gulcin hoşgeldin
kızlar herkes burada beni sakinleştirin dakka bir gol bir kocama küstüm
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum telefon haricinde o da özel günlerde sadece üst katta oturuyorlar yarın kadın gelecekti ben de eşime dedim ki eve gelirken git annenlerden merdiveni al gel benimki koştur koştur eve geldi elinde bişi yok nerde merdiven dedim sen görmeye geldim alacağım yukarıdan gidip dedi iyi dedim evde bardakları falan varmış onların aldı onları da yukarı çıktı 15 dakka gelmedi sonra gelince ben de aa geldin hayret dedim noldu dedi yanıma geldi bişiler yemiş yukarıda baktı yüz vermiyorum gitti mutfağı topladı sonra geri geldi traş olmuş onu gösteriyor bende git yukarıda otur dedim gitti yattı ben de gittim niye kızdım anlamadın di mi dedim yok anlamamış dedim ki o kadar yoldan geldim sen git yukarıda yemek ye neymiş yemek yememiş bir köfte almış sadece öyle bir orayı bir burayı idare edeyim yapamazsın dedim geldim
delirrrrrrrdimmm de acaba fazla mı delirdim bilemedim
benim kelle paçacı , kokoreçci senfatım nelerde
senfat kelle paçayı şimdi dondurucudan çıkardım
resimlesem seyyah hayatta daha yemezzzzzzzzzzzzzzz zaten şu zamana kadar yememiş
daha uşak'a geldiğinde yediremem diye fotosunu eklemedim
kızlar oğlumun aşı karnesini kaybettik nerden çıkarabilirizz selin delibocuk hele el atıverin
ooo çok bile benden 100 aldın
Allah seni var yaa çok şekersin yaa
aile hekiminizden:))) eğer aşı tarihlerini bilmioruz sistemde yok falan derlerse bağlı bulundugunuz ilçenin toplum sağlığı merkezini aramalarını söleyin yada gıcıklık yaparlarsa siz toplum sağlığı merkezini telle arayın:)))
ama büyük ihtimalle tüm aşıları ale hekimliğinizde kayıtlıdır:))))
kızlarrrrrrrrrrrrrrr huuuuu arada kaynıyor sorum selinnnnnnnn delibocuk aşı kartını kaybettik daha önce ilçedeydik şimdi merkezde ne yapmak gerek
selin mesajları siiiiiiiiillllllllllllllllll
yazılanların arasında gözden kaçırmışım
kaç yıllık evlisin canım ?
eşim ankara da canım ben adana da
farmasi bu cesedi ne koydun buraya
eneem tövbe nimete bişey denmezde bu sayfayı geçelim hemen
6 yıl bitti canım daha yeniymişiz gibi kaprisim di mi
badecim seyyahın özel isteği ile repertuarımdan bir parçayı paylaştım
canım biz buraya yeni geldik yine verirler miiii daha önce ilçedeydik şimdi merkeze geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?