Kirli Çıkılar )))

yazılanların arasında gözden kaçırmışım
kaç yıllık evlisin canım ?

isterim de isterim
fotoğraf isteriiiiiiiiiiiiiiiiiim
bari fotosuna bakayım

kızlar oğlumun aşı karnesini kaybettik nerden çıkarabilirizz selin delibocuk hele el atıverin

aile hekiminizden:))) eğer aşı tarihlerini bilmioruz sistemde yok falan derlerse bağlı bulundugunuz ilçenin toplum sağlığı merkezini aramalarını söleyin yada gıcıklık yaparlarsa siz toplum sağlığı merkezini telle arayın:)))
ama büyük ihtimalle tüm aşıları ale hekimliğinizde kayıtlıdır:))))

kızlarrrrrrrrrrrrrrr huuuuu arada kaynıyor sorum selinnnnnnnn delibocuk aşı kartını kaybettik daha önce ilçedeydik şimdi merkezde ne yapmak gerek
selin mesajları siiiiiiiiillllllllllllllllll

canım biz buraya yeni geldik yine verirler miiii daha önce ilçedeydik şimdi merkeze geldik

Arkadaşlar hepinize iyi geceler. Benim çıkmam lazım. Hepinize Allah rahatlık versin. Bakalım benim hakkımdaki düşüncelerinizi de sabah okurum artık

kızlarrrrrrrrrrrrrrr huuuuu arada kaynıyor sorum selinnnnnnnn delibocuk aşı kartını kaybettik daha önce ilçedeydik şimdi merkezde ne yapmak gerek
selin mesajları siiiiiiiiillllllllllllllllll

canım cevap verdim ya aile hekiminizden alabilirsiniz
eger aile hekiminiz arşivimizde yok falan derse bağlı bulunudgunuz ilçenin toplum sağlığı merkezi aşı biriminden aşı kartı temin edebilirsiniz normalde aile hekiminizin vermesi gerek:))))

seyyahhhhhhhhhhhhhhh bayıldın mı ???????????????

farmasi bu cesedi ne koydun buraya
eneem tövbe nimete bişey denmezde bu sayfayı geçelim hemen

6 yıl bitti canım daha yeniymişiz gibi kaprisim di mi

yeni evlisin sandım yazdıklarına bakınca da
amacım tenkit değil asla
sal gitsin hatta yolla dur annesine eşini
anlıyorum yoldan gelmişsin hiç umursama neşenden de birşey kaybetme bak göreceksin gitmek bile istemeyecektir (tecrübeyle sabit)

valal fena farmasii nasıl elledin onları soruna da yukarıda cevap verdim bu arada :)

bu arada benim fena bir huyum var ete tavğa ve balığa el süremiyorum zaten eti minimumda tavuğu sadece göğüs balığı da kafasını görmezsem yiyebiliyorum canlı bir şey olduğunuu hatırlatmaması lazım bana yediğim şeyin kötü bir huy

canım biz buraya yeni geldik yine verirler miiii daha önce ilçedeydik şimdi merkeze geldik

o ilin ilçesine geldiyseniz verirler tabikide canım sen aile hekimini o ilçeden bi dr. aldırdığından sistemden otomatik olarak ne yapılmış ne edilmiş görebilir:))
kartınızada tarihleri yazar bu kadar normal şartlarda 5 dk sürcek bi işlem
ama önce aile hekiminizi o ilçeye aldırmanız gerek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…