hadiii yaaa evanın face yok muuu...:18:
baltayı taşa mı vurdum:18: ama ben herkes için demiyom kii
evet ya avakadosuz günüm geçmio benim yemeyince krize giriorum bak ellerim titrio....
şu an kadar yediğim torpikal meyveler
muz ve ananas:))) ha bide domateside tropikal sayarsak domates başka bişe yemedim çokmu bişe kaybettim acaba mesela mango neye benzio
ya gece gece mango aşercem bak:)))
ayrıca japonların yogurt yemekten tiksindiklerini biliomuydunuz:))))
o kadar şey yiyolar köpek maymun önlerine ne gelirse yogurt yemiolar:)))
seyyahım, izle bebeem nolcak. izledikten sonra "kış kış cinler kış kış" dersin
biz üniversitedeyken evde 3 kız şu cinli perili filmlerden izliyoz, gece saat 02.20, filmde de aynı saatte açılmaması gereken bir kapı dan diye açılıyor, bizim de o sırada elektrikler gitmesin mi :18: :18: :18: üçümüz birbirimize bi sokulmuşuzki, örgü olduk resmen.
seyyah şimdi baktım da ben amfetamin sanmıştım sılaya hiperaktivite teşhisi konduğunu söylemiştin ya onun için verildi sandıydım
bu ilaçlar sana ama sanırsam
en son markette balığımızı temizleyen balıkçıya kafalarını almayın lütfen ben onları yiyorum diye seslendiğimde baya bir insan bana garip garip bakıyorduvalal fena farmasii nasıl elledin onları soruna da yukarıda cevap verdim bu arada :)
bu arada benim fena bir huyum var ete tavğa ve balığa el süremiyorum zaten eti minimumda tavuğu sadece göğüs balığı da kafasını görmezsem yiyebiliyorum canlı bir şey olduğunuu hatırlatmaması lazım bana yediğim şeyin kötü bir huy
sevinme seyyah eva benim arkadaşım, yaşdaşım, sayısaldaşım, kardeşim ecazı olursa yandal meslektaşım aramız bozulmaz
yok canım vurmadın açmama sebebimi yazarım sana
seyyah ın videosuna baktım (yani paylaştığı videoya) öyle aman aman iğrenç değil şu an okuduğum kitap çok daha feci
en son markette balığımızı temizleyen balıkçıya kafalarını almayın lütfen ben onları yiyorum diye seslendiğimde baya bir insan bana garip garip bakıyordu
puahahhahahahaha
deli ettin gitti beni yani
ilaçlar kokteyl karışık sordum sana ikimize de var
yok canım vurmadın açmama sebebimi yazarım sana
belki kiminize biraz kötü gelebilir ama ben derisine kadar yiyorum kafasında da beyin ve yan taraflarını gözlerine doğruboyun kısımlarında az bi et oluyo boşa gitmesin diye ne çekiyom :111:
ama kafa yemedim hiç tam olarak
seyyahcım ben senle yarışamıcam çok uykum geldi gidiorum ben :)) şimdi yatcam 10 dk sonna başımı yastıga koyar koymaz uykuya dalarım:))
mışıl mmıiıl bebekler gibi uyurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?