Kirli Çıkılar )))

ben yedim canım mangodan hem de çeşit çeşit olgunlukta..
güzel olgunlaştı mı kavunumsu güzel bi tadı oluyor ama daha keskin..
bir de hamı olyor dili burkuyor ve mide bulandırıyor.

bi de şu içinde küçük küçük çekirdekleri olup onlar yenilen şey vardı ondan papya imiş netten baktım ondan yedim. onu görünüş itibariyle zor yedim ekşimsi bişey.

bi de pepino yedim ama o çok güzel kavuna benziyo pepino türkiyede anamırda da yetişiyo

velhasıl hiç biri bizim meyvelerin yerini tutumaz canım boşuna aşerme

böööğhk testere 4 hakkaten çok iğrençmiş, daha anormal bir günümde izlim bari, hiç çekemicem şimdi.

seyyah şimdi baktım da ben amfetamin sanmıştım sılaya hiperaktivite teşhisi konduğunu söylemiştin ya onun için verildi sandıydım
bu ilaçlar sana ama sanırsam

he ya bak aklıma geldi
biz de 4 kız blair cadısına gittik
filmin sonuna kadar aha şimdi bişi olacak aha şimdi biri ölecek şimdi katil çıkacak diye le bi kasılıp bekledik
film bitti bi halt yok
1 hafta kemiklerimiz ağrıdı
yok ya ben çok korkuyorum
halbuki belgesel kanalında gerçek cinayet olaylarını canlandırmayla uzmanlarla anlatırken ağzım açık izliyorum ama yalancısını cık
deli miyim neyim

seyyah ın videosuna baktım (yani paylaştığı videoya) öyle aman aman iğrenç değil şu an okuduğum kitap çok daha feci

seyyahcım ben senle yarışamıcam çok uykum geldi gidiorum ben :)) şimdi yatcam 10 dk sonna başımı yastıga koyar koymaz uykuya dalarım:))
mışıl mmıiıl bebekler gibi uyurum...

seyyah şimdi baktım da ben amfetamin sanmıştım sılaya hiperaktivite teşhisi konduğunu söylemiştin ya onun için verildi sandıydım
bu ilaçlar sana ama sanırsam

puahahhahahahaha
deli ettin gitti beni yani
ilaçlar kokteyl karışık sordum sana ikimize de var

en son markette balığımızı temizleyen balıkçıya kafalarını almayın lütfen ben onları yiyorum diye seslendiğimde baya bir insan bana garip garip bakıyordu

sevinme seyyah eva benim arkadaşım, yaşdaşım, sayısaldaşım, kardeşim ecazı olursa yandal meslektaşım aramız bozulmaz

yan sekmede facede evanın arkasından attıklarını yazayım mı şimdi buraya
oh 10 dk derdi de yok bol bol dedikodu yaparık evayı da çekemiyom zaten dediklerini

yok canım vurmadın açmama sebebimi yazarım sana

yok canım herkesin özel ya da özel olmayan bi sebebi olabilir.. benim olmayıp ya da olamayıp aynen kedinin ciğere pis deme olayına çevirenlere sözüm.. senin bu konuda laf söylediğini bille hatırlamıyorum..

seyyah ın videosuna baktım (yani paylaştığı videoya) öyle aman aman iğrenç değil şu an okuduğum kitap çok daha feci

ayrıca da benim kardeşim ikizim senfatım var
hem biz sizin gibi iş ortaklığı meslektaşlık falan çıkarlar içim neyin değil gönül bağıyla bağlıyız birbirimize
o benim ruh öküzüm

en son markette balığımızı temizleyen balıkçıya kafalarını almayın lütfen ben onları yiyorum diye seslendiğimde baya bir insan bana garip garip bakıyordu

boyun kısımlarında az bi et oluyo boşa gitmesin diye ne çekiyom :111:
ama kafa yemedim hiç tam olarak

yazıklar olsun
yuh olsun size
akşam 6.30 çıktım
eve geldik bir açtım, 30 sayfa
insan nette olmayan kardeşlerini düşünür
şimdi okumaya kalksam sabah olur
okumasam seyyahla eva arkamdan konuşmuştur
dostumu düşmanımı görmem lazım

boyun kısımlarında az bi et oluyo boşa gitmesin diye ne çekiyom :111:
ama kafa yemedim hiç tam olarak
belki kiminize biraz kötü gelebilir ama ben derisine kadar yiyorum kafasında da beyin ve yan taraflarını gözlerine doğru

elimden gelse yüzgeçlerini de yiyecem kedigillerden miyim acaba

seyyahcım ben senle yarışamıcam çok uykum geldi gidiorum ben :)) şimdi yatcam 10 dk sonna başımı yastıga koyar koymaz uykuya dalarım:))
mışıl mmıiıl bebekler gibi uyurum...

selim döverim bak seni
hayatta özendiğim iki insan türü varsa
biri kafasını yastığa koyunca uyuyanlar
diğeri de diyar diyar gezen belgeselciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…