- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
buldunuz dimi kızı
yok yaa çok zevkli dimi sormak ben de sorcam:86:
benim hakkımda ne biliyon??
derfat yeminle seri üretime geçtin ha:)))) bende yarın yapcam elsanın tarifini yaptım ben fakat elosa tepside yapmış ben borcamda yaptım bide mantarlı yaptım yedim ama güzel olmamıştı beğenmedim yarınkda senin tarifini deniciğim:)))))) hatta diorumki eşim bu gece nöbetçi yarın saat 14.00 den önce kalkmaz sen hiç öğlen için yaptın gideri varmı ne bilim aklımda pizza hep gece yenirmiş gibi bi izlenim varda delimiyim neyim:))) hiç pizza kültürümün olmadıgı nasılda bellibenim akşamki menümde farmasiyle aynı eve gelince üşendim yemek yapmaya patates filan közledim eşimi bekliyorum
yarında arkadaslar gelebilir pizza yapıcam
ya kızlar ben bu ay regl olmadım yine 1 hafta önce test aldım yaptım negatifti bekledim olmadı hala ama gögüslerim filan çok hassas normalde adetim düzensizdir 40 günde filan oluyorum biraz daha bekleyeyimmi sizce bide ben heray böylemi olucam ya çok stresliyim
buldunuz dimi kızı
yok yaa çok zevkli dimi sormak ben de sorcam:86:
benim hakkımda ne biliyon??
Sanırım ilk defa sınavla bir topiğe kabul edilen kişi benimCanım yanlış hatırlamıyorsam senin Oğlunun Kreşe alışma süreci biraz zor olmuştu. Doğru hatırladım mı?
gülçin de bakalım beni ta nerelerden tanıyorsun
nasıl bilirdinnn beniiiiiiiiiiiiiiii de bakalım hele
gulcin hoşgeldin
kızlar herkes burada beni sakinleştirin dakka bir gol bir kocama küstüm
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum telefon haricinde o da özel günlerde sadece üst katta oturuyorlar yarın kadın gelecekti ben de eşime dedim ki eve gelirken git annenlerden merdiveni al gel benimki koştur koştur eve geldi elinde bişi yok nerde merdiven dedim sen görmeye geldim alacağım yukarıdan gidip dedi iyi dedim evde bardakları falan varmış onların aldı onları da yukarı çıktı 15 dakka gelmedi sonra gelince ben de aa geldin hayret dedim noldu dedi yanıma geldi bişiler yemiş yukarıda baktı yüz vermiyorum gitti mutfağı topladı sonra geri geldi traş olmuş onu gösteriyor bende git yukarıda otur dedim gitti yattı ben de gittim niye kızdım anlamadın di mi dedim yok anlamamış dedim ki o kadar yoldan geldim sen git yukarıda yemek ye neymiş yemek yememiş bir köfte almış sadece öyle bir orayı bir burayı idare edeyim yapamazsın dedim geldim
delirrrrrrrdimmm de acaba fazla mı delirdim bilemedim
derfat yeminle seri üretime geçtin ha:)))) bende yarın yapcam elsanın tarifini yaptım ben fakat elosa tepside yapmış ben borcamda yaptım bide mantarlı yaptım yedim ama güzel olmamıştı beğenmedim yarınkda senin tarifini deniciğim:)))))) hatta diorumki eşim bu gece nöbetçi yarın saat 14.00 den önce kalkmaz sen hiç öğlen için yaptın gideri varmı ne bilim aklımda pizza hep gece yenirmiş gibi bi izlenim varda delimiyim neyim:))) hiç pizza kültürümün olmadıgı nasılda belli
hele hamburger ığğğğğğğğğğğ hiç bi kuvvet bana o şeyi yediremez pizzayıda ama evde yapınca yerim:))))))))
canım eczaneden aldığın strip gebelik testlerinin kesin pozitif çıkması için adet tarihinin üstünden en az bir hafta geçmiş olması lazım yani sen 40 gündür adet olmuosan ve bir hafta önce test yaptıysan o yaptıgın testin pek bi güvenilirliği yok asıl şimdi yapman lazımki kesin sonuç versin bi test daha yap :))) çünkü vucutta hormon artışını o stripin algılayabilmesi için yaklaşık gebelik süresinin 3 haftayı tamamlamış olması gerekiyo....:)))
:18::18:Canııım senin hayırlısıyla inşallah en kıssa zamanda bebişin olacak (içime öyle doğuyor). Konya da yaşıyorsun. Geçen haftalarda kardeşin yanındaydı. Ayyyy şimdilik bu kadar hatırlarladım. Olur mu? :26:
hiç pizza kültürümün olmadıgı nasılda belli
hele hamburger ığğğğğğğğğğğ hiç bi kuvvet bana o şeyi yediremez pizzayıda ama evde yapınca yerim:))))))))
ooo çok bile benden 100 aldın:18::18:Canııım senin hayırlısıyla inşallah en kıssa zamanda bebişin olacak (içime öyle doğuyor). Konya da yaşıyorsun. Geçen haftalarda kardeşin yanındaydı. Ayyyy şimdilik bu kadar hatırlarladım. Olur mu? :26:
evacım ezcacım
rixper
rispardin
matodin
nedir
etkileri
yan etkiler nelerdir
ne işe yarar efenim
engin bilgi denizinde yüzdürür müsün beni canııım
bak özel mesaja boğarım ego manyağı yaparım seni
bir ay iltifat beklemene gerek kalmaz
sakin ol canım..
onlar erkek bizim gibi herşeyi de hassas düşünmezler..
ben de çok kızdığım zamanlar olmuştu özellikle ilk yılımda keşke aklıma gelse de anlatsam..
ha dur geldi. ben annemlere gelcek olurdum beyfendi bi gün sonrasına plan yapardı kardeşiyle çok bozulurdum ne küserdim ama..
tabi akıllandı beyfendi.. bana geçen diyor olur mu aşkımm sen yokken evlere bile giresim gelmiyor ki hemen kendimi oyalayacak bişeyler buluyorum.. ben de yedim
sen azcık nazını yap sonra peşinde iki dolandırdıktan sonra affetbozuşmayın eniştemle
bu topikte ne cevherler var sen bilmiyorsun
genel sağlık bilgilerini parça parça eden ne olaylar
ovulasyon sonrası 7. gün testte silik görüp tespit edenler var
ama inşallah derfatın bu sefer olmuştur hayırlısıyla.
sen portakalllı ördeklerin avakadoların mangoların insanısın canım
çok görmüyoruz sana
Farmasi sanırım en çok senin için yarum yapabilirim. :)) Öğretmensin 2 oğlun var.(Allah'ım bağışlasın inşallah). çook beceriklisin her konuda Uşak' ta yaşıyorsun. Sanırım Banazlıydın :26: Bu kadar yetermi? Kazandım mı sınavı
gulcin hoşgeldin
kızlar herkes burada beni sakinleştirin dakka bir gol bir kocama küstüm
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum telefon haricinde o da özel günlerde sadece üst katta oturuyorlar yarın kadın gelecekti ben de eşime dedim ki eve gelirken git annenlerden merdiveni al gel benimki koştur koştur eve geldi elinde bişi yok nerde merdiven dedim sen görmeye geldim alacağım yukarıdan gidip dedi iyi dedim evde bardakları falan varmış onların aldı onları da yukarı çıktı 15 dakka gelmedi sonra gelince ben de aa geldin hayret dedim noldu dedi yanıma geldi bişiler yemiş yukarıda baktı yüz vermiyorum gitti mutfağı topladı sonra geri geldi traş olmuş onu gösteriyor bende git yukarıda otur dedim gitti yattı ben de gittim niye kızdım anlamadın di mi dedim yok anlamamış dedim ki o kadar yoldan geldim sen git yukarıda yemek ye neymiş yemek yememiş bir köfte almış sadece öyle bir orayı bir burayı idare edeyim yapamazsın dedim geldim
delirrrrrrrdimmm de acaba fazla mı delirdim bilemedim
ben olmadığım kesin...
sana başka bir soru canım;
topiğin en beceriksizi kimmmm.....
bil bakalımmmmm.....
Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/KESTEL/Cumhuriyet İlkokulu
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
canım glcın hatırlamaz da eminim ben senden beceriksizim hele mutfakta
hayırlı olsun ne güzel eşinize de kavuşmuşsunuz darısı başıma
derfaat ben öğrenciyken demirtepe metrosuna yakın oturuyordum glcın ben de iki yıldır keçiörendeyim halen alışamadım ileride olur demiştim ama demek ki mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?