşem gözüküyor bayılırım aşure rengi,kıvamı süper olmuş
Bıdıkçım o nasıl misafir öyle ben bile sinir oldum bide kardeş yaa ayıp vallahi bayağı yorucu ve sıkıcı geçmiş tatilinde sıkma canını bitanem resmen enişten kıskançlıktan yapmış.
senfatcım okudukça tüylerim ürperdi artık insanlara hiç güvenim kalmadı çok küçük yaşta nelere alışıyorlar,bataklığa batıyorlar ahh ahh dedim içimden.
gülçin hoşgeldin aramıza.
selincim göbüşünü bende merakla bekliyorum şekerim .

class cım çok sevindim canım hayırlı olsun bitanem.

Ablacım ben, Ankara' da yaşıyorum evliyim, birtane 5 yaşında bir kızım var. Özel bir elektronik eşya satan mağazada çalışıyorum. ((Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

canım ankaranın neresinde oturuyosun bende ankaradayım bide sirken var ankaralı

Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/KESTEL/Cumhuriyet İlkokulu
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

waaawwwww süper kavuştun eşine hayırlı uğurlu olsun canım
sınıf öğretmeni olarak mı atandın
bakın benim yeni yıl dileğim gerçekleşiyor yavaş yavaş bursada tanışacağım herkesle hadi baalım bir ki bir ki bi ki kalkıyooooooo

evet sınıf öğretmeni olarak atandım branş değişikliği istememiştim
evet yakınız artık :)))

canım ankaranın neresinde oturuyosun bende ankaradayım bide sirken var ankaralı

Evet canım hatırlıyorum eski mesajlarınızdan sizin Ankara' da olduğunuzu. Canım ben Keçiören de oturuyorum malesef. Malesef diyorum çünkü evlendim evleneli 7 yıldır burda oturuyorum fakat bir türlü alışamadım. Evlenmeden önce Batıkent' te oturuyordum ve ailem halaaa Batıkent' te.

çok sevindim senin adına zavallı eşim branşını değiştirdi ama vardır bir hayır bundada
burada var mıydı daha önceden bir düzeniniz hangi semtte yerleşeceksiniz şanslısınız kestele kadar tranway yapıyorlar ulaşım rahat olur heryere
görüşelim geldiğinde daha sık paylaşımda bulun ben pek göremiyorum seni

maşallah canım hep derler ya sınıf da açık çok olmaz diye..
çok sevindim yaa.
bizim okula da bi arkadaş geldi branş değişikliği mevzusuyla sınıf dan meslek öğretmenliğine terfi etti..
senin de ünv. itibariyle öyle bişey varsa hiç kaçırtma derim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…