akşam menüm
kahvaltı sofrası hazırladım
çok sevindim senin adına zavallı eşim branşını değiştirdi ama vardır bir hayır bundada
burada var mıydı daha önceden bir düzeniniz hangi semtte yerleşeceksiniz şanslısınız kestele kadar tranway yapıyorlar ulaşım rahat olur heryere
görüşelim geldiğinde daha sık paylaşımda bulun ben pek göremiyorum seni
Evet canım hatırlıyorum eski mesajlarınızdan sizin Ankara' da olduğunuzu. Canım ben Keçiören de oturuyorum malesef. Malesef diyorum çünkü evlendim evleneli 7 yıldır burda oturuyorum fakat bir türlü alışamadım. Evlenmeden önce Batıkent' te oturuyordum ve ailem halaaa Batıkent' te.
maşallah canım hep derler ya sınıf da açık çok olmaz diye..
çok sevindim yaa.
bizim okula da bi arkadaş geldi branş değişikliği mevzusuyla sınıf dan meslek öğretmenliğine terfi etti..
senin de ünv. itibariyle öyle bişey varsa hiç kaçırtma derim sana
hu hu huuuuuu huuuuuu hoşgeldin gülçin sanırım sınava tabisin o zaman bu da benim sorummmmm
cevabı akillibidikk olan bir soru sor bakalım nasıl birşey soracaksın ne kadar takiptesin
şimdi yıldırımda oturuyoruz bekar evi sayılır eşyalarımız bir odada tıkalı(
değiştirmek istiyorum onları ruh halim onlarla yaşamak istemiyor
ben branş değişikliğini göze alamadım dediğin gibi vardır bunda da bir hayır
kestelde oturmayı planlıyoruz biz zaten seviyoruz zaten orayı hatta ev almayı bile düşünüyoruz
yaşadığım tatsız olaydan sonra içimden yazasım gelmiyordu
2012 üzdü beni 2013 sevindirir inşallah
vallahi iki tarafta uzak bize bende akderedeyim cebeciyi geçince biliyomusun bu tarafları?
hııımmmmmm ben bu soruyu beğenmedim üzücü olayları hatırlatıyor sen yeniden pozitif bir soru sorsana anlaşılan epey bi eskisinCanım senide tanıyorum. Sizde Van Depreminden geldiniz değilmi. Allah' ım korudu sizleri. Çok geçmişler olsun. O zaman okuduğumda çok üzülmüştüm.
iyiakşamlar arkadaşlar.
ağımıza yeni biri daha düşmüş. hosgeldin gulcin
canım çok teşekkür ederim. Hoş buldum. Hepinizi gerçekten ÇOOOOK HOOOŞ BULDUM. Sanki Face de yıllardır tanıdığım arkadaşlarımla mesajlaşıyormuşum gibi hissettim. Hepinize teşekkür ederim. Benide aranıza aldığınız için
yok canım ben iyiyim böyle
büyüklerle uğraşmak zor benim için
ben mutluyum benim yavrucuklarla :)))
darksea .!.:benim hakkımda ne biliyon. dökül bakalım
ablacım afiyet olsunafiyet olsun canımbizde de bugün
tarhana çorbası(hava soğudu diye canım istedi, yoksa daha yeni yapmıştım)
alinazik
bulgur pilavı
salata
dünden zeytinyağlı pırasa var. ama millet daha gelmedi. geciktiler nedense
benim akşamki menümde farmasiyle aynı eve gelince üşendim yemek yapmaya patates filan közledim eşimi bekliyorum
yarında arkadaslar gelebilir pizza yapıcam
benim hakkımda ne biliyon. dökül bakalım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?