Kirli Çıkılar )))

benim akşamki menümde farmasiyle aynı eve gelince üşendim yemek yapmaya patates filan közledim eşimi bekliyorum
yarında arkadaslar gelebilir pizza yapıcam

şimdi yıldırımda oturuyoruz bekar evi sayılır eşyalarımız bir odada tıkalı (
değiştirmek istiyorum onları ruh halim onlarla yaşamak istemiyor
ben branş değişikliğini göze alamadım dediğin gibi vardır bunda da bir hayır
kestelde oturmayı planlıyoruz biz zaten seviyoruz zaten orayı hatta ev almayı bile düşünüyoruz
yaşadığım tatsız olaydan sonra içimden yazasım gelmiyordu
2012 üzdü beni 2013 sevindirir inşallah

hu hu huuuuuu huuuuuu hoşgeldin gülçin sanırım sınava tabisin o zaman bu da benim sorummmmm
cevabı akillibidikk olan bir soru sor bakalım nasıl birşey soracaksın ne kadar takiptesin

vallahi iki tarafta uzak bize bende akderedeyim cebeciyi geçince biliyomusun bu tarafları?

Son düzenleme:

yok canım ben iyiyim böyle
büyüklerle uğraşmak zor benim için
ben mutluyum benim yavrucuklarla :)))

ya kızlar ben bu ay regl olmadım yine 1 hafta önce test aldım yaptım negatifti bekledim olmadı hala ama gögüslerim filan çok hassas normalde adetim düzensizdir 40 günde filan oluyorum biraz daha bekleyeyimmi sizce bide ben heray böylemi olucam ya çok stresliyim

hu hu huuuuuu huuuuuu hoşgeldin gülçin sanırım sınava tabisin o zaman bu da benim sorummmmm
cevabı akillibidikk olan bir soru sor bakalım nasıl birşey soracaksın ne kadar takiptesin

Canım senide tanıyorum. Sizde Van Depreminden geldiniz değilmi. Allah' ım korudu sizleri. Çok geçmişler olsun. O zaman okuduğumda çok üzülmüştüm.

yıldırım mı komşu çıkmayalım sonra bende yıldırımdayım bursada uzak diye bir yer yok heryer yakın oluyor
canım sen daha iyisini bilirsin ama hiç birşey için uzun vadeli üzülme o an aklına geldiğinde bir kaç dakika düşün sonra bırak gitsin kendini
ertelemkte iyi olmuyor birikiyor
ama çok güzel bir şehire gelmişiz maneviyatı yüksek eğlencesi bol ne ararsan var
2013 hepimize bol bol bol mutluluk getirir inşallah

classs kestel tokilere eşim diyordu 15bin peşinat verip giriliyormuş diye madem ev almayı düşünüyorsun bi bakın belki işinize yarar

Canım senide tanıyorum. Sizde Van Depreminden geldiniz değilmi. Allah' ım korudu sizleri. Çok geçmişler olsun. O zaman okuduğumda çok üzülmüştüm.
hııımmmmmm ben bu soruyu beğenmedim üzücü olayları hatırlatıyor sen yeniden pozitif bir soru sorsana anlaşılan epey bi eskisin
tabi güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

iyiakşamlar arkadaşlar.
ağımıza yeni biri daha düşmüş. hosgeldin gulcin

canım çok teşekkür ederim. Hoş buldum. Hepinizi gerçekten ÇOOOOK HOOOŞ BULDUM. Sanki Face de yıllardır tanıdığım arkadaşlarımla mesajlaşıyormuşum gibi hissettim. Hepinize teşekkür ederim. Benide aranıza aldığınız için

benim hakkımda ne biliyon. dökül bakalım :18:

ablacım afiyet olsun

burada şu an kar yağıyor akşamüstünde beri

ben aşureyi yedim doydum azıcık da annemin yaptığı keklerden yedim çayın yanına tamamdır

asıl tatil bitmeden yapmak istediğim birşey daha var nasipse yarın onu yapacağım

'' kelle paça''

benim akşamki menümde farmasiyle aynı eve gelince üşendim yemek yapmaya patates filan közledim eşimi bekliyorum
yarında arkadaslar gelebilir pizza yapıcam

afiyet bal şeker olsun
yarın ki pizzadan isterimmmmmmmmm

gulcin hoşgeldin

kızlar herkes burada beni sakinleştirin dakka bir gol bir kocama küstüm

ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum telefon haricinde o da özel günlerde sadece üst katta oturuyorlar yarın kadın gelecekti ben de eşime dedim ki eve gelirken git annenlerden merdiveni al gel benimki koştur koştur eve geldi elinde bişi yok nerde merdiven dedim sen görmeye geldim alacağım yukarıdan gidip dedi iyi dedim evde bardakları falan varmış onların aldı onları da yukarı çıktı 15 dakka gelmedi sonra gelince ben de aa geldin hayret dedim noldu dedi yanıma geldi bişiler yemiş yukarıda baktı yüz vermiyorum gitti mutfağı topladı sonra geri geldi traş olmuş onu gösteriyor bende git yukarıda otur dedim gitti yattı ben de gittim niye kızdım anlamadın di mi dedim yok anlamamış dedim ki o kadar yoldan geldim sen git yukarıda yemek ye neymiş yemek yememiş bir köfte almış sadece öyle bir orayı bir burayı idare edeyim yapamazsın dedim geldim

delirrrrrrrdimmm de acaba fazla mı delirdim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…