sevinme seyyah eva benim arkadaşım, yaşdaşım, sayısaldaşım, kardeşim ecazı olursa yandal meslektaşım aramız bozulmaz
canım bişeyi unutmuşsun ama eşlerimiz de yaşıt. bizim gibi çıtırları bulan uyanıklar demiştik ya
seyyah aramızı açamazsın hem ben sebebini söyleyince karanfil hak verecek bana
canım bişeyi unutmuşsun ama eşlerimiz de yaşıt. bizim gibi çıtırları bulan uyanıklar demiştik ya
seyyah aramızı açamazsın hem ben sebebini söyleyince karanfil hak verecek bana
yazıklar olsun
yuh olsun size
akşam 6.30 çıktım
eve geldik bir açtım, 30 sayfa
insan nette olmayan kardeşlerini düşünür
şimdi okumaya kalksam sabah olur
okumasam seyyahla eva arkamdan konuşmuştur
dostumu düşmanımı görmem lazım
o da aklım geldi ama ona _daş uyduramadım:26:
bu arada selin eşi bizimkilerden de uyanık.. bi ara demişti.. rekor bizde değil yani.
yardımcı olurmuşmuş
tek kelime anlamadım ki
o rixli olanlar aynı içerikte ilaçmış
sıla ritalini kullanırken iştahsızlık ve uykusuzluk çekiyor ona etki edecekmiş
ama etmedi hangisi daha iyi
doktor yazdı tabi de faydası olmayınca sorayım dedim
xls mediical için bilgin var mı
hoş o patentli ilaç mı bilmiyorum da
seyyah ben de yastığa başımı koyunca uyuyanlardanım ama ben de sürekli gezen belgeselcileri kıskanıyorum hem de çook
evakuşum sen eziklenme ben bir ara o videoyu yükler sizlere gösteririmseyyah benim de arkamdan iş çeviriyor merak etme
face'i yok diye ezikliyor beni
sen 3 tane ilaç yazmışsın eski gönderilere baktım ne biliyosam yazdım onlarla ilgili örtmenim
özel mesajda yazdım ya
evakuşum sen eziklenme ben bir ara o videoyu yükler sizlere gösteririm
şu geçmiş bi bitse artık
o da aklım geldi ama ona _daş uyduramadım:26:
bu arada selin eşi bizimkilerden de uyanık.. bi ara demişti.. rekor bizde değil yani.
ay bu dediğini ben de yaptım bir kadına geçen yıl dolmuşta yer veriyordum kadın hamile değilim dedi ne utanmıştımbana otobüste hamileyim diye yer verildiğini anlatmış mıydım ben size
Evet canım hatırlıyorum eski mesajlarınızdan sizin Ankara' da olduğunuzu. Canım ben Keçiören de oturuyorum malesef. Malesef diyorum çünkü evlendim evleneli 7 yıldır burda oturuyorum fakat bir türlü alışamadım. Evlenmeden önce Batıkent' te oturuyordum ve ailem halaaa Batıkent' te.
ay bu dediğini ben de yaptım bir kadına geçen yıl dolmuşta yer veriyordum kadın hamile değilim dedi ne utanmıştım
yazdın da ben 10dkdan gönderemedim
heralde bi tek senle mesajlaşmıyom
işe yarar mı yani onlar
matodini bana dahiliyeci verdi boğazına hakim ol diye
içeri girince benden önce giden göbeğimi görünce hamile miyim diye sordu
olmadığımı öğrenince onu verdi
hatta beni ikimci gidişimde göbeğimden hatırladı
bana otobüste hamileyim diye yer verildiğini anlatmış mıydım ben size
bizim aktepede evimiz var. 3 aydır var yani. Allah olmayanlara da versin.
sirkeci sormuştu galiba. 4+1 ev, ara kat, 6 yıllık falan bina, 190 bine aldık. hayırlısı ile kredisinide öderiz inşaallah. ilk evimiz.
ya kızlar ben bu ay regl olmadım yine 1 hafta önce test aldım yaptım negatifti bekledim olmadı hala ama gögüslerim filan çok hassas normalde adetim düzensizdir 40 günde filan oluyorum biraz daha bekleyeyimmi sizce bide ben heray böylemi olucam ya çok stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?